ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju

Page 9 of 33 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Next

Go down

Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 Empty Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju

Post by crvenkasti 12/11/2016, 23:25

Gadna si i stara. Tvoje rješenje da prisipaš otrov naokolo, i onda se tješiš da ljudi bježe od tvog otrova, a ne od tvoje ružnoće.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 Empty Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju

Post by Guest 12/11/2016, 23:49

crvenkasti wrote:Gadna si i stara. Tvoje rješenje da prisipaš otrov naokolo, i onda se tješiš da ljudi bježe od tvog otrova, a ne od tvoje ružnoće.
I zločesta.
I jedem mučke provokatore.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/11/2016, 04:41

crvenkasti wrote:Gadna si i stara. Tvoje rješenje da prisipaš otrov naokolo, i onda se tješiš da ljudi bježe od tvog otrova, a ne od tvoje ružnoće.
:D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/11/2016, 04:42

Noor wrote:
bogomdani wrote:Pa pisati knjigu moze svatko..u cemu je bed??Drugi je par rukava jel se ocekuje profit,ili vjerna klijentela

može. samo netko piše, a netko laže.
ko pas.
svakako...sam ti istinu zboris
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/11/2016, 04:43

jastreb wrote:Čim vidi neku vijest o Srbima,a koja se tiče Hrvata,načisto pošizi.

Onda to objavi kao udarnu vijest,kojoj da kilometarki naslov i podnaslov i maltene ne objavi rat.

Ni to nije sve.

Nakon toga izmisli intervju Šešelja iz 2011. na nepostojećoj televiziji Čačak,izjavu Radovana Karadžića iz 1992. na radiju Teslić (također izmišljenu) i razgovor Mile Martića i Jovana Raškovića navodno vođen 1990-te u selo Mokro Polje kod Knina.
cim ti cujes rijec mujo,goranac i copic udavi brate ljude
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/11/2016, 05:32

vuksadinare wrote:
:D
ruzniju kvalifikaciju jedne osobe na forumu dugo ne procitah...je da se norka i ja bockamo....ali bar ja ovakvo ne bi sto napisao...opsuj mater ili reci gubo...je manje ruzno nego ovo...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/11/2016, 06:17

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
kaja wrote:
epikur37 wrote:Ali bome fora je gledati kako dolazi na naplatu desetljeća izdaje i politike koja je Hrvate u Bih odbacivala i pod noge im bacala panjeve....eto ga na sad.

suočavanje s posljedicxama :)
Čuj ti bi mogao svaki dan Hrvatskoj napisati zahvalnicu sto ste tamo jos uvijek suveren narod. 
Odavno bi to prestali biti s obzirom na brojnost jer ste se svi vise manje odselili. A kad jedan narod spadne na 10% onda je uopće i čudo da je jos uvijek suveren.
Tako da pođi od sebe.

Pa rekoh jednom ako spadnemo ispod 10 % i ne držimo Mostar uredno je preći u manjinu.

S druge strane treba vidjeti koliko je Hrvata u Federaciji jer tu će se lomiti ne na BiH.
stari ti imas veze sa mostarom ko ja sa tuzlom...hercigonja te drzi za jugica,zvezdasa,partizanovca......nista tebe hrvatska nije izdala..odricala se i slicno..sad cu ti nesto reci pristojno...tu hvalis tita koji je razjebo i raselio bh-a hrvate...smera ti hrvatska do drine..a ne smeta ti srbija do karlovca..pljujes po drzavi koja te hrani..nevidjeno...druzis se sa onim krajiskim pobjeguljama...pricas da si u hrvatskoj samo radi mora..i slicno.....pobjego si iz bh-a bez ispaljenog metka. i sad tu optuzujes hrvate iz hrvatske da su te izdali...da ti nije trebo mozda hrvat iz cakovca stvarat drzavu dok ti cackas uho na moru i optuzujes..pokvarenjace

Tebi je promaja u glavi još si i djetinjast.

U glavnom ako ti je bio dobar dosadašnji kurs Zagreba prema BiH, onda ce ti i prijati plodovi istog.

Meni ne a tebi bon apetit.

epikure ja sam ti veci i iskreniji prijatelj od onih sto mislis da su ti doista prijatelji u nekom politickom pravcu....za one za koje ti mislis da im je iskreno stalo do tebe jer mozebitno djelite neke slicne ili iste stavove prevario bi se sto puta...njih ti uopce tamo neki bosanac kvazihrvat iz tuzle ne zanimas..do 1990 ili 1992 kunuo si se u bratstvo i jedinstvo skoro ko svi u onoj multi kulti tuzli...nisi sanjao hrvatsku ko onaj iz gruda..i za to si za onog iz gruda goli quratz..on gleda sebe a ne i tebe..ti si za njega jugic iz tuzle ili ne znam nedovoljno velik hrvat...ma koliko ti napadao balije ili srbe...tako ti moj epikure stvari stoje a i ti to znas...dok ja kako me ti nazivas pravas ima sentiment prema vama bosanskim hrvatima..onima iz tuzle,brckog,dervente,jajca....i mozda te to upravo najvise boli jer mislis da te sazalijevaju,rugaju ti se i slicno...zato jesam grub prema tebi jer mi je pun quratz tvog upinjanja da budes ko onaj iz mostara,gruda,zadra...drugi par opanaka je imas li ti problema sa mujama ili si imao...ali nemas pravo prigovarat onima koji su stradali protiv srba zasto su protiv srba..ja tebi nisam prigovorio ili prigovarao to u svezi muslimana..ne budi sebican i gledat sebe kao jedinu zrtvu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 13/11/2016, 06:34

epikuru bas puca prsluk sto tko misli o njemu. flower  covjek si je poslozio zivot i u njemu uziva. to je razvidno i iz njegovih upisa. suvislo i koncizno iznosi svoje stavove i promisljanja, bez obzira sto se ne bih uvijek slozila s njegovim politickim svjetonazorom. 

jalnusi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/11/2016, 06:40

dudette wrote:epikuru bas puca prsluk sto tko misli o njemu. flower  covjek si je poslozio zivot i u njemu uziva. to je razvidno i iz njegovih upisa. suvislo i koncizno iznosi svoje stavove i promisljanja, bez obzira sto se ne bih uvijek slozila s njegovim politickim svjetonazorom. 

jalnusi...
Ne bi rekao da mu samo puca...gubi i on zivceke
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 13/11/2016, 09:22

dzango wrote:
jastreb wrote:Čim vidi neku vijest o Srbima,a koja se tiče Hrvata,načisto pošizi.

Onda to objavi kao udarnu vijest,kojoj da kilometarki naslov i podnaslov i maltene ne objavi rat.

Ni to nije sve.

Nakon toga izmisli intervju Šešelja iz 2011. na nepostojećoj televiziji Čačak,izjavu Radovana Karadžića iz 1992. na radiju Teslić (također izmišljenu) i razgovor Mile Martića i Jovana Raškovića navodno vođen 1990-te u selo Mokro Polje kod Knina.
Postoji li Mpkro Polje?
Postoji.

Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 270px-10
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 13/11/2016, 09:27

[size=40]HIT! OVE FOTKE NIKADA NISTE VIDELI! BAKA MILKA (85) IZ GROCKE ČUVALA DECU TRAMPU: Naučila sam ga da broji i psuje na srpskom![/size]
Godinama sam bila dadilja Trampovoj deci, a on je uvek govorio da su lepo vaspitana zato što ih čuva jedna Srpkinja. Učila sam ga da broji i psuje na našem jeziku, svaki dan sam mu pevala naše narodne pesme. On obožava Srbe, a posebno Srpkinje

A. Crnomarković 12. 11. 2016. 13:16

14

Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116878_tramp-ok_f
Zoran Sinko
[size=16]Donaldu sam stalno spremala sarme i punjene paprike, obožavao ih je

Novog američkog predsednika Donalda Trampa naučila sam da broji i psuje na srpskom! Bila sam godinama dadilja njegovoj deci, a on je uvek govorio da su lepo vaspitana samo zato što ih čuva jedna Srpkinja. Tramp obožava naš narod, a posebno naše žene!
Ovako svoju ispovest za Informer počinje penzionerka iz Grocke Milka Milisavljević (85), žena koja je krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih u Njujorku čuvala decu novom predsedniku SAD. Milka tvrdi da je Tramp izuzetno dobar i pošten čovek, da je uvek nasmejan i da svakome hoće da učini.

Radi 20 sati dnevno

Milku je oduševilo i koliko novi predsednik Amerike voli da radi.
- On je bukvalno 20 sati dnevno bio na poslu. Izuzetno je vredan i ima ogromnu energiju. Ono malo slobodnog vremena što je imao koristio je da se poigra sa decom. Nikada neću zaboraviti fenomenalne priče koje im je pričao pred spavanje. A sve ih je u trenu izmišljao iz glave - priča nam Milka.

Dok je na stolu gledala u pregršt slika sa Donaldom Trampom i njegovim sinovima Donaldom Džuniorom i Erikom, ova dobrodržeća starica se prisetila kako je, bežeći za boljim životom sa malim detetom, iz Beograda došla pravo u kuću jednog od najbogatijih ljudi u Americi.
- U Ameriku sam došla sa sinom, koji je bio malo dete, i dve putne torbe. Pošto su se tada u Americi tražile dadilje, odmah sam se prijavila u jednu agenciju koja vam traži posao. I verovali ili ne, prvi posao koji su mi našli bio je kod Donalda Trampa. On je baš mene tražio jer je čuo da sam iz Srbije, a zadatak mi je bio da čuvam i odgajam njegove sinove Donalda Džuniora i Erika. Odmah sam prihvatila jer mi je ponudio sto dolara dnevno, a toliko nije imala nijedna dadilja - priča nam Milka.
Osim što je darežljiv, ona tvrdi da je Tramp prava duša od čoveka i da je najbolji poslodavac za kog je ikada radila.

Nikada se nije posvađao sa ženom

Naša sagovornica tvrdi i da Tramp nije svađalački tip, pa se tako sa bivšom ženom Ivanom nikada nije raspravljao.
- Ivana je bila prava opasnica. Međutim, Donald nije mario za to i bilo ga je nemoguće iznervirati i izvesti iz takta. Verujte mi da za osam godina koliko sam tamo radila nikada nisam čula da se svađaju. Samo mi priđe i sa osmehom kaže "budi pažljiva, gospođa je malo nervozna" - priseća se Milka.

- Ne mogu da vam opišem koliko je to pošten i dobar čovek. Stalno je nasmejan, nikada se ne svađa i hoće sve da vam učini. Slao je svog vozača po moje dete u školu i zabranio mi da dolazim na posao kada mi je slava. To nigde drugde nisam doživela. Uz to je uvek znao kada mi je rođendan i dobijala sam tada od njega 1.000 dolara kao poklon. To mi je slao i dugo godina pošto sam otišla od njega. Pored svega toga, apsolutno je prirodan i priča i šali se sa vama kao sa sebi ravnim. Nema ni trunke one nadobudnosti zato što je on Tramp, a ja obična dadlja - iskrena je Milka.
Naša sagovornica tvrdi da Donald Tramp ne puši i ne pije, i dodaje da je bio oduševljen njenim sarmama i punjenim paprikama.
8 godina je Milka čuvala Trampovu decu
- On nikada nije zapalio cigaretu niti popio čašicu pića. Za sopstveni rođendan nazdravlja ljudima sokom od paradajza. Voli da jede, ali njegove obroke uglavnom čini salata koju jede u enormnim količinama. Pre bi uvek pojeo salatu od paradajza, krastavaca i kupusa koju mu ja naseckam, nego najbolji biftek. Uz to spremala sam mu i naša tradicionalna jela i mogu da vam priznam da je oduševljen sarmom i punjenim paprikama - priseća se Milka.
Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116890_img-3055_f
Privatna arhiva
PREPORUKA: Trampovi u preporuci napisali da je Milka vredna i odgovorna

U odelu i po kući

Koliko je Tramp bio posvećen poslu najbolje svedoči činjenica da ga Milka nikada nije videla neformalno obučenog.
- Verujte mi da ga nikada nisam videla bez odela. Možda nekome deluje čudno, ali i po sopstvenoj kući je šetao u odelu. Uvek je bio uglađen i imao stila i nije dozvoljavao sebi da ga drugi vide u gaćama ili pidžami - rekla nam je Milka.

Simpatična starica nam je otkrila i da Tramp mnogo voli Srbiju, kao i to da ga je lično ona naučila srpski jezik.
- On jako voli naš narod i sigurno će mnogo pomoći Srbiji sada kada je predsednik. Kad god ga prijatelji pohvale da su mu deca fina, on odmah počne na sav glas da viče kako je to zato što ima dadilju iz Srbije, gde su žene mnogo lepe i izuzetno pametne. Čak sam njega, Ivanu i decu naučila srpski. Znali su da broje, ponešto i da opsuju, i sa mnom su se uvek sporazumevali na nekom srpsko-engleskom jeziku. Uz to sam deci čitala naše bajke i učila ih igre sa naših podneblja. A Donaldu sam stalno pevala narodne i patriotske pesme iz Srbije i njemu se to sviđalo. Stalno se smejao i aplaudirao mi -ponosno priča Milisavljevićeva.

Zvaću Vučića i Trampa kod mene na sarmu

Milka Milisavljević otkriva nam da planira da pozove Donalda Trampa i Aleksandra Vučića na sarme u svoju kuću u Grockoj kako bi ih upoznala.
- Donaldu su se moje sarme već svidele i zato sam odlučila da ga ugostim i ovde u Grockoj. Uz to, želim na taj ručak da pozovem i našeg premijera, jer moju zemlju napokon vodi pravi čovek, kojim sam izuzetno zadovoljna. Plan mi je da ih tu upoznam i sprijateljim jer smatram da Donald može mnogo da pomogne Srbiji. I ubeđena sam da će to i učiniti, jer on zaista iskreno voli našu zemlju i narod - rekla nam je Milka, a potom i prokomentarisala:
- Jedini mi je problem što je ovde kod mene malo i ne znam da li će stati za sto. I jedan i drugi su baš krupni ljudi. Ipak, skupićemo se nekako valjda -
konstatovala je simpatična bakica.

Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116879_baka-milka-foto-sinko-12_iff
Privatna arhiva
Donald Tramp i Milka Milisavljević
Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116880_baka-milka-foto-sinko-13_iff
Privatna arhiva
Milka sa Donaldom juniorom
Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116881_baka-milka-foto-sinko-14_f
Privatna arhiva
Milka sa Ivanom Tramp (u pozadini Ronald Regan)
Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116882_baka-milka-foto-sinko-15_f
Privatna arhiva
Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116884_baka-milka-foto-sinko-18_iff
Privatna arhiva
Milka je čuvala Donalda juniora, Ivanku i Erika Trampa
Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116888_donald-jr.-i-ivanka_iff
Privatna arhiva
Donald junior i Ivanka Tramp
Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116885_donald-jr-1_iff
Privatna arhiva
Donald Tramp Junior
Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116891_img-3075_iff
Privatna arhiva
Deca Donalda Trampa
Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116892_ivana-tramp_iff
Privatna arhiva
Ivana Tramp, prva supruga Donalda Trampa
Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 116873_baka-milka-foto-sinko-19_iff
Zoran Sinko[/size]
vucko, baba milka ima da ti pokvari planove .:)):)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 13/11/2016, 09:32

Trump je,koliko vidim dobro povezan sa slavenskim narodima. Prva žena Čehoslovakinja,druga Slovenka.

To je dobro.

Prošlo je vrijeme postreganovske liberalno-masonske vladavine.

Vjerovatno zanavijek.

Nakon rušenja Berlinskoga zida,u SAD nastaje nekakvo opuštanje. Ismijavanje pijanome Jeljcinu,bahaćenje,javašluk i jogunluk.

Kraj tome nazire se pojavom Putina na svjetskoj političkoj sceni,a počinje porazom Hilarice kao eksponentom takve američke politike.

jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 13/11/2016, 09:32

Nemoj da se nađe neka budala pa da mi replicira zbog onog "Čehoslovakinja".
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 13/11/2016, 09:38

Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju - Page 9 11_1000x0

samo za vucka :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 13/11/2016, 10:18

epikur37 wrote:
Noor wrote:a kaj ste tek sad skužili da obožava izmišljati i od ljudi raditi budale???
hjoooj..

da čuj....piše knjigu i te spike :facepalm

Koliko znam išao je po terenu skupljao građu i svjedočanstva...knjiga bi trebala biti u printu već ;)
Da, Jastro to već dugo najavljuje.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Eroo 13/11/2016, 10:26

Samo mi nije jasno zašto Srbi pišu "TrAmp" ako se radi o njemačkom prezimenu? 
Naime, Donald je sin Njemca Fredericka Trumpa. Dakle, srpski : TrUmp.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 13/11/2016, 10:30

Eroo wrote:Samo mi nije jasno zašto Srbi pišu "TrAmp" ako se radi o njemačkom prezimenu? 

koliko znamo njegovo staro prezime je Dramp,
ko i kada je to promenio ne znamo, a i nije bitno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 13/11/2016, 10:33

Pižone, jel to tvoja mama ugošćuje Trumpa i Vučka?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Eroo 13/11/2016, 10:34

pizzon wrote:
Eroo wrote:Samo mi nije jasno zašto Srbi pišu "TrAmp" ako se radi o njemačkom prezimenu? 

koliko znamo njegovo staro prezime je Dramp,
ko i kada je to promenio ne znamo, a i nije bitno
Trump.
Bitno je da je Njemac, kako ne. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Regoč 13/11/2016, 10:36

Jastrebe, budala je onaj koji piše o Čehoslovacima.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 13/11/2016, 10:37

Samo jebeno prebolesni psihopatski um poput tvog pokušava povezati Ustaše i TrUmpa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 33 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Next

Back to top

- Similar topics