Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
Page 11 of 23
Page 11 of 23 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23
Re: Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
satralo psiho kučku... nisam se previše nadao, al mi drago
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pre ce biti Ero da ces ti dobiti sut u dupe...Eroo wrote:Takve kao ti je obećao istjerati iz Amerike.Gnječ wrote:tre911 wrote:Dobro ti si ionako mutav da bi ti i pokušao nešto objasniti,jednostavno si previše tulav za bilo što.Gnječ wrote:tre911 wrote:
Sa stanojkovog stajališta se očekuje radikalni zaokret prema kosovu a to se neće dogoditi, što se nas tiče što nam se manje petlja u politiku to bolje za nas.
Tulavi retardu a do sada vam se SAD nije petljao u politiku???? Trump gnječi tulave rvat'ne.
Donald Gnječ prska po rvat'nama ima da vas prebije ko mačke.
Nadam se da će i drugi slijediti njegov primjer.
paa, nije bilo bas takoEroo wrote:Izgleda da Srbi i Hrvati imaju jedino zajedničko...Trumpa.
longi, vucko, i mnogi zeleli su hilari
jedni su se prestrijili, a drugi tiho posmatraju
i udaraju na zezanje
Guest- Guest
he he ... njemu je ovo win win situacija. bill, trump, sve jedno.... šipci su malo na aparatima, ali nadoći će https://rs-lat.sputniknews.com/regioni/201611091108789778-Edi-Rama-o-Trampovoj-pobedi-i-Hilarinom-porazu/dzango wrote:Ništa. Ide u Vašington da popuši i Trampu.marcellus wrote:dzango wrote:Pre će ovi iz NATO napolje.Eroo wrote:pizzon wrote:barem ne moramo da joj se izvinjavamo sto
nas je njen muz bombardovao bez odluke sb
Sad kad je Trump predsjednik lakše ćete u NATO...sve vam ide na tuku.
šta će jadan vučko sad
Ja ću biti onaj koji šutira u dupe one koji ne poštuju državu u kojoj žive.Stanojko wrote:Pre ce biti Ero da ces ti dobiti sut u dupe...Eroo wrote:Takve kao ti je obećao istjerati iz Amerike.Gnječ wrote:tre911 wrote:Dobro ti si ionako mutav da bi ti i pokušao nešto objasniti,jednostavno si previše tulav za bilo što.Gnječ wrote:
Tulavi retardu a do sada vam se SAD nije petljao u politiku???? Trump gnječi tulave rvat'ne.
Mislim, ono, živi u Americi i navija za Rsiju i Putina...ili u EU, a ne voli je....Nema druge do stočni vlak i poslat nazad odkuda su došli.
Last edited by Eroo on 9/11/2016, 12:04; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dzango wrote:Neprocenjivo:marcellus wrote:najbolja mi je ova dolje kokoš koja rida
"Očajne kućanice 2.0"
ka'e ona narucila stranacki udar na karamarkamarcellus wrote:satralo psiho kučku... nisam se previše nadao, al mi drago
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hahahahaha... Ti mislis da si capo u konc logoru, a u stvari zavrsices ko sapun...Eroo wrote:Ja ću biti onaj koji šutira u dupe oni koji ne poštuju državu u kojoj žive.Stanojko wrote:Pre ce biti Ero da ces ti dobiti sut u dupe...Eroo wrote:Takve kao ti je obećao istjerati iz Amerike.Gnječ wrote:tre911 wrote:
Dobro ti si ionako mutav da bi ti i pokušao nešto objasniti,jednostavno si previše tulav za bilo što.
Mislim, ono, živi u Americi i navija za Rsiju i Putina...ili u EU, a ne voli je....Nema druge do stočni vlak i poslat nazad odkuda su došli.
dzango wrote:Ništa. Ide u Vašington da popuši i Trampu.marcellus wrote:dzango wrote:Pre će ovi iz NATO napolje.Eroo wrote:pizzon wrote:barem ne moramo da joj se izvinjavamo sto
nas je njen muz bombardovao bez odluke sb
Sad kad je Trump predsjednik lakše ćete u NATO...sve vam ide na tuku.
šta će jadan vučko sad
bolje bi mu bilo da je pobjedila hitlerija pa da bar poliže.
opet, s druge strane, ipak je on peder, a ona ogavna i stara, pa mu je možda bolje ovako
vuksadinare wrote:ka'e ona narucila stranacki udar na karamarkamarcellus wrote:satralo psiho kučku... nisam se previše nadao, al mi drago
a ko drugi
To je moglo sa Hilari. Tramp voli Putina. Ne voli doseljenike. Kao što si ti.Eroo wrote:Ja ću biti onaj koji šutira u dupe one koji ne poštuju državu u kojoj žive.Stanojko wrote:Pre ce biti Ero da ces ti dobiti sut u dupe...Eroo wrote:Takve kao ti je obećao istjerati iz Amerike.Gnječ wrote:tre911 wrote:
Dobro ti si ionako mutav da bi ti i pokušao nešto objasniti,jednostavno si previše tulav za bilo što.
Eroo wrote:Ja ću biti onaj koji šutira u dupe one koji ne poštuju državu u kojoj žive.Stanojko wrote:Pre ce biti Ero da ces ti dobiti sut u dupe...Eroo wrote:Takve kao ti je obećao istjerati iz Amerike.Gnječ wrote:tre911 wrote:
Šta to znači? Po tvojoj ercegbosanskoj logici svi koji su glasali za Donalda Gnječa ne poštuju državu u kojoj žive?
Guest- Guest
REAKCIJE NA IZBOR NOVOG PREDSEDNIKA SADRama: Veliki prijatelj Albanije i Kosova nije uspeo; Čestitke Putina; Orban: Divne vesti; Martin Šulc: EU će biti teže
Novosti Online | 09. novembar 2016. 09:44 > 11:48 | Komentara: 11Predsednik Rusije Vladimir Putin prvi čestitao republikanskom kandidatu pobedu. Premijer Albanije izrazio žaljenje što veliki „prijatelj Kosova i Amerike Hilari Klinton nije uspela“
11:48 - RAMA: VELIKI PRIJATELj ALBANIJE I KOSOVA NIJE USPEO
Premijer Albanije Edi Rama čestitao je Donaldu Trampu pobedu na američkim izborima za predsednika, ali i izrazio žaljenje što veliki „prijatelj Kosova i Amerike Hilari Klinton nije uspela“. Albanski premijer je uprkos tome izjavio da će odnosi između dve zemlje nastaviti da jačaju u interesu zajedničkih vrednosti. Međutim u postu na Fejsbuku, on je rekao ipak naglasio da veliki prijatelj Albanije i Kosova, Hilari Klinton nije uspela.
„Američki narod je danas napravio svoj izbor. Veliki prijatelj Albanije, Kosova i svih Albanaca Hilari Klinton nije uspela da postane prva predsednica u istoriji SAD.“
u to ime ziveli
Guest- Guest
Samo vi uđite u NATO i niš se ne bojte. Neće Trump da vas bije, tu ste u plusu.dzango wrote:To je moglo sa Hilari. Tramp voli Putina. Ne voli doseljenike. Kao što si ti.Eroo wrote:Ja ću biti onaj koji šutira u dupe one koji ne poštuju državu u kojoj žive.Stanojko wrote:Pre ce biti Ero da ces ti dobiti sut u dupe...Eroo wrote:Takve kao ti je obećao istjerati iz Amerike.Gnječ wrote:
2016-07-22
Kućanice ili domaćice? Jastreb tvrdi da izraz "kućanice" ne postoji.marcellus wrote:dzango wrote:Neprocenjivo:marcellus wrote:najbolja mi je ova dolje kokoš koja rida
"Očajne kućanice 2.0"
Putin trlja ruke, spavač će se uskoro aktivirati :D
Guest- Guest
I šta kažu važi, oćel' u NATO?pizzon wrote:REAKCIJE
2016-07-22
Ja koliko sam razumeo Trampa, jebe se njemu za NATO. I za "saveznike". Ako me razumeš šta hoću da kažem.Eroo wrote:Samo vi uđite u NATO i niš se ne bojte. Neće Trump da vas bije, tu ste u plusu.dzango wrote:To je moglo sa Hilari. Tramp voli Putina. Ne voli doseljenike. Kao što si ti.Eroo wrote:Ja ću biti onaj koji šutira u dupe one koji ne poštuju državu u kojoj žive.Stanojko wrote:Pre ce biti Ero da ces ti dobiti sut u dupe...Eroo wrote:
Takve kao ti je obećao istjerati iz Amerike.
dzango wrote:Kućanice ili domaćice? Jastreb tvrdi da izraz "kućanice" ne postoji.marcellus wrote:dzango wrote:Neprocenjivo:marcellus wrote:najbolja mi je ova dolje kokoš koja rida
"Očajne kućanice 2.0"
postoji
Similar topics
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
Page 11 of 23