Hilari uživo
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hilari uživo
zanimljivo bi bilo analizirati razna predvidjanja i izlazne ili kakov vec procjene. Sinoc oko 10 navecer sam vidio zadnju i ona je davala ni manje ni vise nego 71% Hillary. Jebi ga kao da su je radili agencije iz DNRH. Poprilican slamperaj. Smisljeno ili slucajno. Bilo kako bilo ali trend koji se drzi. NA zapadu to prije nije bio slucaj. Odstupanja marginalna. Sada dva totalna promasaja, brexit i sada ovo. Jedino logicno je da su "analize-predvidjanja i stanje javnog mijenja" iskoriscavanju u svrhu boljeg rezultata. Dakle jos jedan mit o zapadu pada u vodu. Umjesto da se razina u ostatku svijeta digne desio se pad na zapadu. Kila mozga....
abraham- Posts : 14666
2014-04-14
deda wrote:marcellus wrote:deda wrote:marcellus wrote:
a popušila je gore od monike
dobila je više glasova od trumpa
kog boli kurac? Izbori su po državama.
problem ti je biti malo objektivan?
objektivno je da je izborni sustav u SAD kakav jest, takav je 200 godina, nije se bunila do sad, naročito ne kad joj je išlo na ruku protiv sandersa...
pravila su pravila, ne mijenjaju se nakon izbora.
"popular vote" je u SAD upravo to, "popularity contest"
usto, trebaju se još prebrojit listići na aljasci a tamo i pingvini glasaju za republikance
Na sve su se fiksirali. Ono na djecu njegovu, zenu....sve zivo. Apsolutno sve su o liku izvukli i prikazali kao nesto sramotno. Potpuna i totalna demonizacija. Nikada nisam nesto slicno vidio. On nije otisao tako daleko niti je isao toliko osobno. Pogotovo kad je familija u pitanju. A nije da nije mogao, materijala ima za dvi kampanje jos. On se striktno na nju skoncentrirao. Dok je druga strana udarala sa svime po svemu. I bas su stavili fokus na njegov privatni zivot, zivote djece,zene itd...
Guest- Guest
Ebi ga..kao ova nasa dva tabora na Forumu...MaximusDecimusMiridije wrote:Na sve su se fiksirali. Ono na djecu njegovu, zenu....sve zivo. Apsolutno sve su o liku izvukli i prikazali kao nesto sramotno. Potpuna i totalna demonizacija. Nikada nisam nesto slicno vidio. On nije otisao tako daleko niti je isao toliko osobno. Pogotovo kad je familija u pitanju. A nije da nije mogao, materijala ima za dvi kampanje jos. On se striktno na nju skoncentrirao. Dok je druga strana udarala sa svime po svemu. I bas su stavili fokus na njegov privatni zivot, zivote djece,zene itd...
Guest- Guest
Treba znaci povuci kocnicu. Ona to nije ni u jednom trenu napravila....i strmopizdila se u zid tunela sa 150 na sat.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Treba znaci povuci kocnicu. Ona to nije ni u jednom trenu napravila....i strmopizdila se u zid tunela sa 150 na sat.
nikakva šteta.
bogomdani wrote:Ebi ga..kao ova nasa dva tabora na Forumu...MaximusDecimusMiridije wrote:Na sve su se fiksirali. Ono na djecu njegovu, zenu....sve zivo. Apsolutno sve su o liku izvukli i prikazali kao nesto sramotno. Potpuna i totalna demonizacija. Nikada nisam nesto slicno vidio. On nije otisao tako daleko niti je isao toliko osobno. Pogotovo kad je familija u pitanju. A nije da nije mogao, materijala ima za dvi kampanje jos. On se striktno na nju skoncentrirao. Dok je druga strana udarala sa svime po svemu. I bas su stavili fokus na njegov privatni zivot, zivote djece,zene itd...
Znas sta cu ti reci? Ja cak mislim da u gomili ljudi koji su naginjali i ka njoj....negdje duboko ima par "zluradih" atoma kojima je drago sto se dogodilo ovo sto se dogodilo. Iako to nikada nece priznati. Nema teorije da ima ljudi koji bi za nju ruku u vatru stavili da je trough-trough cista.
Guest- Guest
abraham wrote:zanimljivo bi bilo analizirati razna predvidjanja i izlazne ili kakov vec procjene. Sinoc oko 10 navecer sam vidio zadnju i ona je davala ni manje ni vise nego 71% Hillary. Jebi ga kao da su je radili agencije iz DNRH. Poprilican slamperaj. Smisljeno ili slucajno. Bilo kako bilo ali trend koji se drzi. NA zapadu to prije nije bio slucaj. Odstupanja marginalna. Sada dva totalna promasaja, brexit i sada ovo. Jedino logicno je da su "analize-predvidjanja i stanje javnog mijenja" iskoriscavanju u svrhu boljeg rezultata. Dakle jos jedan mit o zapadu pada u vodu. Umjesto da se razina u ostatku svijeta digne desio se pad na zapadu. Kila mozga....
abe vi u švekoj, ste isto razočarani i u kurcu zbog ove pobjede...a štaš :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MaximusDecimusMiridije wrote:Na sve su se fiksirali. Ono na djecu njegovu, zenu....sve zivo. Apsolutno sve su o liku izvukli i prikazali kao nesto sramotno. Potpuna i totalna demonizacija. Nikada nisam nesto slicno vidio. On nije otisao tako daleko niti je isao toliko osobno. Pogotovo kad je familija u pitanju. A nije da nije mogao, materijala ima za dvi kampanje jos. On se striktno na nju skoncentrirao. Dok je druga strana udarala sa svime po svemu. I bas su stavili fokus na njegov privatni zivot, zivote djece,zene itd...
Maši maši miiiiiiiiiii ......
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Dobro kad pogledaš opet bolje da je Melanija prva dama nego Bill.
2014-04-11
Zaboli me kiki. Svedska evo propala. Dolazi prvi val izbjeglica u Tuzlu za koji dan. Ja isto trazim gdje cu glavu skloniti. Mislim da ce biti u Kanadu. Tststststststssss
2014-04-14
A cuj,.,.ima onih koji imaju nekog interesa u svemu tome i to podrzavaju,ali ti parcijalni interesi,ne znace nuzno nes dobro za drustvo kao takvo i njegov razvoj..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Ebi ga..kao ova nasa dva tabora na Forumu...MaximusDecimusMiridije wrote:Na sve su se fiksirali. Ono na djecu njegovu, zenu....sve zivo. Apsolutno sve su o liku izvukli i prikazali kao nesto sramotno. Potpuna i totalna demonizacija. Nikada nisam nesto slicno vidio. On nije otisao tako daleko niti je isao toliko osobno. Pogotovo kad je familija u pitanju. A nije da nije mogao, materijala ima za dvi kampanje jos. On se striktno na nju skoncentrirao. Dok je druga strana udarala sa svime po svemu. I bas su stavili fokus na njegov privatni zivot, zivote djece,zene itd...
Znas sta cu ti reci? Ja cak mislim da u gomili ljudi koji su naginjali i ka njoj....negdje duboko ima par "zluradih" atoma kojima je drago sto se dogodilo ovo sto se dogodilo. Iako to nikada nece priznati. Nema teorije da ima ljudi koji bi za nju ruku u vatru stavili da je trough-trough cista.
Evo Ero,nazalost,okrece guzicu brzinom i preciznoscu,koja frapira,a sve u nadi da josjedarred iskoristi,trenutnu politicku poziciju..toliko snishodljivo povladjivanje zenama na lokal vlasti,nije jednostavno moguce kod covjeka sa kicmom..
Guest- Guest
RayMabus wrote:Dobro kad pogledaš opet bolje da je Melanija prva dama nego Bill.
2014-04-11
abraham wrote:Zaboli me kiki. Svedska evo propala. Dolazi prvi val izbjeglica u Tuzlu za koji dan. Ja isto trazim gdje cu glavu skloniti. Mislim da ce biti u Kanadu. Tststststststssss
polako čekaj dok kozojebi preuzmu vlast pa će bit bežanije
bogomdani wrote:A cuj,.,.ima onih koji imaju nekog interesa u svemu tome i to podrzavaju,ali ti parcijalni interesi,ne znace nuzno nes dobro za drustvo kao takvo i njegov razvoj..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Ebi ga..kao ova nasa dva tabora na Forumu...MaximusDecimusMiridije wrote:Na sve su se fiksirali. Ono na djecu njegovu, zenu....sve zivo. Apsolutno sve su o liku izvukli i prikazali kao nesto sramotno. Potpuna i totalna demonizacija. Nikada nisam nesto slicno vidio. On nije otisao tako daleko niti je isao toliko osobno. Pogotovo kad je familija u pitanju. A nije da nije mogao, materijala ima za dvi kampanje jos. On se striktno na nju skoncentrirao. Dok je druga strana udarala sa svime po svemu. I bas su stavili fokus na njegov privatni zivot, zivote djece,zene itd...
Evo Ero,nazalost,okrece guzicu brzinom i preciznoscu,koja frapira,a sve u nadi da josjedarred iskoristi,trenutnu politicku poziciju..toliko snishodljivo povladjivanje zenama na lokal vlasti,nije jednostavno moguce kod covjeka sa kicmom..
Ero nije uopce los covjek, ja volim s njime pricati. Ali covjek ima nevidjenu potrebu da se prezentira pred svima kako je uvijek i u svemu u pravu. Ali bas u svemu. Nigdje kod nikoga nisam dozivio toliko puta da je nesto rekao, pokaze se da ce biti skroz drukcije...u tom trenutku on malo editira svoju izjavu u tome trenutku i krene tvrditi da je svejedno bio u pravu. Nikada niti u jednoj situaciji od njega nisam dozivio da je napisao da se oko necega zajebo ili da je pogrijesio. To je u kurcu skroz. Doduse nije to samo Ero. Ovdje je opcenito maxima kad se netko zajebe da nema teorije da kaze je zajebo sam sta sad....nego krene vrijedati ili okretati temu na neki drugi fokus. Potpuni sumrak oko nekih stvari.
Guest- Guest
Ne kazem da nece, bumo videli. Tjesi (mene) da su ljudi(moji pretci a i ja) uvijek najebali sest puta gore nego zapadnjaci. Tako , ne radujte se tudjoj nesreci vec pogledajte mocvaru u kojoj ste.marcellus wrote:abraham wrote:Zaboli me kiki. Svedska evo propala. Dolazi prvi val izbjeglica u Tuzlu za koji dan. Ja isto trazim gdje cu glavu skloniti. Mislim da ce biti u Kanadu. Tststststststssss
polako čekaj dok kozojebi preuzmu vlast pa će bit bežanije
2014-04-14
Da, Trump-ova pobjeda je direktno vjetar u jedro desnici ovdje. Ne znam zasto ali tako ispada. Tako da ce biti jebeno zanimljivo za dvije godine na izborima ovdje.
2014-04-14
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» hilari o bjelačkim privilegijama
» Hilari Klinton: "Putin je siledžija, ubica"...
» Hilari zatrazila pomoc od Monsanto da je ubace u Belu Kucu
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
» Frikuša Hilari ne misli da je intervencija u Libiji bila promašaj
» Hilari Klinton: "Putin je siledžija, ubica"...
» Hilari zatrazila pomoc od Monsanto da je ubace u Belu Kucu
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
» Frikuša Hilari ne misli da je intervencija u Libiji bila promašaj
Page 3 of 4