Prvu pobjedu odnio Trump!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Prvu pobjedu odnio Trump!
nešto mi nije jasno,dal je moguće da je hilari na predizbornu kampanju potrošila više od milijardu dolara???Sad malo prije bilo na dnevniku,rekla to ona dopisnica Slavica...da se nije malo zabunila?marcellus wrote:jebiga ne znam šta bi dao da mogu vidjet trumpa kako govori obami "you're fired" i hitlerijin živčani slom pred kamerama, ali bojim se da to nije film koji ćemo gledat...
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
marcellus wrote:jebiga ne znam šta bi dao da mogu vidjet trumpa kako govori obami "you're fired" i hitlerijin živčani slom pred kamerama, ali bojim se da to nije film koji ćemo gledat...
Počastio bih ekipu janjetinom i vinom
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
moze biti,sve stvari koji ne valjaju zahtjevaju silnu reklamuvili40 wrote:nešto mi nije jasno,dal je moguće da je hilari na predizbornu kampanju potrošila više od milijardu dolara???Sad malo prije bilo na dnevniku,rekla to ona dopisnica Slavica...da se nije malo zabunila?marcellus wrote:jebiga ne znam šta bi dao da mogu vidjet trumpa kako govori obami "you're fired" i hitlerijin živčani slom pred kamerama, ali bojim se da to nije film koji ćemo gledat...
2014-04-14
Winter is coming wrote:a cuj,treba biti spreman na obadve opcije
kiki baniraj medu ako nije glaso za štrumpfa
medo brzo na biralište trkom
a nemogu glasati dvaput
2014-04-14
Yehudi wrote:marcellus wrote:jebiga ne znam šta bi dao da mogu vidjet trumpa kako govori obami "you're fired" i hitlerijin živčani slom pred kamerama, ali bojim se da to nije film koji ćemo gledat...
Počastio bih ekipu janjetinom i vinom
Ja bih dodao peku, na moj račun...ajmo Donalde :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ti si ionak nešto na glasanju zajebo pa ti glas neće biti važeći kud ti spadaš Ohio?Winter is coming wrote:a nemogu glasati dvaput
vili40-
2015-08-02
Winter is coming wrote:a ne mogu glasati dvaput
Probaj...............možda možeš a ne znaš
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
nisam zajebo nista,provjerio sam sve sa osobljem
2014-04-14
Winter is coming wrote:a nemogu glasati dvaput
da si za hilari mogo bi glasat i nakon što umreš
a cuj kad glasas to ti je kao da si glasao 10 puta,glasas za predsjednika pa imas neke opcije za guvernera sa sudiju,za serifa a nemas pojma ko su ni sta su,nisam ipak toliki fanatik da sve to pratim,tako da sam dosta doga preskocio ali nije ni obavezno sve to obaviti,a to sam i pitao,dosao sam glasati za predjsednika a ne za serifa hahaYehudi wrote:Winter is coming wrote:a ne mogu glasati dvaput
Last edited by Winter is coming on 8/11/2016, 20:00; edited 1 time in total
2014-04-14
da,mozda na drugom svijetu tj u paklu ima i ta pogodnostmarcellus wrote:Winter is coming wrote:a nemogu glasati dvaput
2014-04-14
Winter is coming wrote:nisam zajebo nista,provjerio sam sve sa osobljem
trebas osoblje za stavit otisak palca ?
usrecila se USA tvojim obitavanjem
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Svašta, kako ti može biti svejedno tko će biti šerif u seluWinter is coming wrote:a cuj kad glasas to ti je kao da si glasao 10 puta,glasas za predsjednika pa imas neke opcije za guvernera sa sudiju,za serifa a nemas pojma ko su ni sta su,nisam ipak toliki fanatik da sve to pratim,tako da sam dosta doga preskocio ali nije ni obavezno sve to obaviti,a to sam i pitao,dosao sam glasati za predjsednika a ne za serifa hahaYehudi wrote:Winter is coming wrote:a ne mogu glasati dvaput
2014-04-15
marcellus wrote:jebiga ne znam šta bi dao da mogu vidjet trumpa kako govori obami "you're fired"
uh
Vrijeme je za ženu predsjednicu...
red wolf-
2016-02-10
kic wrote:imamo predsjednicuuu
red wolf-
2016-02-10
Winter is coming wrote:da,mozda na drugom svijetu tj u paklu ima i ta pogodnostmarcellus wrote:Winter is coming wrote:a nemogu glasati dvaput
"dopisni glasovi" za demokrate iz druge države, čujem da ima puno crnaca stogodišnjaka...
da objasnim, u SAD je moguće glasati bez ikakve osobne identifikacije, moguće je glasati e mailom, dopisno, kako god... i tu ima svega.
Similar topics
» Trump dao prvu košaricu europskim poltronima :D
» Netko je iščupao i odnio pametnu klupu u Osijeku, gradonačelnik je nemoćan
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» '' OVAJ VIDEO ĆE VAS UVJERITI DA SU ŽIVOTINJE PLEMENITIJE OD LJUDI Tek rođenu bebu odnio do kućnog praga i počeo lajati ''
» Iz pobjede u pobjedu
» Netko je iščupao i odnio pametnu klupu u Osijeku, gradonačelnik je nemoćan
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» '' OVAJ VIDEO ĆE VAS UVJERITI DA SU ŽIVOTINJE PLEMENITIJE OD LJUDI Tek rođenu bebu odnio do kućnog praga i počeo lajati ''
» Iz pobjede u pobjedu
Page 2 of 3