ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao - Page 2 Empty Re: Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao

Post by Eroo 6/11/2016, 10:09

bogomdani wrote:
Eroo wrote:
bogomdani wrote:
Eroo wrote:
bogomdani wrote:
Imam tvoje nana je dosla i donijela rastiku.. king
Kanda si  uvregjen?  Sve što pošalješ u eter triput ti se vrati...po staroj indijskoj. king
Sto sam tebi direktno poslao?Ne seri..niti tebe spomenuo niti tebu uputio..
A uvrjedjenost bi popio preko njuske da je bilo uzivo,no psi uvijek laju iza tarabe..

Pa kažem ti, što šalješ u eter, dobiješ 3x nazad...Takvi su prirodni zakoni, protiv toga nemreš...
Pa kazem,volio bih vidjeti jel bi 3x natrag da popijes u zivo..bogami,ero,ne bi vjeruj mi..

Nemas ti monopol na ovu guzlaru,koju treba naguziti..dobra je,na slici sve bolja,i sto mislis da je ne bi riutnuo bilo koji zdravi Muškarac??Puknuo bi je i stipe,i ti i ja i pola Foruma..to je napose kompliment jako dobrom izgledu..samo izgleda ti ljubomoran pa te to vrijedja..
Ja sam strpljiv čovjek, dugo si se bavio s našom predsjednicom...Sad polako prijeđi na neke svoje, valjda imaš nekoga?
Naguzi neke od njih, jebogati... jocolor

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao - Page 2 Empty Re: Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao

Post by Guest 6/11/2016, 10:10

a i lijepa je u licu...mmmmm..!!! mi lajk dis..!!! vrlo eroticna i zgodna zena.. mmmm..!!!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 10:11

Ebi se Ero,umjesto da je ti grlis ili ja,koji smo nivo,grli je jedan papanduk,koji to nije zasluzio
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 10:13

Dobro necu ti vise spamati topik,ali samo moro odati svoje duhovno uzviseno misljenje..etoc..!!! odoh,sad Ero proceed..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/11/2016, 10:29

bogomdani wrote:
vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:ahhhh lokal bitange nisu niovo Rusa..
jok rusi su supermani...alep jos nije pao...stameno stoji i prkosi a rus nek se cese
polako i temeljito.,,i grozni nije pao u jedan dan,niti treba..nema svatko protiv sebe hrpu preplasenih srba,napola poljoprivrednika,sa starim sacmarama i 49micama..Da su vas ovakvi napali,odnosno islamisti ISIS-ovi,ne bi vi imali drzavu,niti D od nje..
a ti si u konacnici srbin..jebote stvarno sam si mislio da si mozda srbin ali nisam bio siguran sad jesam..ahaha 'preplaseni srbi,poljoprivrednici'...'nejac'..odakli si ti bogec?
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 10:39

vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:
vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:ahhhh lokal bitange nisu niovo Rusa..
jok rusi su supermani...alep jos nije pao...stameno stoji i prkosi a rus nek se cese
polako i temeljito.,,i grozni nije pao u jedan dan,niti treba..nema svatko protiv sebe hrpu preplasenih srba,napola poljoprivrednika,sa starim sacmarama i 49micama..Da su vas ovakvi napali,odnosno islamisti ISIS-ovi,ne bi vi imali drzavu,niti D od nje..
a ti si u konacnici srbin..jebote stvarno sam si mislio da si mozda srbin ali nisam bio siguran sad jesam..ahaha 'preplaseni srbi,poljoprivrednici'...'nejac'..odakli si ti bogec?
na tvoju veliku zalost nisam..Jel svi ljudi koji korioste svoju glavu i promisljaju o stavovima,ne sljedeci slijepo jednu politiku,vi sa komplimentom nazivate srbima?
Fuk,doista si mi simpa i to sam rekao ne jednom,ali ovo natezanje u svjeckoj politici,kao da ti je poizbijalo osigurace i pocinjes drobiti i zvucati kao oni sa kojom ganglijom kao umnim sustavom?
POLOVINA hrvata,primjer i vise podrzava antifasizam,i odamh su Srbi.,,.to bi u stvari trebao biti kompliment,jer srbi su bolji u promisljanju,kulturniji u komunikaciji,i bas zato vas ebu na najvisem drzavnom nivou,ukratko,pametniji su..
Ja,nebitno,kako rekoh zillijun puta,nis sa ovijah crnih balkanskih prostora..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics