Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 5 of 33
Page 5 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
a da ti naučiš jednu pesmicu od slavka lisice, za prvu ruku...dzango wrote:Ti si pllavuša. Normalno da ti nije jasno. Tebe naučili jednu pesmicu i ti kao Švaba tralala.kaja wrote:Ok. Ali nije mi jasno čemu se nadate. Pa jbt ameri su vam zaustavili Hrvate u Bosni kod banje luke jer bi ih sve poslali za Beograd. Pa u traktore vam se sjeo onaj američki veleposlanik i vozio s vama do Srbije.dzango wrote:Politika je umeće mogućeg. Tu se ništa ne podrazumeva.kaja wrote:Pa ne mora to ni reci kada se podrazumjeva.dzango wrote:
Nije rekao ni da neće.
Oni su jedino dali zeleno da moze a šanse su vam i tako bile teletu kod mesara . A sad sto vi zamišljate sebi da bi vi nekoga pobjedili avionom u kojem bi jeli krofnice to je vec dijagnoza.
Tako da, ne boje se vas Hrvati , manje čitaj informer.
Informer mi je kao zenica oka.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma ne, epikur je u stvari istinski hrvatski domoljub, samo vi to nitko ne razumijete.... svih ovih godina...kaja wrote:Da. A Hrvatska mu neprijatelj. Pa zbilja svašta.gargamel0101 wrote:još mu dodo piše optužnice protiv hrvatadeda wrote:epikur37 wrote:
poraženi i izbačeni iz igre.
ti to uoprno ponavljaš, a nikako da ispadne tako, niti da amerika propadne i oslabi, niti da se europa raspadne, a eto niti da se RS odcjepi
2015-08-08
Ledpo kaže da su vas gazde pustile sa lanca na gotovo i onda zategle lanac i vi ste dli komandu - k nozi. Isto što su radile i druge vaše gazde. Šta tu ima novo?michaellcmacha wrote:a da ti naučiš jednu pesmicu od slavka lisice, za prvu ruku...dzango wrote:Ti si pllavuša. Normalno da ti nije jasno. Tebe naučili jednu pesmicu i ti kao Švaba tralala.kaja wrote:Ok. Ali nije mi jasno čemu se nadate. Pa jbt ameri su vam zaustavili Hrvate u Bosni kod banje luke jer bi ih sve poslali za Beograd. Pa u traktore vam se sjeo onaj američki veleposlanik i vozio s vama do Srbije.dzango wrote:Politika je umeće mogućeg. Tu se ništa ne podrazumeva.kaja wrote:
Pa ne mora to ni reci kada se podrazumjeva.
Oni su jedino dali zeleno da moze a šanse su vam i tako bile teletu kod mesara . A sad sto vi zamišljate sebi da bi vi nekoga pobjedili avionom u kojem bi jeli krofnice to je vec dijagnoza.
ne vidim razlog za šta bi on to trebao biti razočaran... njemu je doslovno hrvatska podarila životne uvjete o kakvima nije mogao niti sanjati, i ne samo njemu nego velikom broju ljudi iz bosne, za razliku od njega i njegove zluradosti usmjerene prema svom dobročinitelju, većina tih hrvata je hrvatskoj zahvalna na učinjenom, pogotovo na solo razini, što nije slučaj kad je ovaj ološar u pitanju.... najžalosnije je što je bezlik uzurpirao mjesto u hrvatskoj koje mu ne pripada i koje po ničemu ne zaslužuje dok je neki bogac koji je to mjesto itekako zaslužio osuđen na životarenje tamo negdje u tuzli odnosno u njenoj okolici....kaja wrote:Ne govore vrapci, govore razočarani Bosanci a koji sto je najbitnije NE žive tamo! Tu je ključ neuspjeha.epikur37 wrote:kaja wrote:Ma ti ne bi stigao do Zadra uopće da ti tamo Hrvatska nije poslala vojsku kao prvo.epikur37 wrote:kaja wrote:
A sto je to točno, koja pozicija?
Pa praktički vi ste svoje dionice prodali :D
Pusti mene, govorimo o politici, ako je hrvatska politika bnila uspješna u Bih a onda nema razloga za brigu :D
danas i vrapci govore o grijehu hrvatske prema hrvatima u bih i profulanoj politici
to je činjenice na znam zašto je to teško prihvatiti
2015-08-08
"pogotovo na solo razini "
ovo je moj stil, kradove )
moracu da patentiram ;);)
ovo je moj stil, kradove )
moracu da patentiram ;);)
Guest- Guest
lepo kaže da su nas gazde pustile s lanca i lepo kaže da bi vas ti psi pojeli za doručak da gazda nije rekao k nozi... to ti je kao promaklo.... ti se po običaju iako nisi, voliš pravit mutav.... isto tako pričali su tebi da je cijela srbija strepila od golubice jer su bili svjesni da neće moći dati odgovor srpskoj javnosti kako to da srbija nije sposobna da zaustavi hrvatsku vojsku ni sebi pod nosom, tj u srijemu i baranji....;)dzango wrote:Ledpo kaže da su vas gazde pustile sa lanca na gotovo i onda zategle lanac i vi ste dli komandu - k nozi. Isto što su radile i druge vaše gazde. Šta tu ima novo?michaellcmacha wrote:a da ti naučiš jednu pesmicu od slavka lisice, za prvu ruku...dzango wrote:Ti si pllavuša. Normalno da ti nije jasno. Tebe naučili jednu pesmicu i ti kao Švaba tralala.kaja wrote:Ok. Ali nije mi jasno čemu se nadate. Pa jbt ameri su vam zaustavili Hrvate u Bosni kod banje luke jer bi ih sve poslali za Beograd. Pa u traktore vam se sjeo onaj američki veleposlanik i vozio s vama do Srbije.dzango wrote:
Politika je umeće mogućeg. Tu se ništa ne podrazumeva.
2015-08-08
prosli bi ko hitler u rusiji.
pustili bi vas dubodko da ne biste mogli da se vratite.
dosli bi do drine i tu biste ostali, sa jedinom sansom da se predate.
tudjman se toga plasio ko otrova. stalno je bio u kontaktu sa holbrukom,
a ovaj sa obojicom, kad je dosta.
to svi vrapci znaju
to svi vrapci znaju
Last edited by pizzon on 12/11/2016, 12:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
dzango wrote:Ledpo kaže da su vas gazde pustile sa lanca na gotovo i onda zategle lanac i vi ste dli komandu - k nozi. Isto što su radile i druge vaše gazde. Šta tu ima novo?michaellcmacha wrote:a da ti naučiš jednu pesmicu od slavka lisice, za prvu ruku...dzango wrote:Ti si pllavuša. Normalno da ti nije jasno. Tebe naučili jednu pesmicu i ti kao Švaba tralala.kaja wrote:Ok. Ali nije mi jasno čemu se nadate. Pa jbt ameri su vam zaustavili Hrvate u Bosni kod banje luke jer bi ih sve poslali za Beograd. Pa u traktore vam se sjeo onaj američki veleposlanik i vozio s vama do Srbije.dzango wrote:
Politika je umeće mogućeg. Tu se ništa ne podrazumeva.
Koji je razlog da se "narod nije bio spreman ni da se brani?"
Mogu ti ja objasniti ako nemaš odgovor.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
sreća vaša što je tuđman smatrao da je do tada već sasvim dovoljno hrvatskih sinova izginulo, i shodno tom stajalištu tražio mirno riješenje,inače bi, unatoč vrlo vjerojatno većim gubicima hrvatske vojske u sklopu golubice nego u sklopu oluje, poruka srbima i srbiji bila puno jasnija i imal bi dugotrajnijeg odjeka... ali dobro, eto vi ste si slijedom neke samo vama znane logike umislili da će vam se otvoriti prostor da u narednom razdoblju ponovo počnete raditi sranja pa će slijedom tog i takvog načina razmišljanja za vas nastupiti i određena šteta.... e sad kolika to ćete si vi sami odrediti gabarite....
2015-08-08
Kakva te Drina snašla, nije se išlo niti u Istočnu Hercegovinu.pizzon wrote:prosli bi ko hitler u rusiji.
to svi vrapci znaju
Doduše, bilo je nešto i takvih tipova, ali h se Tuđman riješio po žurnom postupku.
Ne priča Sora one priče o "zlim Hercegovcima" tek tako.
Ukratko: Oko Drine se dogovorite s muslimanima!
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
mutavac šta se ti trpaš kad em si blentav em ne znaš uopće o čemu se priča.... nikog ti/vi ne bi puštali nego bi bili suočeni sa egzodusom od nekih 350-500 000 izbjeglica koji bi vas skroz izbacili iz takta,plus što je poznata činjenica da u tom renutku niste bili u stanju da mobilizirate niti 10% ljudi u vojsku.... isti problem ste imali i 1999. godine kad su vam ljudi bježali navrat na nos sve ne bi li izbjegli vojnu obavezu.... a za vrijeme bombardiranja su srbi doslovno bježali u hrvatsku i u hrvatskoj se sklanjali od možebitne predstojeće američke okupacije....pizzon wrote:prosli bi ko hitler u rusiji.
to svi vrapci znaju
2015-08-08
Eroo wrote:Kakva te Drina snašla, nije se išlo niti u Istočnu Hercegovinu.pizzon wrote:prosli bi ko hitler u rusiji.
to svi vrapci znaju
Doduše, bilo je nešto i takvih tipova, ali h se Tuđman riješio po žurnom postupku.
he, b.luku, nikako, branicemo ko samu srbiju
Guest- Guest
AMBASADOR SRBIJE U SAD: Donald Tramp će posetiti
Srbiju
Pobedom Donalda Trampa otvaraju se nove mogućnosti za Srbiju, ocenio je za “Glas Amerike” Đerđ Matković, ambasador Srbije u Vašingtonu.
Srbiju
Trampova ideja je da će kroz bolji život i viši životni standard građana doći do boljeg pomirenja i tešnje saradnje među zemljama bivše Jugoslavije
Pobedom Donalda Trampa otvaraju se nove mogućnosti za Srbiju, ocenio je za “Glas Amerike” Đerđ Matković, ambasador Srbije u Vašingtonu.
Tramp postaje tek treći predsednik koji se odrekao brutalno dobre plate
Matković podseća da se Vlada Srbije nije opredeljivala tokom predizborne kampanje u Americi i da je imala dobru saradnju i sa demokratama i republikancima, a posle ovog ishoda vidi prostor za dalje unapređenje bilateralnih odnosa.
– Pobedom Trampa otvaraju se nove mogućnosti za Srbiju, to je za nas veoma dobro. Mi sa njim imamo tesnu saradnju, ja lično poznajem njegovog savetnika za spoljne poslove, Valida Faresa, koji je izuzetan čovek i dobro poznaje region. Smatram da sa njim možemo da sarađujemo na unapređenju odnosa u raznim oblastima – kaže Matković.
Dodao je da ga je Fares jednom prilikom obavestio da je ideja predsedničkog kandidata Trampa da sa celim regionom jugoistočne Evrope razvija odnose na bazi investicija i biznisa, i njegova ideja je da će kroz bolji život i viši životni standard građana doći do boljeg pomirenja i tešnje saradnje među zemljama bivše Jugoslavije.
Foto: Tanjug/AP
– Mislim da će to biti veoma pozitivno. Ja ću da radim na tome da posle dužeg niza godina predsednik SAD poseti Srbiju, nadam se da će to biti za vreme mandata predsednika Trampa i da će to još više doprineti unapređenju naših odnosa – rekao je Matković i dodao da ćemo sa naše strane da radimo sve što smo i do sada radili, da ćemo razvijati saradnju sa SAD i da ćemo raditi na pomirenju u regionu.
– Prema svim zemljama ćemo da izlazimo sa stavovima da treba da tešnje sarađujemo i da radimo zajedno na privlačenju stranih investicija što mislim da je preduslov za mir i stabilnost u regionu – navodi ambasador.
Komentarišući da je u Srbiji široko rasprostranjeno uverenje da bi potencijalna administracija Hilari Klinton vršila veći pritisak na Beograd u pogledu priznavanja nezavisnosti Kosova nego što će to biti slučaj sa Trampovom, ambasador Matković kaže da ne očekuje veće promene spoljne politike prema Balkanu.
– Ja mislim da je to skoro isto, američka administracija ima mnoge druge spoljnopolitičke prioritete. Oni će da na neki način obrate pažnju na Balkan i sarađivaće sa svim zemljama u regionu, ali ne verujem da će biti neke velike razlike u pogledu pritiska na Srbiju u smislu priznavanja Kosova – kaže on i naglašava da je naša politika poznata “mi ćemo to da nastavimo, želimo da sarađujemo sa svima, sa Prištinom da nastavimo dijalog u Briselu, koji je do sada vođen, ali formalno priznanje Kosova nije na dnevnom redu i neće biti”.
– Ono što EU traži od nas, puna normalizacija odnosa, je dosta široko pitanje i mi ćemo da normalizujemo odnose u meri, u kojoj to doprinosi saradnji i interesima Srbije – zaključio je ambasador Srbije u Vašingtonu.
(Telegraf.rs / Tanjug)
Last edited by pizzon on 12/11/2016, 12:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
banja luka će se i danas sutra predati bez ispaljenog metka, a svi srbi na tom prostoru će se pokatoličiti..... dobrovoljno.... :))))))))pizzon wrote:Eroo wrote:Kakva te Drina snašla, nije se išlo niti u Istočnu Hercegovinu.pizzon wrote:prosli bi ko hitler u rusiji.
to svi vrapci znaju
2015-08-08
michaellcmacha wrote:banja luka će se i danas sutra predati bez ispaljenog metka, a svi srbi na tom prostoru će se pokatoličiti..... dobrovoljno.... :))))))))pizzon wrote:Eroo wrote:Kakva te Drina snašla, nije se išlo niti u Istočnu Hercegovinu.pizzon wrote:prosli bi ko hitler u rusiji.
to svi vrapci znaju
isko ko dubrovnik beogradu.
dubrocani govore slicnije nama,
recimo beogradu, nego c,gocima ili hrvatskoj.
ne znam sad kako je, ranije je tako bilo
Guest- Guest
Slažem se, osim toga molim da banirate Vuka preko vikenda...unaprijed Hvalajastreb wrote:Opet piše gluposti ovaj Vuk. Najbolje da zaključate temu.
Ovaj naslov nema veze sa vezom.
Kermit-
2014-04-17
Pobesneli Robert De Niro osuo paljbu na Trampa: Tog idiota, budalu i svinju želim da UDARIM U LICE!
Robert De Niro izjavio je za britanske medije kako bi volio snimati povijesni film o Srbiji u Srbiji i to, pomalo nevjerojatno, glumeći ili Slobodana Miloševića ili Dražu Mihailovića.
Za ulogu Mihailovića inspirira ga njegova “gerilska borba protiv fašizma”, a Miloševića bi glumio jer je on po njemu “tragična ličnost shakespeareovskog kalibra”.
Srbiju je za medije nazvao jednom od najmanjih država Europe, ali s mukama većih od svih ostalih, nazvavši nepravdom bombardiranje te zemlje 1999. godine.
bojim se da se baš i niste usrećili sa svojim srboljupcima.... eno je dao novu izjavu... veli da ne može udariti trumpa, jer je čovjek postao predsjednik.... garant ne mre ni predsjednik njega al mu može jebat nanu prek njegove omilojene državice na balkanu..... ;))))) e sad je pitanje samo da li hoće....
Robert De Niro izjavio je za britanske medije kako bi volio snimati povijesni film o Srbiji u Srbiji i to, pomalo nevjerojatno, glumeći ili Slobodana Miloševića ili Dražu Mihailovića.
Za ulogu Mihailovića inspirira ga njegova “gerilska borba protiv fašizma”, a Miloševića bi glumio jer je on po njemu “tragična ličnost shakespeareovskog kalibra”.
Srbiju je za medije nazvao jednom od najmanjih država Europe, ali s mukama većih od svih ostalih, nazvavši nepravdom bombardiranje te zemlje 1999. godine.
bojim se da se baš i niste usrećili sa svojim srboljupcima.... eno je dao novu izjavu... veli da ne može udariti trumpa, jer je čovjek postao predsjednik.... garant ne mre ni predsjednik njega al mu može jebat nanu prek njegove omilojene državice na balkanu..... ;))))) e sad je pitanje samo da li hoće....
2015-08-08
pa dobro to je odvajkada poznata činjenica da je dubrovnik srpski grad od pamtivjeka.... poznato je i da ste ga vi 1991. branili a mi osvajali.....pizzon wrote:michaellcmacha wrote:banja luka će se i danas sutra predati bez ispaljenog metka, a svi srbi na tom prostoru će se pokatoličiti..... dobrovoljno.... :))))))))pizzon wrote:Eroo wrote:Kakva te Drina snašla, nije se išlo niti u Istočnu Hercegovinu.pizzon wrote:prosli bi ko hitler u rusiji.
to svi vrapci znaju
isko ko dubrovnik beogradu.
dubrocani govore slicnije nama,
recimo beogradu, nego c,gocima ili hrvatskoj.
ne znam sad kako je, ranije je tako bilo
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma ne, epikur je u stvari istinski hrvatski domoljub, samo vi to nitko ne razumijete.... svih ovih godina...kaja wrote:Da. A Hrvatska mu neprijatelj. Pa zbilja svašta.gargamel0101 wrote:još mu dodo piše optužnice protiv hrvatadeda wrote:epikur37 wrote:
poraženi i izbačeni iz igre.
ti to uoprno ponavljaš, a nikako da ispadne tako, niti da amerika propadne i oslabi, niti da se europa raspadne, a eto niti da se RS odcjepi
vas troje nekako pokazujete izgubljenost rh politike prema bih, lijepo je i nino napisao neki dan, ah da on je isto četnik :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tebi je siting bull uputio lijepu poruku što misli o tebi.... ;)... a što se mene tiče reko sam ti... nisi zaslužio to što ti je hrvatska omogućila da živiš kako živiš... da je po Bogu i po pravdi crvao bi se ti i dan danas u vukojebini okolice tuzle, jer zasigurno ni nisi iz tuzle nego iz mekog mjesta uokolo...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ma ne, epikur je u stvari istinski hrvatski domoljub, samo vi to nitko ne razumijete.... svih ovih godina...kaja wrote:Da. A Hrvatska mu neprijatelj. Pa zbilja svašta.gargamel0101 wrote:još mu dodo piše optužnice protiv hrvatadeda wrote:
vas troje nekako pokazujete izgubljenost rh politike prema bih, lijepo je i nino napisao neki dan, ah da on je isto četnik :D
2015-08-08
evo ti njegove poruke ;)).....petokolonaši hrvatskih korijena su prvi napustili bosnu, a sad neki od njih pokušavaju oprati prljavu savjest...michaellcmacha wrote:tebi je siting bull uputio lijepu poruku što misli o tebi.... ;)... a što se mene tiče reko sam ti... nisi zaslužio to što ti je hrvatska omogućila da živiš kako živiš... da je po Bogu i po pravdi crvao bi se ti i dan danas u vukojebini okolice tuzle, jer zasigurno ni nisi iz tuzle nego iz mekog mjesta uokolo...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ma ne, epikur je u stvari istinski hrvatski domoljub, samo vi to nitko ne razumijete.... svih ovih godina...kaja wrote:Da. A Hrvatska mu neprijatelj. Pa zbilja svašta.gargamel0101 wrote:
još mu dodo piše optužnice protiv hrvata
jebiga neće jezik nego pravo... bilo i bit će dok je svijeta i vijeka...
2015-08-08
Page 5 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju