Travkov kutak
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Travkov kutak
Kratko i jasno, ja nisam Todorić i ne šaljite mi ponude za kredite !!
OK ?
OK ?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Joj kaj sve bankari moraju delat. Veli mi mama da su joj čestitali rođendan iz Zabe. Čija je to pametna ideja?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
hm,pa ne bašmarcellus wrote:Kratko i jasno, ja nisam Todorić i ne šaljite mi ponude za kredite !!
OK ?
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Još jedan pokušaj VOX populija UZMP nuounara ovi put na ulasku u Hrvatsku, ono kad 8 sati dežuraju na naplatnim kućicama, trajektnim lukama i guraju kroz prozor mikrofon ljudima ispri nosa:
NUOUNAR: jel dugo čekate ?
Lik 1: ne, to je normalno :)
NUOUNAR: jeste li nervozni ?
Lik 2: nismo, baš smo kul :)
NUOUNAR: jeste li nadrkani ?
Lik 3: nismo, sve ok, a vi ? :)
NUOUNAR: jeste l žedni i gladni na ovoj vrućini čekajuć na ulazak u JEBENU HRVATSKU ???
Lik 4: nismo i jedva čekamo ući u divnu Hrvatsku :)
NUOUNAR: EJ MAJMUNE KOJI KURAC VEĆ 4 SATA ČEKAŠ NA ULAZAK U OVU SMRDLJIVU DRŽAVU ??????
Lik 5: zato što sam tri ipo sata spava u autu :)
NUOUNAR: ALO TI, PIČKA TI MATERINA IZAĐI IZ AUTA IZASERI OVU DRŽAVU, RECI DA JE MRZIŠ I DA NIKAD VIŠE NEĆEŠ DOĆI U OVU KLEROFAŠISTIČKU TVOREVINU DI TE ČEKAJU DIVOVSKE MEDUZE, MORSKI PASI, LEUKEMIJE I KANCEROGENO MORE SMRADE TURISTIČKI JA 8 SATI ČEKAM DA NEKO UMRE IZAĐI IZ AUTA KIČMU ĆU TI SLOMIT I JEBAT PASA U GEPEKU !!!! :( :(
Lik 5: aj bolan zemo ne seri, ja sam u tranzitu :)
NUOUNAR: jel dugo čekate ?
Lik 1: ne, to je normalno :)
NUOUNAR: jeste li nervozni ?
Lik 2: nismo, baš smo kul :)
NUOUNAR: jeste li nadrkani ?
Lik 3: nismo, sve ok, a vi ? :)
NUOUNAR: jeste l žedni i gladni na ovoj vrućini čekajuć na ulazak u JEBENU HRVATSKU ???
Lik 4: nismo i jedva čekamo ući u divnu Hrvatsku :)
NUOUNAR: EJ MAJMUNE KOJI KURAC VEĆ 4 SATA ČEKAŠ NA ULAZAK U OVU SMRDLJIVU DRŽAVU ??????
Lik 5: zato što sam tri ipo sata spava u autu :)
NUOUNAR: ALO TI, PIČKA TI MATERINA IZAĐI IZ AUTA IZASERI OVU DRŽAVU, RECI DA JE MRZIŠ I DA NIKAD VIŠE NEĆEŠ DOĆI U OVU KLEROFAŠISTIČKU TVOREVINU DI TE ČEKAJU DIVOVSKE MEDUZE, MORSKI PASI, LEUKEMIJE I KANCEROGENO MORE SMRADE TURISTIČKI JA 8 SATI ČEKAM DA NEKO UMRE IZAĐI IZ AUTA KIČMU ĆU TI SLOMIT I JEBAT PASA U GEPEKU !!!! :( :(
Lik 5: aj bolan zemo ne seri, ja sam u tranzitu :)
kreten i dalje.
jel onu rutavu kosu ošišao i kupio auto koji nije pinki-kinki?
2014-12-30
veber wrote:kreten i dalje.
ne znam nisam ga vidio sto godina.. auto je ok, kabrioleti su uvijek ok
A i Travko je ostaril i ishlapil. Nekad je bil vispreniji.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
U splitskom se HNK-u neku večer održao humanitarni koncert "Vjeruj u ljubav" lige protiv raka. Divna akcija, nastupali su Oliver, Gibo, Tedi, Ban i još neki, naravno bez honorara. Kažu da je bilo fantastično .... emotivno i dirljivo. <3
Ali u akciju se uključija i privatnik koji je s privatnim reportažim kolima snima taj koncert, režiser na daleko poznati splitski damper retaj sa svojih 5 svadbas "snimatelja" i uredno su naplatili rađu po njihovom cjeniku, desetak tisuća Eura i sad još traže dodatnu lovu od eventualnih oglašivača i sponzora.
Ja sam dva puta radio humanitarne koncerte i oba dva puta sam se odreka honorara.... al nebitno, bitno je tko je angažirao (i platio) tog privatnika i zašto taj koncert nije odradio HRT sa jednim od 7 reportažnih kola koja leže u garaži i to čak u LIVE prijenosu, gledanost bila odlična. I to lovom svojih TV pretplatnika.
Etega...
Ali u akciju se uključija i privatnik koji je s privatnim reportažim kolima snima taj koncert, režiser na daleko poznati splitski damper retaj sa svojih 5 svadbas "snimatelja" i uredno su naplatili rađu po njihovom cjeniku, desetak tisuća Eura i sad još traže dodatnu lovu od eventualnih oglašivača i sponzora.
Ja sam dva puta radio humanitarne koncerte i oba dva puta sam se odreka honorara.... al nebitno, bitno je tko je angažirao (i platio) tog privatnika i zašto taj koncert nije odradio HRT sa jednim od 7 reportažnih kola koja leže u garaži i to čak u LIVE prijenosu, gledanost bila odlična. I to lovom svojih TV pretplatnika.
Etega...
Ak vec slažeš insektarijmarcellus wrote:Zgazija dva žohara koja mi s balkona došetala ukuću. S guštom... prvog nazva Pernar, drugog Pilsel. S guštom ih skvrčija i sad otra miran spat.
Noć .. :)
Trava Grozni
Davaj i o sebi mjesto
Ti si brate muha zunzara , ona sa smrdljivog mesa sto se preljeva u bojama a dosadna ko muha svejedno
Inace i Pilsel i Pernar su za tebe nedostižni uzori moralne čistoće i inteligencije
Sora wrote:Ak vec slažeš insektarijmarcellus wrote:Zgazija dva žohara koja mi s balkona došetala ukuću. S guštom... prvog nazva Pernar, drugog Pilsel. S guštom ih skvrčija i sad otra miran spat.
Trava Grozni
Davaj i o sebi mjesto
Ti si brate muha zunzara , ona sa smrdljivog mesa sto se preljeva u bojama a dosadna ko muha svejedno
Inace i Pilsel i Pernar su za tebe nedostižni uzori moralne čistoće i inteligencije
s kim se ti svađaš ludačo alkoholizirana?
marcellus wrote:Sora wrote:Ak vec slažeš insektarijmarcellus wrote:Zgazija dva žohara koja mi s balkona došetala ukuću. S guštom... prvog nazva Pernar, drugog Pilsel. S guštom ih skvrčija i sad otra miran spat.
Trava Grozni
Davaj i o sebi mjesto
s kim se ti svađaš ludačo alkoholizirana?
izgleda s flašom. bolesna je pijandura.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kap koja je prelila čašu.
Danijela Dvornik odlazi iz Hrvatske
Odljev mozgova :(
Odljev mozgova :(
Sora wrote: i Pilsel i Pernar su za tebe nedostižni uzori moralne čistoće i inteligencije
aukurac...
marcellus wrote:tu fali jedan moj upis?
Daj jedan, onako samo ti znaš!
crvenkasti-
2014-04-17
Roy_Bean wrote:izvadio sam samo ono bitno
fali
"Kap koja je prelila čašu.
Odljev mozgova :("
inače kicov komentar odljev mozaka nema smisla :D
marcellus wrote:Roy_Bean wrote:izvadio sam samo ono bitno
fali
sad tek vidim...nisam ja ništa dirao, ali sam skužio da je forum malo zajebavao prije par sati radi održavanja...
istina, meni nije bilo dozvoljeno postanje na nekim temama, već sam mislila kaja me banirala.Roy_Bean wrote:marcellus wrote:Roy_Bean wrote:izvadio sam samo ono bitno
fali
sad tek vidim...nisam ja ništa dirao, ali sam skužio da je forum malo zajebavao prije par sati radi održavanja...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Roy_Bean wrote:Sora wrote: i Pilsel i Pernar su za tebe nedostižni uzori moralne čistoće i inteligencije
aukurac...
baš ono u 3pm .... veće debilčine ne bi našla i kad bi htjela!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kutak za rusofile
» Kutak za Ukrainu
» Kutak za Janezofile
» Kutak za rusofile
» Kutak za nostalgicare...
» Kutak za Ukrainu
» Kutak za Janezofile
» Kutak za rusofile