ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hilari uživo

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Hilari uživo  - Page 4 Empty Re: Hilari uživo

Post by abraham Wed 9 Nov - 18:23

Da, Trump-ova pobjeda je direktno vjetar u jedro desnici ovdje. Ne znam zasto ali tako ispada. Tako da ce biti jebeno zanimljivo za dvije godine na izborima ovdje.

abraham

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 9 Nov - 18:36

MaximusDecimusMiridije wrote:
bogomdani wrote:
bogomdani wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Na sve su se fiksirali. Ono na djecu njegovu, zenu....sve zivo. Apsolutno sve su o liku izvukli i prikazali kao nesto sramotno. Potpuna i totalna demonizacija. Nikada nisam nesto slicno vidio. On nije otisao tako daleko niti je isao toliko osobno. Pogotovo kad je familija u pitanju. A nije da nije mogao, materijala ima za dvi kampanje jos. On se striktno na nju skoncentrirao. Dok je druga strana udarala sa svime po svemu. I bas su stavili fokus na njegov privatni zivot, zivote djece,zene itd...
Ebi ga..kao ova nasa dva tabora na Forumu... king

Znas sta cu ti reci? Ja cak mislim da u gomili ljudi koji su naginjali i ka njoj....negdje duboko ima par "zluradih" atoma kojima je drago sto se dogodilo ovo sto se dogodilo. Iako to nikada nece priznati. Nema teorije da ima ljudi koji bi za nju ruku u vatru stavili da je trough-trough cista.
A cuj,.,.ima onih koji imaju nekog interesa u svemu tome i to podrzavaju,ali ti parcijalni interesi,ne znace nuzno nes dobro za drustvo kao takvo i njegov razvoj..
Evo Ero,nazalost,okrece guzicu brzinom i preciznoscu,koja frapira,a sve u nadi da josjedarred iskoristi,trenutnu politicku poziciju..toliko snishodljivo povladjivanje zenama na lokal vlasti,nije jednostavno moguce kod covjeka sa kicmom..

Ero nije uopce los covjek, ja volim s njime pricati. Ali covjek ima nevidjenu potrebu da se prezentira pred svima kako je uvijek i u svemu u pravu. Ali bas u svemu. Nigdje kod nikoga nisam dozivio toliko puta da je nesto rekao, pokaze se da ce biti skroz drukcije...u tom trenutku on malo editira svoju izjavu u tome trenutku i krene tvrditi da je svejedno bio u pravu. Nikada niti u jednoj situaciji od njega nisam dozivio da je napisao da se oko necega zajebo ili da je pogrijesio. To je u kurcu skroz. Doduse nije to samo Ero. Ovdje je opcenito maxima kad se netko zajebe da nema teorije da kaze je zajebo sam sta sad....nego krene vrijedati ili okretati temu na neki drugi fokus. Potpuni sumrak oko nekih stvari.

Eto ti ga u dojčlandu, a moli boga da u sibiru ne pada snijeg.
Eno je spominjao kako će tamo i kutju gradit, pifo pit, žderat...
Čekam i da to doživim. Nikad, ako i tad. :)
Hvali Sibir, drž se Švarcvalda...Neš ti dosljednosti.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 9 Nov - 18:41

bogomdani wrote:
bogomdani wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Na sve su se fiksirali. Ono na djecu njegovu, zenu....sve zivo. Apsolutno sve su o liku izvukli i prikazali kao nesto sramotno. Potpuna i totalna demonizacija. Nikada nisam nesto slicno vidio. On nije otisao tako daleko niti je isao toliko osobno. Pogotovo kad je familija u pitanju. A nije da nije mogao, materijala ima za dvi kampanje jos. On se striktno na nju skoncentrirao. Dok je druga strana udarala sa svime po svemu. I bas su stavili fokus na njegov privatni zivot, zivote djece,zene itd...
Ebi ga..kao ova nasa dva tabora na Forumu... king

Znas sta cu ti reci? Ja cak mislim da u gomili ljudi koji su naginjali i ka njoj....negdje duboko ima par "zluradih" atoma kojima je drago sto se dogodilo ovo sto se dogodilo. Iako to nikada nece priznati. Nema teorije da ima ljudi koji bi za nju ruku u vatru stavili da je trough-trough cista.
A cuj,.,.ima onih koji imaju nekog interesa u svemu tome i to podrzavaju,ali ti parcijalni interesi,ne znace nuzno nes dobro za drustvo kao takvo i njegov razvoj..
Evo Ero,nazalost,okrece guzicu brzinom i preciznoscu,koja frapira,a sve u nadi da josjedarred iskoristi,trenutnu politicku poziciju..toliko snishodljivo povladjivanje zenama na lokal vlasti,nije jednostavno moguce kod covjeka sa kicmom..

Vrati Zapadu šta si mu dužan i kupi se u Sibir. To bi bila dosljednost, kičma ili šta već...
Mogao bih biti još otvoreniji i dosljedniji, ali nema potrebe. Pismeni su itekako razumjeli šta sam htio reći.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 18:48

Nije bitan on tu kad je govor o ovome sto sam za tebe napisao. Govorimo o odgovornosti pojedinca prema onome sto je isti napisao. Dakle ja ne kuzim zasto je takav problem napisati "da bio sam u krivu" ako se nesto ne dogodi onako kako si predvidao. Jel neka sramota priznati zajeb? Ili treba ici kroz zivot na nacin da se kamuflira sve receno....jer je nekakav globalni default valjda....da je biti u krivu oko nekih stvari vjecna ljaga na pojedincu. Ja to ne kontam majkemi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 18:50

Hilari: Donald Tramp je naš predsednik, pratimo ga
Kandidatkinja Demokratske stranke Hilari Klinton u prvoj izjavi nakon poraza od Donalda Trampa rekla je da se nada da će Tramp biti uspešan predsednik.
IZVOR: B92 SREDA, 9.11.2016. | 17:44Hilari uživo  - Page 4 927722058582357fdb33fa502993189_v4_big

Znam koliko ste razočarani, i ja osećam isto. Ovo je bolno i dugo će biti tako. Želim da znate ovo, naša kampanja nije bila o jednoj osobi i jednim izborima, već o zemlji koju volimo“, rekla je Hilari Klinton.
Hilari je na binu izašla sa svojim mužem Bilom Klintonom uz osmeh na licu. 

“Hvala vam svima“, ponovila je više puta, ali publika je nastavila da aplaudira i nije mogla da počne govor. 

“Sinoć sam čestitala Trampu i ponudila mu da radimo zajedno u ime naše zemlje. Nadam se da će biti uspešan predsednik. Ovo nije ishod koji smo očekivali, ali ponosna sam i zahvalna za ovu neverovatnu kampanju koju smo zajedno izgradili. Vi predstavljate najbolje Amerike i biti vaš kandidat je bila jedna od najvećih časti u mom životu“, rekla je Hilari. 

Kako je rekla, videli smo da je zemlja podeljenija nego što su mnogi mislili, ali je ona uvek verovala u SAD i uvek će tako biti. 

„Donald Tramp će biti naš predsednik, dugujemo mu da ga pratimo. Imamo ustavnu demokratiju koju ne samo da poštujemo nego treba i da negujemo. Imamo i vladavinu prava, svi smo jednaki. Cenimo te vrednosti i moramo da ih pratimo“, istakla je ona.

Hilari uživo  - Page 4 1862757531582357fe2f34d467028044_v4_big

Foto: GettyImages

Podsećamo, nakon Trampove pobede na Tviteru je haštag "On nije moj predsednik" postao čest, a u nekoliko gradova organizovani su manji protesti protiv njega. 

Klintonova je potom istakla da je tokom svoje karijere imala uspone i padove, ali da se uvek borila za to što misli i da to preporučuje mladima – da se uvek bore. 

Pre Hilari na binu je izašao njen potpredsednik Tim Kejn sa svojom suprugom, koji je istakao da je iz više razloga ponosan na Hilari Klinton. 

Kako kaže, ona je tokom čitavog svog života pravila istoriju – borila se za ljudska prava, bila državni sekretar, postala kandidat za predsednika, prva nominovana žena... 

Osim toga, Kejn je naglasio da je Klintonova osvojila najviše glasova - kada se uzmu u obzir svi glasovi zajedno. Ipak, u američkim izborima odlučuju elektori, više o tome – OVDE 

„Ponosan sam jer je imala snove, ponosan sam jer je tokom godina napravila neverovatan tim, ponosan sam jer voli ovu zemlju“, rekao je on.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Wed 9 Nov - 18:54

bogomdani wrote:
marcellus wrote:
bogomdani wrote:sad bude Bill fasovao doma..ova kučka ce ga gonjati po kutji i gadjati svim cime stigne..

pa evo ga lijevo od nje, izgleda da je već dobio batina
bogumi..lik djeluje i duovno slomljeno...preplaseno,ono,kao da mozga ,sto smije reci,sto ne..
Hilari uživo  - Page 4 Billclintonface2

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics