Glavaš pozira uz čašicu Führerweina
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Glavaš pozira uz čašicu Führerweina
ti si tipični apartčik, istinu (razmjena) ukomponiraš s poluistinom, a onda citiraš "u stilu" potpunu laž....albatros wrote:kofein wrote:"Branimir Glavaš nikada nije bio član Komunističke partije Jugoslavije ili SKH. Sudionik je osnivačke skupštine Hrvatske demokratske zajednice održane 17. lipnja1989. godine u Zagrebu, te predlagatelj dr. Franje Tuđmana za predsjednika HDZ-a. Na prvim demokratskim izborima 1990."..............................naštetio planovima JNA i pobunjenih Srba. - KRIV JE!!!albatros wrote:Glavaš je stari ustaša.
Glavaš je tipični ustašoid. Postoje negdje snimke gdje na razmjeni u Nemetinu govori razmijenjenim hrvatskim vojnicima nešto u stilu "ne bojte se,sad možete slobodno reći da ste ustaše".
glavaš je sam objasnio kako je i što rekao, i zašto...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Hrvatski nacionalizam je smetnja regionu, znači dobar je. Zvali su nas i još nas zovu Ustašama, iz vlastite paranoje, sklonosti mitomaniji, hrane tako jedan bolesni i iracionalni privid da su Hrvati oni će da pojedu dobre i ukusne Srbe, pa treba da se saseku u ustaškom korenu jeltealbatros wrote:kofein wrote:"Branimir Glavaš nikada nije bio član Komunističke partije Jugoslavije ili SKH. Sudionik je osnivačke skupštine Hrvatske demokratske zajednice održane 17. lipnja1989. godine u Zagrebu, te predlagatelj dr. Franje Tuđmana za predsjednika HDZ-a. Na prvim demokratskim izborima 1990."..............................naštetio planovima JNA i pobunjenih Srba. - KRIV JE!!!albatros wrote:Glavaš je stari ustaša.
Članstvo u SK uopće nije nekakav pokazatelj nečije ustašoidnosti.
Glavaš je tipični ustašoid. Postoje negdje snimke gdje na razmjeni u Nemetinu govori razmijenjenim hrvatskim vojnicima nešto u stilu "ne bojte se,sad možete slobodno reći da ste ustaše".
A hrvatski nacionalizam,prema mojim najnovijim istraživanjima možemo podijeliti na četiri komponente.
Najbezazleniji tip hrv.nacionalizma jest onaj građanski,o kojemu je pisao i Krleža. Uglavnom je sveden na pridike pijanih pjesnika u nekim ZG birtijama,gdje ovaj uz punu bocu crnog za stolom grmi na sve i sva "Ja sam Hrvat,vrak mater jebel!" (tipiči predstavnik ovog nacionalizma je Dudek)
Drugi je vid katolički tip hrvatskog nacionalizma,koji je dosta glasan,ali se i brzo povlači. Njegovistaknuti predstavnik je pok.Kuharić.
Treći je vid komunistički nacionalizam,koji je plamtio za vrijeme Juge i koji se očitovao u unutar komunističkih obračuna između tvrdih hrvatskih i srpskih struja unutar Partije,a čiji je glavni predstavnik Tuđman.
I četvrti najopasniji vid je ustaštvo.
Guest- Guest
Ti koji jedni druge nazivaju ustašama i četnicima su ustvari najobičniji politički kratkovidnici.
Međutim sve veći dio naroda hrvatskog,a i srpskog uviđa odakle dolazi najveća opsanost.
I za jedne i za druge.
Međutim sve veći dio naroda hrvatskog,a i srpskog uviđa odakle dolazi najveća opsanost.
I za jedne i za druge.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....ovako je zborio i drug Boro Dobrokes 1990. u Baranji......... pa se nagodinu pridružio srpskim pobunjenicima, pače ih organizirao. Oni sami sebe zvahu četnicima ....onako između sebealbatros wrote:Ti koji jedni druge nazivaju ustašama i četnicima su ustvari najobičniji politički kratkovidnici.
I za jedne i za druge.
Guest- Guest
Živite u iluzijama. Još 1993.počele su te nemani klati naše radnike u Alžiru. Lani su ubili hrvatskog zeta,a sada Hrvata.
Ćelije islamista vrebaju uz graniocu sa Hrvatskom,a vi još uvijek opasnosti vidite u nekom Stevi iz Ervenika,ili Ljubanu iz Majskih Poljana.
Da nije tragično,bilo bi za se popišati od smijeha.
Ćelije islamista vrebaju uz graniocu sa Hrvatskom,a vi još uvijek opasnosti vidite u nekom Stevi iz Ervenika,ili Ljubanu iz Majskih Poljana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Možeš me nazvati vakim-nakim....ali živo me boli kiki i za Đorđa, Nemanju i za Izeta i za Izmeta Fekalija. Srbi neka se udruže sa Bugarima, mnogo se hrišćanski vole.albatros wrote:Živite u iluzijama. Još 1993.počele su te nemani klati naše radnike u Alžiru. Lani su ubili hrvatskog zeta,a sada Hrvata.
Guest- Guest
Ajoj... ...Ajk brutalno i cizmom po Kayi...iknarovdje wrote:ja se bojim da tebi se dignu"windovsi" do kkraja prvi put,pa onda spoznam da ti treba skrnicl jer imas "rupe " u sjecanjima,kada popunis rupe u memoriji,spoznati ces svu svoju glupost(pamet) te gledati cavel glavi te se zabiti v zidkaja_333 wrote:ja se jako bojim, posebno ovog četvrtog najopasnijeg vida nacionalizma..brr
Guest- Guest
A nemoj tako.. ..svatko ima priliku za drugu sansu...Kaya se udala,mozda i dite ima,pa moramo malo pazljivije..ebi ga..stos....
Guest- Guest
hehehehe..bez brige,Kayin mjuz je blago lijeve sociijalne orjentacije,i sada,u vremenu teskog prezivljavanja,vjerujem da je i Kaya ,alo promijenila retoriku,krv se primirila,i shvatila da ekstremna rjesenja ne idu u korist naroda..Vjerujem da je Kaya malo zabrazdila,iz straha da ju oni forumski psi ne strgaju,kako su strgali nekoliko forumskih pametnih cura...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Manolic i Glavaš u radnom sastanku
» Glavaš dao svoj potpis Milanoviću
» Glavas:'Vozi Mile traktorce'
» Branimira Glavas proglasen krivim
» Glavaš formirao tajnu gardu
» Glavaš dao svoj potpis Milanoviću
» Glavas:'Vozi Mile traktorce'
» Branimira Glavas proglasen krivim
» Glavaš formirao tajnu gardu