Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao
Ja sam strpljiv čovjek, dugo si se bavio s našom predsjednicom...Sad polako prijeđi na neke svoje, valjda imaš nekoga?bogomdani wrote:Pa kazem,volio bih vidjeti jel bi 3x natrag da popijes u zivo..bogami,ero,ne bi vjeruj mi..Eroo wrote:bogomdani wrote:Sto sam tebi direktno poslao?Ne seri..niti tebe spomenuo niti tebu uputio..Eroo wrote:Kanda si uvregjen? Sve što pošalješ u eter triput ti se vrati...po staroj indijskoj.bogomdani wrote:
Imam tvoje nana je dosla i donijela rastiku..
A uvrjedjenost bi popio preko njuske da je bilo uzivo,no psi uvijek laju iza tarabe..
Pa kažem ti, što šalješ u eter, dobiješ 3x nazad...Takvi su prirodni zakoni, protiv toga nemreš...
Nemas ti monopol na ovu guzlaru,koju treba naguziti..dobra je,na slici sve bolja,i sto mislis da je ne bi riutnuo bilo koji zdravi Muškarac??Puknuo bi je i stipe,i ti i ja i pola Foruma..to je napose kompliment jako dobrom izgledu..samo izgleda ti ljubomoran pa te to vrijedja..
Naguzi neke od njih, jebogati...
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao
a i lijepa je u licu...mmmmm..!!! mi lajk dis..!!! vrlo eroticna i zgodna zena.. mmmm..!!!!
Guest- Guest
Ebi se Ero,umjesto da je ti grlis ili ja,koji smo nivo,grli je jedan papanduk,koji to nije zasluzio
Guest- Guest
Dobro necu ti vise spamati topik,ali samo moro odati svoje duhovno uzviseno misljenje..etoc..!!! odoh,sad Ero proceed..
Guest- Guest
a ti si u konacnici srbin..jebote stvarno sam si mislio da si mozda srbin ali nisam bio siguran sad jesam..ahaha 'preplaseni srbi,poljoprivrednici'...'nejac'..odakli si ti bogec?bogomdani wrote:polako i temeljito.,,i grozni nije pao u jedan dan,niti treba..nema svatko protiv sebe hrpu preplasenih srba,napola poljoprivrednika,sa starim sacmarama i 49micama..Da su vas ovakvi napali,odnosno islamisti ISIS-ovi,ne bi vi imali drzavu,niti D od nje..vuksadinare wrote:jok rusi su supermani...alep jos nije pao...stameno stoji i prkosi a rus nek se cesebogomdani wrote:ahhhh lokal bitange nisu niovo Rusa..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
na tvoju veliku zalost nisam..Jel svi ljudi koji korioste svoju glavu i promisljaju o stavovima,ne sljedeci slijepo jednu politiku,vi sa komplimentom nazivate srbima?vuksadinare wrote:a ti si u konacnici srbin..jebote stvarno sam si mislio da si mozda srbin ali nisam bio siguran sad jesam..ahaha 'preplaseni srbi,poljoprivrednici'...'nejac'..odakli si ti bogec?bogomdani wrote:polako i temeljito.,,i grozni nije pao u jedan dan,niti treba..nema svatko protiv sebe hrpu preplasenih srba,napola poljoprivrednika,sa starim sacmarama i 49micama..Da su vas ovakvi napali,odnosno islamisti ISIS-ovi,ne bi vi imali drzavu,niti D od nje..vuksadinare wrote:jok rusi su supermani...alep jos nije pao...stameno stoji i prkosi a rus nek se cesebogomdani wrote:ahhhh lokal bitange nisu niovo Rusa..
Fuk,doista si mi simpa i to sam rekao ne jednom,ali ovo natezanje u svjeckoj politici,kao da ti je poizbijalo osigurace i pocinjes drobiti i zvucati kao oni sa kojom ganglijom kao umnim sustavom?
POLOVINA hrvata,primjer i vise podrzava antifasizam,i odamh su Srbi.,,.to bi u stvari trebao biti kompliment,jer srbi su bolji u promisljanju,kulturniji u komunikaciji,i bas zato vas ebu na najvisem drzavnom nivou,ukratko,pametniji su..
Ja,nebitno,kako rekoh zillijun puta,nis sa ovijah crnih balkanskih prostora..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kaznena prijava protiv Natalije Price i osoba s kojima je Bandić bio kad je umro
» Jedna osoba upucana u đamiji u Oslu
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba
» Jak potres u BiH magnitude 6,1 po Richteru.Jedna osoba poginula
» Stožer objavio : Imamo 180 oboljelih , jedna osoba preminula
» Jedna osoba upucana u đamiji u Oslu
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba
» Jak potres u BiH magnitude 6,1 po Richteru.Jedna osoba poginula
» Stožer objavio : Imamo 180 oboljelih , jedna osoba preminula
Page 2 of 2