Smak svijeta
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Smak svijeta
I to smo dočekali.Winter is coming wrote:napokon dolazi vrijeme mira i blagostanja
Trinity-
2014-04-17
pao mi je kamen sa srca i ubio krokodilaTriny wrote:I to smo dočekali.Winter is coming wrote:napokon dolazi vrijeme mira i blagostanja
2014-04-14
Na Bujici,upravo gledam;neki lik simpetizer Trumpa,kaže da su američki Hrvati listom glasali za Trumpa. A da su istoga podržavali i drugi Slaveni koji ondje žive.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Winter is coming wrote:pao mi je kamen sa srca i ubio krokodilaTriny wrote:I to smo dočekali.Winter is coming wrote:napokon dolazi vrijeme mira i blagostanja
Sve će sjesti na svoje mjesto, kako je i red.
Trinity-
2014-04-17
jastreb wrote:Na Bujici,upravo gledam;neki lik simpetizer Trumpa,kaže da su američki Hrvati listom glasali za Trumpa. A da su istoga podržavali i drugi Slaveni koji ondje žive.
Pa nama slavenima ne odgovara bratoubilački rat s rusima...nadams e da će doći do detanta i promjene vanjske politike sad-a.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
valjda oće ja sam optimistTriny wrote:Winter is coming wrote:pao mi je kamen sa srca i ubio krokodilaTriny wrote:I to smo dočekali.Winter is coming wrote:napokon dolazi vrijeme mira i blagostanja
Sve će sjesti na svoje mjesto, kako je i red.
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ZG: Smak svijeta
» Smak svijeta(ali ovaj put za stvarno)
» ''1972. znanstvenik u Jugoslaviji govorio: "Smak svijeta je 2020., imamo još 75 godina"''
» Preminuo Boris Aranđelović pjevač grupe "Smak"
» Pošto naš najveći stručnjak za ovu temu nije pušten za vikend... THE END, ide smak svita
» Smak svijeta(ali ovaj put za stvarno)
» ''1972. znanstvenik u Jugoslaviji govorio: "Smak svijeta je 2020., imamo još 75 godina"''
» Preminuo Boris Aranđelović pjevač grupe "Smak"
» Pošto naš najveći stručnjak za ovu temu nije pušten za vikend... THE END, ide smak svita
Page 2 of 2