Glavaš pozira uz čašicu Führerweina
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Glavaš pozira uz čašicu Führerweina
Takve seljačine poput Glavaša, Hitler ne bi uopće doživljavao.bogomdani wrote:Ma takvi likovi bi Hići i qrc posisali,bilo bi im cast..
Posebice sa svojom sklonošću kriminalui korupciji, u očima tadašnjih nacista - untermensch
Baron- Posts : 295
2014-04-15
Ajd popi tabletu i idi pišat da ti padne tlak...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
mhhh....istina,istina..nije mi jasno,kako takvi likovi ne mogu pojmiti da su za Hicu bas predstavljali nizu rasu,a ovi jos ovako slinavo mu se u guzicu uvlace.. profili,a kuku majko
Guest- Guest
Eto na.. ..ebi ga..nema u Madjarskoj bas puno ortodoksnih,reformatori su vise,u skladu sa ukupnom klimom..Ja sam ti inace prilicni mirotvorac,ne mlitav..ako je pozdrav pristojan,pozdravim,no stari je zagrebao ledinu,pa nece ici.. Stara je opet predobrica i ne bi ruku na sina,a sin bi poginuo za majku..iknarovdje wrote:rekao si negdje da su tvoji ortodoksni,valjda zidovi,jer ako jesi sa njima bi nasao jezik prije nego sa tobombogomdani wrote:mhhh....istina,istina..nije mi jasno,kako takvi likovi ne mogu pojmiti da su za Hicu bas predstavljali nizu rasu,a ovi jos ovako slinavo mu se u guzicu uvlace.. profili,a kuku majko
nisi los,ali si premlitav i mani,pozdravis voje roditelje ako su na strani Bog ai reci im da isklofaju sina
Guest- Guest
Ajk,prognoza je za subotu,pa onda 4-5 dana kisa..ovdje u Svabiji..
Guest- Guest
kolerik wrote:Sramota. Dobro, on jest psihopat, ali pitanje (na koje mozda ne bih volio znati odgovor) jest koliko ljudi u Hrvatskoj bi mu se pridruzilo za tim stolom?
Naravno da jest sramota. ne samo za njega već sramoti cijelu RH.
Iskreno rečeno i ja sam pio takvo vino , samoje na etiketi bio Musolini a na drugoj neki
njemački vojnik. Ma manje bitno jer to vino se prodaje samou jednome selu u sjevermoj Italiji
i samo tamo semože kupiti lokalno. Isto tako možeš staviti i svoju sliku na etiketu.
Maobična glupost osim šta ta budaletina i dalje dokazuje da je pravi ratni zlločinac.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
"Branimir Glavaš nikada nije bio član Komunističke partije Jugoslavije ili SKH. Sudionik je osnivačke skupštine Hrvatske demokratske zajednice održane 17. lipnja1989. godine u Zagrebu, te predlagatelj dr. Franje Tuđmana za predsjednika HDZ-a. Na prvim demokratskim izborima 1990."..............................naštetio planovima JNA i pobunjenih Srba. - KRIV JE!!!albatros wrote:Glavaš je stari ustaša.
Guest- Guest
Bilo kako bilo ali BG je teski papak iliti seljacina. Sto je htio reci sa ovim perfomace-om??? Da je kreten 1/1. Kila mozga......
2014-04-14
BG je bio sekretar narodne obrane Osijeka,a na toj poziciji si mogao biti ako si bio član CK....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ne CK vec obicni clan ako je neka olakotna okolnost. Jelena Lovrich je bila clan CK dakle sef BG, sa instrukcijama iz BG-a.
2014-04-14
Vlado, podigni šator. On je preuzeo funkciju "sekretara" nakon višestranačkih izbora.v_vlado wrote:BG je bio sekretar narodne obrane Osijeka,a na toj poziciji si mogao biti ako si bio član CK....
Guest- Guest
Dakako da ne odobravam takve performance, ali čovjek je pomalo sumanut, trknut, svašta proživio i voli skandalizirati.....privlačiti pozornost i tako.abraham wrote:Bilo kako bilo ali BG je teski papak iliti seljacina. Sto je htio reci sa ovim perfomace-om??? Da je kreten 1/1. Kila mozga......
Guest- Guest
kofein wrote:"Branimir Glavaš nikada nije bio član Komunističke partije Jugoslavije ili SKH. Sudionik je osnivačke skupštine Hrvatske demokratske zajednice održane 17. lipnja1989. godine u Zagrebu, te predlagatelj dr. Franje Tuđmana za predsjednika HDZ-a. Na prvim demokratskim izborima 1990."..............................naštetio planovima JNA i pobunjenih Srba. - KRIV JE!!!albatros wrote:Glavaš je stari ustaša.
Članstvo u SK uopće nije nekakav pokazatelj nečije ustašoidnosti.
Glavaš je tipični ustašoid. Postoje negdje snimke gdje na razmjeni u Nemetinu govori razmijenjenim hrvatskim vojnicima nešto u stilu "ne bojte se,sad možete slobodno reći da ste ustaše".
A hrvatski nacionalizam,prema mojim najnovijim istraživanjima možemo podijeliti na četiri komponente.
Najbezazleniji tip hrv.nacionalizma jest onaj građanski,o kojemu je pisao i Krleža. Uglavnom je sveden na pridike pijanih pjesnika u nekim ZG birtijama,gdje ovaj uz punu bocu crnog za stolom grmi na sve i sva "Ja sam Hrvat,vrak mater jebel!" (tipiči predstavnik ovog nacionalizma je Dudek)
Drugi je vid katolički tip hrvatskog nacionalizma,koji je dosta glasan,ali se i brzo povlači. Njegovistaknuti predstavnik je pok.Kuharić.
Treći je vid komunistički nacionalizam,koji je plamtio za vrijeme Juge i koji se očitovao u unutar komunističkih obračuna između tvrdih hrvatskih i srpskih struja unutar Partije,a čiji je glavni predstavnik Tuđman.
I četvrti najopasniji vid je ustaštvo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja se jako bojim, posebno ovog četvrtog najopasnijeg vida nacionalizma..brr
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ti si tipični apartčik, istinu (razmjena) ukomponiraš s poluistinom, a onda citiraš "u stilu" potpunu laž....albatros wrote:kofein wrote:"Branimir Glavaš nikada nije bio član Komunističke partije Jugoslavije ili SKH. Sudionik je osnivačke skupštine Hrvatske demokratske zajednice održane 17. lipnja1989. godine u Zagrebu, te predlagatelj dr. Franje Tuđmana za predsjednika HDZ-a. Na prvim demokratskim izborima 1990."..............................naštetio planovima JNA i pobunjenih Srba. - KRIV JE!!!albatros wrote:Glavaš je stari ustaša.
Glavaš je tipični ustašoid. Postoje negdje snimke gdje na razmjeni u Nemetinu govori razmijenjenim hrvatskim vojnicima nešto u stilu "ne bojte se,sad možete slobodno reći da ste ustaše".
glavaš je sam objasnio kako je i što rekao, i zašto...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Manolic i Glavaš u radnom sastanku
» Glavaš dao svoj potpis Milanoviću
» Glavas:'Vozi Mile traktorce'
» Branimira Glavas proglasen krivim
» Glavaš formirao tajnu gardu
» Glavaš dao svoj potpis Milanoviću
» Glavas:'Vozi Mile traktorce'
» Branimira Glavas proglasen krivim