ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!

Page 18 of 23 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Next

Go down

Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!! - Page 18 Empty Re: Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!

Post by Guest 9/11/2016, 16:29

kic wrote:
dva brata wrote:
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/donald-trump-je-predsjednik-sada/930852.aspx
prespava si cilo noć.. pola foruma je sinoć bilo budno cilo noć radi trumpa haha

volimo ameriku više od nje, hrvatska 52. zvjezdica!

puno važniji su izbori u USA nego u RH..

kave razlike ima da li je na vlasti u RH , Picula ili Plenki?

Bogami pobjedom Trumpa,  - ništa od nuklearnog rata sa Rusijom, i biti će manje lobiranja za trpačinu muslimana po Europi.
Hillary Clinton je preko Hume Abadin i Clinton Fondacije bila povezana sa Arapima, ISISom, čak i Al Quaidom i Muslimanskom braćom.

SJebali bi Ameriku da je ona pobjedila. Natrpala bi Ameriku sa par milijuna muslimanima,a i dala papire 10milijuna meksikanaca bilo bi bye bye.

Guest
Guest

Back to top Go down

Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!! - Page 18 Empty Re: Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!

Post by Guest 9/11/2016, 16:32

marcellus wrote:
Stanojko wrote:Uf, sto je lepo gledati ove kvazi-liberale, multi-kulti, gey, BLM, kurac-palac kako cvile... Kakav lep dan...

božić je uranio ove godine...
Kaži to Treu, eno rida u kutu. Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!! - Page 18 1f625
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/11/2016, 16:32

Gotovo je sa trpačinom zapadne EU jer Amerika neče primit niti jednog Arapina.

Ide pjesma za Anđu iz Njemačke.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2016, 16:35

marcellus wrote:
hahahahahahahahaha, ajme šta uživam hahaha
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2016, 16:35

https://twitter.com/hashtag/michelle2020?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw :D

Last edited by Noor on 9/11/2016, 16:38; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2016, 16:37

Paul Watson već radi kompilaciju S.J.W kmečanja
Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!! - Page 18 Sjw10
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 9/11/2016, 16:42

dva brata wrote:
kic wrote:
dva brata wrote:
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/donald-trump-je-predsjednik-sada/930852.aspx
prespava si cilo noć.. pola foruma je sinoć bilo budno cilo noć radi trumpa haha

volimo ameriku više od nje, hrvatska 52. zvjezdica!

puno važniji su izbori u USA nego u RH..

kave razlike ima da li je na vlasti u RH , Picula ili Plenki?

Bogami pobjedom Trumpa,  - ništa od nuklearnog rata sa Rusijom, i biti će manje lobiranja za trpačinu muslimana po Europi.
Hillary Clinton je preko Hume Abadin i Clinton Fondacije bila povezana sa Arapima, ISISom, čak i Al Quaidom i Muslimanskom braćom.

SJebali bi Ameriku da je ona pobjedila. Natrpala bi Ameriku sa par milijuna muslimanima,a i dala papire 10milijuna meksikanaca bilo bi bye bye.
Muslimani bi zatrpali Evropu. Ne bi Americi ništa falilo. Sem ako ne bi krenuli na Rusiju, a nije isključeno da bi frikuša i to uradila.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2016, 16:47

Eva wrote:
marcellus wrote:
Stanojko wrote:Uf, sto je lepo gledati ove kvazi-liberale, multi-kulti, gey, BLM, kurac-palac kako cvile... Kakav lep dan...

božić je uranio ove godine...
Kaži to Treu, eno rida u kutu. Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!! - Page 18 1f625
Ok, ti nisi spašena pa je i tebi kao i tulavom gnječu uzaludno bilo što objašnjavati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 9/11/2016, 16:49

a sad na posao

Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!! - Page 18 Naposa10

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2016, 16:50

A kaj bi mi objasnil? Pa ja sa Zlovnecima meju delim već desetljećima i još nam fiškal ni trebal. Tak bu nam i s Melanijom. A vi sa Srbima non stop se koljete.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2016, 16:54

Eva wrote:A kaj bi mi objasnil? Pa ja sa Zlovnecima meju delim već desetljećima i još nam fiškal ni trebal. Tak bu nam i s Melanijom. A vi sa Srbima non stop se koljete.
A zašto koji kurac onda sereš da ja ridam jer je kučka izgubila???? Pa nigdje niti jednim postom nisam kučku podržao ni najmanje no mislio jesam da će pobjediti no to nema veze sa navijanjem. Eto pokušao sam a sad ako ti neko pomogne možda i uhvatiš bit napisanog.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2016, 16:54

Eva wrote:A kaj bi mi objasnil? Pa ja sa Zlovnecima meju delim već desetljećima i još nam fiškal ni trebal. Tak bu nam i s Melanijom. A vi sa Srbima non stop se koljete.

Ti bas volis izigravati nekakvu konstantnu elitu i nasladjivati se opcenito nad ljudima,svaditi i slicno.

To je sve okej u normalnim granicama, medjutim podsjecam da je tako svojevremeno jedna "zena" iz Kanade isto zapocela karijeru svoju. Svaki razgovor pretvaras u natjecanje dick-measuringa. Nebi skodilo da stanes s vremena na vrijeme na loptu. Nije ti svaka osoba koja pise drukcije neprijatelj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2016, 16:56

tre911 wrote:
A zašto koji kurac onda sereš da ja ridam jer je kučka izgubila???? Pa nigdje niti jednim postom nisam kučku podržao ni najmanje no mislio jesam da će pobjediti no to nema veze sa navijanjem. Eto pokušao sam a sad ako ti neko pomogne možda i uhvatiš bit napisanog.
Pa kad te vidim Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!! - Page 18 1f60b
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2016, 16:56

dva brata wrote:

da, glavna značajka će biti promjena odnosa prema Islamu i Islamistima, no ne bi ni Hilary išla u rat sa Rusijom, iako neće ni Trump previše kritizirati Saudijsku Arabiju

soft pristup koji je imala Obamina administracija se pokazao kao promašaj

https://www.washingtonpost.com/news/checkpoint/wp/2016/08/15/trump-adviser-michael-t-flynn-on-his-dinner-with-putin-and-why-russia-today-is-just-like-cnn/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/11/2016, 16:56

A baš lijepo kesimo danas.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2016, 16:58

MaximusDecimusMiridije wrote:

Ti bas volis izigravati nekakvu konstantnu elitu i nasladjivati se opcenito nad ljudima,svaditi i slicno.

To je sve okej u normalnim granicama, medjutim podsjecam da je tako svojevremeno jedna "zena" iz Kanade isto zapocela karijeru svoju. Svaki razgovor pretvaras u natjecanje dick-measuringa. Nebi skodilo da stanes s vremena na vrijeme na loptu. Nije ti svaka osoba koja pise drukcije neprijatelj.
Uopće nemam loptu a ni neprijatelja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 9/11/2016, 16:58

danas je dan općeg pomirenja na forumu izgleda

svi za trumpa, niko za hilariju

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2016, 16:59

I znam da ti smeta kaj ja volim Rusiju, to mi nemreš oprostiti pa me zato non stop vrijeđaš
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/11/2016, 16:59

NJEMAČKA kancelarka Angela Merkel čestitala je Donaldu Trumpu na pobjedi, ali nije propustila bocnuti novog američkog predsjednika.

"Koga god Amerikanci izaberu ua predsjednika, to ima značajan utjecaj i daleko od SAD-a. Njemačku i SAD povezuju zajedničke vrijednosti: sloboda, poštivanje prava i digniteta ljudskih bića, jednakost bez obzira na podrijetlo, boju kože, religiju, spol, seksualnu orijentaciju ili politički stav", rekla je Merkel. Upravo je Trump tijekom kampanje, ali i cijelog života, pokazivao upravo suprotne vrijednosti od ovih koje spominje Angela Merkel.

"Na temelju ovih vrijednosti, budućem predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu nudim blisku suradnju", dodala je Merkel, prenosi Deutsche Welle.

No, dosadašnja iskustva Merkel s Trumpom daju naslutiti da bi u odnosima dviju zemalja ipak moglo biti trzavica. Za vrijeme svoje kampanje Trump je imigracijsku politiku Angele Merkel nazvao "totalnom katastrofom".

Njemačka ministrica obrane Ursula von der Leyen pobjedu Donalda Trumpa danas je nazvala "teškim šokom".

Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!! - Page 18 9k=
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 9/11/2016, 17:01

MaximusDecimusMiridije wrote:

Eva je zločesta jer je to zabavlja...ako si na iluziju mislio, ona bi više drugaricama Sora tip bila...Jel tak Nemanja?
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 9/11/2016, 17:04

mislim da je zabava ipak bezazlena većinom, a ne zlobna..

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 23 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Next

Back to top

- Similar topics