Holivud na aparatima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Holivud na aparatima
Regoč wrote:Gledam prosvjedi u San Franciscu protiv Trumpa. Nisu li to prosvjedi protiv demokracije?
Demokracija vrijedi samo u slucaju kad idu stvari po osobno zadanim kriterijima. Sve sto izadje van tih kontura....e tu vec treba prosvjedovati,nije moj predsjednik i ostala sranja.
Guest- Guest
Mulac. Da je Trump to nekome rekao, bio bi fašist, kriminalac, klevetnik itd...ovako je to "strastven i iskren govor" ...kofein wrote:
Guest- Guest
2014-04-14
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
kofein wrote:
Springsteenu doduse sve oprastam. Nije me opce briga za njegove politicke stavove. Vrhunski glazbenik :)
Guest- Guest
haha koja kmeka kod demokrata,nevjerovatno
2014-04-14
pa haso nije za trumpa koliko vidim..ne bu ti on uskrisio karamarkamarcellus wrote:ciče ko štakori gore nego naši kad je haso zavrnuo pipu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U sustini svi ti glumci, reziseri i ostala ekipa su cirkusanti, zabavljaci i nista vise. Puno si pridaju vaznosti, da ih nema ljudi bi si nasli drugu zabavu.
omni-
2014-04-12
Vala baš, kao da se radi o nekim intelektualnim visinama pa je njihovo mišljenje relevantno i uvažavujuće...mislim da su im i "obični" Ameri dali do znanja, drž se filma i mikrofona i ne seriomni wrote:U sustini svi ti glumci, reziseri i ostala ekipa su cirkusanti, zabavljaci i nista vise. Puno si pridaju vaznosti, da ih nema ljudi bi si nasli drugu zabavu.
Jest , da su neki doduše pogazili obećanja i ne čekaju u redu na meksičkoj granici ali no, važno je biti u trendu, a Hilka je to bila
2014-04-15
Jedino mi zao zbog Boss-a i DeNira... ovo ostalo nije vredno paznje...
Tako je, nekad su to bili putujući trubaduri, tamburaši. Današnja civilizacija im pridaje posebno značenje, a da ih menadžer nije dobro prodo svirali bi po svadbama, ulicama i glumili u Kud puklo da puklo.omni wrote:U sustini svi ti glumci, reziseri i ostala ekipa su cirkusanti, zabavljaci i nista vise. Puno si pridaju vaznosti, da ih nema ljudi bi si nasli drugu zabavu.
Dobri su mi tkz. lijevi mediji koji za sve optužuju za svoj poraz osim da je Hillary bila strahovito korumpiran kandidat koji je htio samo još moći, para i ratova, a wikileaks više ne psotoji zabranjeno ga je čak i spomenuti kao i Ruse
Kermit-
2014-04-17
Jeboga ti, pa normalno je da za poraz kriviš sve oko sebe, a ne sebe. Kod svih i svuda je tako..... daj..asilovski wrote:Dobri su mi tkz. lijevi mediji koji za sve optužuju za svoj poraz osim da je Hillary bila strahovito korumpiran kandidat koji je htio samo još moći, para i ratova, a wikileaks više ne psotoji zabranjeno ga je čak i spomenuti kao i Ruse
Da, neverovatno... Kao, zasto je izgubila? kao da stavis Dzeka Trboseka pa se pitas kako je izgubio?
ma normalno od DC-a, ali svi mediji govore unisono laži, znači niti mm odmakaudba wrote:Jeboga ti, pa normalno je da za poraz kriviš sve oko sebe, a ne sebe. Kod svih i svuda je tako..... daj..asilovski wrote:Dobri su mi tkz. lijevi mediji koji za sve optužuju za svoj poraz osim da je Hillary bila strahovito korumpiran kandidat koji je htio samo još moći, para i ratova, a wikileaks više ne psotoji zabranjeno ga je čak i spomenuti kao i Ruse
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3