juesej izbori - praćenje rezultata
Page 47 of 49
Page 47 of 49 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49
Re: juesej izbori - praćenje rezultata
"Danas Sjedinjene Američke Države, sutra Francuska", tvitnuo je tata Le Pen.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U Sarjevu se čude, sunce nije izašlo već je 9:45...među ljudima se širi panika :D
2015-08-06
projekt daytonske bih ostaje bez svog tvorca i kućepazitelja :)
2015-08-06
Ma zezam ja Jodicu, ne bih ja njemu niš. Al sviđao mi se gard, hard to getbogomdani wrote:hehehehsalim se malo..dobra si ti jos..znam ja tvoju tihu patnju..Yoda..ali djevac nes se premislja..Eva wrote::lol!:ja se nemrem obranit od bračnih ponuda. Nitko mi ne vjeruje da sam već zauzeta.bogomdani wrote:Recimo polocvicno,od sad bus vidjela..istina dosad je pičkasto i matrijahalno drustvo i vlast gurala Moškiju doli po pravima,a u prve redove za zaradjivanje love..polako,svijet se mijenja,.ako treba i koji malo grulji trzaj u drustvu,ali budete vi sretne da vas netko odabere..dobro,ti si jos uspjela prodati neš pod neš,ali si i na zalazu,..Eva wrote:Hahhaaha, umrijet ću od smijeha. TO još nikome ni uspjelobogomdani wrote:
Effa,grijesis.,.,rekoh da niti jednu korpu nisam dobio od cura ili zena u zivotu..zena se naravno mora cijeniti i voljeti,maziti ipaziti...jerbo nema smisla na hladno biti skupa..NO,reda mora biti..bespomocnosti??o cemu ti trtljas..organiziram rad parsto ljudi,a da ne znam upravljati sa jednom zenom???
Guest- Guest
zamislam te kako mocno se nadvijas nad njim,lezecim,rasiranih nogu,povrh njega,rukama mu cvrsto drzeci bicepse da se ne moze micati i...... ukrocujes ga..Eva wrote:Ma zezam ja Jodicu, ne bih ja njemu niš. Al sviđao mi se gard, hard to getbogomdani wrote:hehehehsalim se malo..dobra si ti jos..znam ja tvoju tihu patnju..Yoda..ali djevac nes se premislja..Eva wrote::lol!:ja se nemrem obranit od bračnih ponuda. Nitko mi ne vjeruje da sam već zauzeta.bogomdani wrote:Recimo polocvicno,od sad bus vidjela..istina dosad je pičkasto i matrijahalno drustvo i vlast gurala Moškiju doli po pravima,a u prve redove za zaradjivanje love..polako,svijet se mijenja,.ako treba i koji malo grulji trzaj u drustvu,ali budete vi sretne da vas netko odabere..dobro,ti si jos uspjela prodati neš pod neš,ali si i na zalazu,..Eva wrote:
Hahhaaha, umrijet ću od smijeha. TO još nikome ni uspjelo
Guest- Guest
epikur37 wrote:U Sarjevu se čude, sunce nije izašlo već je 9:45...među ljudima se širi panika :D
boli me kurac, ja se s frendovima idem napit u petak da proslavimo
ja bi mogo na toceno staropramen,ali ne prije podneva...
Guest- Guest
senat takodje u rukama republikanaca, idemooooo....
Guest- Guest
dobr oje..Bogu hvala,sad ce i ratnohuškaci morati da se zavuku u misje rupe,pas im MATER poharo...
Guest- Guest
Ako bude htio impresionirati punicu doće s nosačem zrakoplova, a nemaju ga tamo gdje parkirat i onda smo mi u problemima.Eva wrote:Sad kad dođe k punici na ručak.
U Prištini već menjaju nazive ulica, butika i benzinskih pumpi....
Guest- Guest
sto ce ti se karamarko vratit na vlast...pobjedom trumpa...marcellus wrote:epikur37 wrote:U Sarjevu se čude, sunce nije izašlo već je 9:45...među ljudima se širi panika :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sto cekas..ravno na kosovo u centar i vikni 'kosovo je srbija'....Rad'iša Trajković wrote:[size=42]U Prištini već menjaju nazive ulica, butika i benzinskih pumpi.... [/size]
2015-09-08
Hase sad ima zabranu ulaska u USA.vuksadinare wrote:sto ce ti se karamarko vratit na vlast...pobjedom trumpa...marcellus wrote:epikur37 wrote:U Sarjevu se čude, sunce nije izašlo već je 9:45...među ljudima se širi panika :D
vuksadinare wrote:sto cekas..ravno na kosovo u centar i vikni 'kosovo je srbija'....Rad'iša Trajković wrote:[size=42]U Prištini već menjaju nazive ulica, butika i benzinskih pumpi.... [/size]
bice vucko, bice, ne plasi se.
hoces li ti na kosovo da pomognes svojoj braci siptarima, kada ih budemo cistili?
Guest- Guest
izbjeglicama potonile lađe...
stari to ja od vas slusam toliko da sam ostario...tko ce ti se borit..ti i saka jada...boli onog sminkera u bg za prizren...Rad'iša Trajković wrote:vuksadinare wrote:sto cekas..ravno na kosovo u centar i vikni 'kosovo je srbija'....Rad'iša Trajković wrote:[size=49]U Prištini već menjaju nazive ulica, butika i benzinskih pumpi.... [/size]
hoces li ti na kosovo da pomognes svojoj braci siptarima, kada ih budemo cistili?
2015-09-08
vuksadinare wrote:stari to ja od vas slusam toliko da sam ostario...tko ce ti se borit..ti i saka jada...boli onog sminkera u bg za prizren...Rad'iša Trajković wrote:vuksadinare wrote:sto cekas..ravno na kosovo u centar i vikni 'kosovo je srbija'....Rad'iša Trajković wrote:[size=49]U Prištini već menjaju nazive ulica, butika i benzinskih pumpi.... [/size]
'99, pre kumanovskog sporazuma, kosovo i metohija jeste bilo siptar free, a bice i ponovo, ako bog da...
Guest- Guest
...vi srbi ste spusil8 kosovo i amen...sve drugo tj vasi mokri snovi izazvat ce more krvi...a ni ljudstva nemate...
2015-09-08
uzeo Trump i New Hampshire, vodi sa 1.300 glasova
ovo više nije samo poraz za Hilary nego i poniženje
ovo više nije samo poraz za Hilary nego i poniženje
Guest- Guest
Page 47 of 49 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Page 47 of 49