NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
agram vratit matici sloveniji.zna si di je centar...udba wrote:Jel treba prebacit glavni grad u Banja Luku, bliže centru ili ga ostavit tamo na slovenskoj granici?max123 wrote:
koju sopstvenu zemlju,jaro?titina kiflica nikad nije bila upitna.kad oslobodimo vlastito,e onda ce past pisma.ljuljaj...:)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ringo10 wrote:Idi u Sarajvo pa im predstavi tu ideju .... pa nam prenesi dojmove kad se vratis ... ako se vratis.max123 wrote:koju sopstvenu zemlju,jaro?titina kiflica nikad nije bila upitna.kad oslobodimo vlastito,e onda ce past pisma.ljuljaj...:)Ringo10 wrote:
A Oluja ... O hvala nasim gospodarima sto su milostivo dopustili da oslobadjamo vlastitu zemlju.
Do sada u BiH 45 tisuca Arapa.
Pa vidim na ovoj slici da ima i njihovih slova, samo šta ne znam šta piše, "Mile", "Pizda", "Za dom spremni", "Bakir uakbar"?
cuj ovogmax123 wrote:koju sopstvenu zemlju,jaro?titina kiflica nikad nije bila upitna.kad oslobodimo vlastito,e onda ce past pisma.ljuljaj...:)Ringo10 wrote:
A Oluja ... O hvala nasim gospodarima sto su milostivo dopustili da oslobadjamo vlastitu zemlju.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:cuj ovogmax123 wrote:koju sopstvenu zemlju,jaro?titina kiflica nikad nije bila upitna.kad oslobodimo vlastito,e onda ce past pisma.ljuljaj...:)Ringo10 wrote:
a to je to, hasanbegoviću srce odmah zalupa :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Maria wrote:da da, ista Maria, ista uvjerenja,)epikur37 wrote:Maria wrote:Ringo10 wrote:Ovo je ziva komedija kako oni americki pederi zajebavaju i izludjuju one jadne bijednike u onim baltickim kreautarama od drzava. Covjek se moze samo smijati i to je sve.
Nije problem ta stalna histerija, nego sta ako Rusija NE napadne one male balticke nacisticke jadove.
Iako sve to moze prerasti u vece sranje ali koliko vidim Rusija te mamlaze potpuno ignorira. A i koji ce im oni racku.
Da..oni će okružit Rusiju da slučajno ona nekog ne napadne :P
ček, jesi li ti ona maria iz zd?
Pa draga, long time no see ;)
Drago mi je da ti još držiš liniju fronta.)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
Maria wrote:epikur37 wrote:Maria wrote:da da, ista Maria, ista uvjerenja,)epikur37 wrote:Maria wrote:
Da..oni će okružit Rusiju da slučajno ona nekog ne napadne :P
ček, jesi li ti ona maria iz zd?
Pa draga, long time no see ;)
Drago mi je da ti još držiš liniju fronta.)
Stari vojak :)
2015-08-06
triba postupit ko poglavnik.dat balijama do znanja, da su nam jos uvik nase najdrazije cvijece.obecat im da se mogu vlasima osvetit i nema shanse da kazu ne.i utisci nece falit..;)Ringo10 wrote:
Idi u Sarajvo pa im predstavi tu ideju .... pa nam prenesi dojmove kad se vratis ... ako se vratis.
Drzi se ti svoje Kifle, da i to ne popusite.
2015-10-28
mislim da vaki ko sto je on ima jos mozda 4 komada sveukupnoepikur37 wrote:prckov wrote:cuj ovogmax123 wrote:koju sopstvenu zemlju,jaro?titina kiflica nikad nije bila upitna.kad oslobodimo vlastito,e onda ce past pisma.ljuljaj...:)Ringo10 wrote:
a to je to, hasanbegoviću srce odmah zalupa :)
2014-04-19
pa sta cekas ajde..smijes valjda otic do sarajevamax123 wrote:triba postupit ko poglavnik.dat balijama do znanja, da su nam jos uvik nase najdrazije cvijece.obecat im da se mogu vlasima osvetit i nema shanse da kazu ne.i utisci nece falit..;)Ringo10 wrote:
Idi u Sarajvo pa im predstavi tu ideju .... pa nam prenesi dojmove kad se vratis ... ako se vratis.
Drzi se ti svoje Kifle, da i to ne popusite.
2014-04-19
prckov,epi,ringo..nevirovatno kako ste vi bosanci destruktivni...
2015-10-28
ajd ti jaro kupi flasu kiseljaka I zalij se malo, jebo mozak sto ce timax123 wrote:prckov,epi,ringo..nevirovatno kako ste vi bosanci destruktivni...
2014-04-19
bogtejebo,pa necu vam ja vase vukojebine oslobadjat.meni kao ercegovcu je kupres najdalja kulturoloska granica..;)prckov wrote:
pa sta cekas ajde..smijes valjda otic do sarajeva
2015-10-28
max123 wrote:bogtejebo,pa necu vam ja vase vukojebine oslobadjat.meni ako ercegovcu je kupres i najdalja kulturoloska granica..;)prckov wrote:
znao sam, vi hercegovci ste najljući hrvati, za dom !
:)
2015-08-06
a nista onda, oticu ja zakavgat pa utec a babini ce zacas do te tvoje kulturoloske granice stic da se malo priupitatemax123 wrote:bogtejebo,pa necu vam ja vase vukojebine oslobadjat.meni kao ercegovcu je kupres najdalja kulturoloska granica..;)prckov wrote:
2014-04-19
ja sam pak strogo protiv da se ti po pitanju hrvatske u vezi bilo čega javljaš.... alo trpimo te u hrvatskoj iz razloga što je svojevremeno sigurnosna propusnost bila na štetnoj razini i sad si tu gdje jesi.... vojno si bio inaktivan, danas sutra da zagusti napustio bi hrvatsku kao što si napustio i zemlju u kojoj si se rodio i ako bi ikako bilo moguće bez problema bi aplicirao za srbijansko državljanstvo.... stoga steraj se u kurac ti i tvoja zabrinutost za sigurnost hrvatske i hrvata....epikur37 wrote:Neće zaratiti sad i rusija, nego će ove glupe baltičke zemlje izluditi propagandom, kao što pokušavaju u hrvatskoj isto...pa stvoriti korisne budale nadajući se čarkama i lokalnim konfliktima i slično.
kaj se mene tiče nek izluđuju glupi baltik ali sam strogo protiv uvlačenja hrvatske u tu igru....
A to precjednica gura, pokvarena nato loptica.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pometu oni spomenute u ispod 7 dana..samo je stvar odluke..epikur37 wrote:udba wrote:ni u ludilu, baš treba pustiti istočnoevropska plemena da se međusobno tuku, a ameri i rusi turiti oružje, ko po Vijetnamima, Korejama, Grčkama, Siriji danas i onda širiti granice ovisno ko pobijedi.epikur37 wrote:OTPOR RUSIMA
Ako Rusija napadne baltičke zemlje, Poljska ulazi u rat
http://www.vecernji.hr/svijet/ako-rusija-napadne-balticke-zemlje-poljska-ulazi-u-rat-1126652
..............................
Evo i večernji, boktehebo koja kampanhja američkih hegemona....da ti dođe zlo..
Nadam se da neće čarnuti Rusiju ali ako čačnu, ne treba ratovati s ovom baltičkim i poljskim idiotima nego drito nuklearku u SAD...zmiji u glavu.
Taman posla da Rusija ratuje s poljacima i baltičkom žgadijom, iscrpljuje se i troši...drito u SAD.
Guest- Guest
Miha po običaju...ah što se može :)
2015-08-06
Poanta jest,da nikakvom konvencionalnom taktikom Zapad ne moze obraniti Europu,ako bi hipoteticki,Rusi dozvolili da se isprovociraju na sukob..jednostavno,Rusi su premasivni,a sada i hajteh,da bi mogli uopće biti sprijeceni,,,
Njukov sukob je bedastoca,jerbo pobjednika nema,a sve se uebe...jedino ako i tu ne nastane neka greska,i optuzi se neprijatelj,odnosno Rusi,da su oni prvi stisli red botun
Njukov sukob je bedastoca,jerbo pobjednika nema,a sve se uebe...jedino ako i tu ne nastane neka greska,i optuzi se neprijatelj,odnosno Rusi,da su oni prvi stisli red botun
Guest- Guest
ne bi to išlo baš za 7 dana, al ja bih najiskrenije volio da rusi krenu.... u ta 3 dana mi ćemo imat taman toliko vremena da vas pometemo...;)
2015-08-08
miha bi dok rusi traže njega potražio tebe...;)epikur37 wrote:Miha po običaju...ah što se može :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma ne ti ces ravno na istocni front....al mozes i po mene, mozda ti mogu pomoci razbiti koju zabludu i tako.
2015-08-06
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Ahmetović: NATO treba poslati više vojnika na Kosovo zbog prijetnji Srbije, stanje je slično kao u BiH
» Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» Kolinda i Plenki prpremaju si teren za visoke pozicije u NATO-u i u EU?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» Kolinda i Plenki prpremaju si teren za visoke pozicije u NATO-u i u EU?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
Page 3 of 14