ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

juesej izbori - praćenje rezultata

Page 47 of 49 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49  Next

Go down

juesej izbori - praćenje rezultata - Page 47 Empty Re: juesej izbori - praćenje rezultata

Post by epikur37 Wed 9 Nov - 9:42

"Danas Sjedinjene Američke Države, sutra Francuska", tvitnuo je tata Le Pen.

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

juesej izbori - praćenje rezultata - Page 47 Empty Re: juesej izbori - praćenje rezultata

Post by epikur37 Wed 9 Nov - 9:44

U Sarjevu se čude, sunce nije izašlo već je 9:45...među ljudima se širi panika :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 9 Nov - 9:46

projekt daytonske bih ostaje bez svog tvorca i kućepazitelja :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 9:47

bogomdani wrote:
Eva wrote:
bogomdani wrote:
Eva wrote:
bogomdani wrote:
Effa,grijesis.,.,rekoh da niti jednu korpu nisam dobio od cura ili zena u zivotu..zena se naravno mora cijeniti i voljeti,maziti ipaziti...jerbo nema smisla na hladno biti skupa..NO,reda mora biti..bespomocnosti??o cemu ti trtljas..organiziram rad parsto ljudi,a da ne znam upravljati sa jednom zenom??? Suspect :clown
Hahhaaha, umrijet ću od smijeha. TO još nikome ni uspjelo lol!
Recimo polocvicno,od sad bus vidjela..istina dosad je pičkasto i matrijahalno drustvo i vlast gurala Moškiju doli po pravima,a u prve redove za zaradjivanje love..polako,svijet se mijenja,.ako treba i koji malo grulji trzaj u drustvu,ali budete vi sretne da vas netko odabere..dobro,ti si jos uspjela prodati neš pod neš,ali si i na zalazu,.. jocolor
:lol!:ja se nemrem obranit od bračnih ponuda. Nitko mi ne vjeruje da sam već zauzeta.
hehehehsalim se malo..dobra si ti jos..znam ja tvoju tihu patnju..Yoda..ali djevac nes se premislja.. king
Ma zezam ja Jodicu, ne bih ja njemu niš. Al sviđao mi se gard, hard to get pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 9:48

Eva wrote:
bogomdani wrote:
Eva wrote:
bogomdani wrote:
Eva wrote:
Hahhaaha, umrijet ću od smijeha. TO još nikome ni uspjelo lol!
Recimo polocvicno,od sad bus vidjela..istina dosad je pičkasto i matrijahalno drustvo i vlast gurala Moškiju doli po pravima,a u prve redove za zaradjivanje love..polako,svijet se mijenja,.ako treba i koji malo grulji trzaj u drustvu,ali budete vi sretne da vas netko odabere..dobro,ti si jos uspjela prodati neš pod neš,ali si i na zalazu,.. jocolor
:lol!:ja se nemrem obranit od bračnih ponuda. Nitko mi ne vjeruje da sam već zauzeta.
hehehehsalim se malo..dobra si ti jos..znam ja tvoju tihu patnju..Yoda..ali djevac nes se premislja.. king
Ma zezam ja Jodicu, ne bih ja njemu niš. Al sviđao mi se gard, hard to get pirat
zamislam te kako mocno se nadvijas nad njim,lezecim,rasiranih nogu,povrh njega,rukama mu cvrsto drzeci bicepse da se ne moze micati i...... ukrocujes ga.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 9 Nov - 9:52

epikur37 wrote:U Sarjevu se čude, sunce nije izašlo već je 9:45...među ljudima se širi panika :D

boli me kurac, ja se s frendovima idem napit u petak da proslavimo

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 9:57

ja bi mogo na toceno staropramen,ali ne prije podneva...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 10:02

senat takodje u rukama republikanaca, idemooooo.... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 10:05

dobr oje..Bogu hvala,sad ce i ratnohuškaci morati da se zavuku u misje rupe,pas im MATER poharo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 9 Nov - 10:07

Eva wrote:Sad kad dođe k punici na ručak.
Ako bude htio impresionirati punicu doće s nosačem zrakoplova, a nemaju ga tamo gdje parkirat i onda smo mi u problemima.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 10:14

U Prištini već menjaju nazive ulica, butika i benzinskih pumpi.... :^0 
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 9 Nov - 10:18

marcellus wrote:
epikur37 wrote:U Sarjevu se čude, sunce nije izašlo već je 9:45...među ljudima se širi panika :D

sto ce ti se karamarko vratit na vlast...pobjedom trumpa... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 10:18

juesej izbori - praćenje rezultata - Page 47 Putin_trump-720-34

na zdarovie... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 9 Nov - 10:19

Rad'iša Trajković wrote:[size=42]U Prištini već menjaju nazive ulica, butika i benzinskih pumpi.... :^0 [/size]
sto cekas..ravno na kosovo u centar i vikni 'kosovo je srbija'.... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by udba Wed 9 Nov - 10:20

vuksadinare wrote:
marcellus wrote:

sto ce ti se karamarko vratit na vlast...pobjedom trumpa... :)
Hase sad ima zabranu ulaska u USA.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 10:20

vuksadinare wrote:
Rad'iša Trajković wrote:[size=42]U Prištini već menjaju nazive ulica, butika i benzinskih pumpi.... :^0 [/size]

bice vucko, bice, ne plasi se. 
hoces li ti na kosovo da pomognes svojoj braci siptarima, kada ih budemo cistili?  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 9 Nov - 10:21

izbjeglicama potonile lađe...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 9 Nov - 10:22

Rad'iša Trajković wrote:
vuksadinare wrote:
Rad'iša Trajković wrote:[size=49]U Prištini već menjaju nazive ulica, butika i benzinskih pumpi.... :^0 [/size]

hoces li ti na kosovo da pomognes svojoj braci siptarima, kada ih budemo cistili?  Basketball
stari to ja od vas slusam toliko da sam ostario...tko ce ti se borit..ti i saka jada...boli onog sminkera u bg za prizren... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 10:23

vuksadinare wrote:
Rad'iša Trajković wrote:
vuksadinare wrote:
Rad'iša Trajković wrote:[size=49]U Prištini već menjaju nazive ulica, butika i benzinskih pumpi.... :^0 [/size]

stari to ja od vas slusam toliko da sam ostario...tko ce ti se borit..ti i saka jada...boli onog sminkera u bg za prizren... :D

'99, pre kumanovskog sporazuma, kosovo i metohija jeste bilo siptar free, a bice i ponovo, ako bog da... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 9 Nov - 10:24

...vi srbi ste spusil8 kosovo i amen...sve drugo tj vasi mokri snovi izazvat ce more krvi...a ni ljudstva nemate...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 9 Nov - 10:25

uzeo Trump i New Hampshire, vodi sa 1.300 glasova

ovo više nije samo poraz za Hilary nego i poniženje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 49 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49  Next

Back to top

- Similar topics