Holivud na aparatima
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Holivud na aparatima
ma normalno od DC-a, ali svi mediji govore unisono laži, znači niti mm odmakaudba wrote:Jeboga ti, pa normalno je da za poraz kriviš sve oko sebe, a ne sebe. Kod svih i svuda je tako..... daj..asilovski wrote:Dobri su mi tkz. lijevi mediji koji za sve optužuju za svoj poraz osim da je Hillary bila strahovito korumpiran kandidat koji je htio samo još moći, para i ratova, a wikileaks više ne psotoji zabranjeno ga je čak i spomenuti kao i Ruse
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Slobodno tržište i nevidljivi kurac, imo je i Trump svoj newsweek, neka ga obnovi i neka u njemu piše istinu.asilovski wrote:ma normalno od DC-a, ali svi mediji govore unisono laži, znači niti mm odmakaudba wrote:Jeboga ti, pa normalno je da za poraz kriviš sve oko sebe, a ne sebe. Kod svih i svuda je tako..... daj..asilovski wrote:Dobri su mi tkz. lijevi mediji koji za sve optužuju za svoj poraz osim da je Hillary bila strahovito korumpiran kandidat koji je htio samo još moći, para i ratova, a wikileaks više ne psotoji zabranjeno ga je čak i spomenuti kao i Ruse
Stanojko wrote:Da, neverovatno... Kao, zasto je izgubila? kao da stavis Dzeka Trboseka pa se pitas kako je izgubio?
hahaha baš
MaximusDecimusMiridije wrote:kofein wrote:
Springsteenu doduse sve oprastam. Nije me opce briga za njegove politicke stavove. Vrhunski glazbenik :)
Mislim, nije istaknuo ništa strašno. Trump i sam priznaje da je narcisoidni odron. :D Inače, da se kandidirao, pobijedio bi ovo dvoje
mutanata.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Jedino mi zao zbog Boss-a i DeNira...
Pobogu Čiča, pa ne mogu Šešelj i ova dvojica u isti kupe. :)
Guest- Guest
Naravno da ne mogu... Zato mi i cudno... Sve naopackekofein wrote:Stanojko wrote:Jedino mi zao zbog Boss-a i DeNira...
Stanojko wrote:Naravno da ne mogu... Zato mi i cudno... Sve naopackekofein wrote:Stanojko wrote:Jedino mi zao zbog Boss-a i DeNira...
hahaha... B.S. odmjeren, kulturan i elokventan, a R.D.N. se uspljuvo ko muva zunzara. Baš me začudio, možda su pare u pitanju. Vrag bi ga znao.
Guest- Guest
Nije uredan film snimio od Bushevog prvog mandata, lako moguće.kofein wrote:Stanojko wrote:Naravno da ne mogu... Zato mi i cudno... Sve naopackekofein wrote:Stanojko wrote:Jedino mi zao zbog Boss-a i DeNira...
hahaha... B.S. odmjeren, kulturan i elokventan, a R.D.N. se uspljuvo ko muva zunzara. Baš me začudio, možda su pare u pitanju. Vrag bi ga znao.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Nije uredan film snimio od Bushevog prvog mandata, lako moguće.kofein wrote:Stanojko wrote:Naravno da ne mogu... Zato mi i cudno... Sve naopackekofein wrote:Stanojko wrote:Jedino mi zao zbog Boss-a i DeNira...
Ma....vrh svega mi je to potenciranje "selebritija" i njihovih mišljenja, no već su pisali drugi o tome. G.Clooney kod Angele Merkel ljetos....ooooo Nebesa i pametne misli od američkog razmaženka i "glumca". To samo govori o mišljenju oligarhhije o tkz. običnim ljudima. Zato mi se svidio Trumpov potez u finalu kampanje, što nije vukao za sobom razne Džej Zije i cirkusante iz šoubiznisa.
Guest- Guest
Rekoše da će odseliti, a njemu teško palo :) Šljam.kofein wrote:Starhemberg wrote:Nije uredan film snimio od Bushevog prvog mandata, lako moguće.kofein wrote:Stanojko wrote:Naravno da ne mogu... Zato mi i cudno... Sve naopackekofein wrote:Stanojko wrote:Jedino mi zao zbog Boss-a i DeNira...
Ma....vrh svega mi je to potenciranje "selebritija" i njihovih mišljenja, no već su pisali drugi o tome. G.Clooney kod Angele Merkel ljetos....ooooo Nebesa i pametne misli od američkog razmaženka i "glumca". To samo govori o mišljenju oligarhhije o tkz. običnim ljudima. Zato mi se svidio Trumpov potez u finalu kampanje, što nije vukao za sobom razne Džej Zije i cirkusante iz šoubiznisa.
Guest- Guest
selebriti
2014-04-19
To je, nazalost, istina... Zadnjih n filmova koje sam gledao s njim su komedije za retarde...Starhemberg wrote:Nije uredan film snimio od Bushevog prvog mandata, lako moguće.kofein wrote:Stanojko wrote:Naravno da ne mogu... Zato mi i cudno... Sve naopackekofein wrote:Stanojko wrote:Jedino mi zao zbog Boss-a i DeNira...
2014-04-19
Najjaci mi je onaj arapin u prevozu... Znaci, tako bi ga zavario da to nije normalno... "da ti neko odgovori"? More m`rs u picku materinu!
Page 3 of 3