Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao
Susret na Pantovčaku
"Ne možeš svaki dan imati tu čast da upoznaš predsjednika neke države. A ja sam imao apsolutnu čast danas upoznati hrvatsku predsjednicu", napisao je Stipe Miočić na Instagramu
4576 pregleda
http://www.vecernji.hr/borilacki-sport/predsjednica-kolinda-grabar-kitarovic-i-stipe-miocic-odusevljeni-susretom-1125989
"Ne možeš svaki dan imati tu čast da upoznaš predsjednika neke države. A ja sam imao apsolutnu čast danas upoznati hrvatsku predsjednicu", napisao je Stipe Miočić na Instagramu
4576 pregleda
http://www.vecernji.hr/borilacki-sport/predsjednica-kolinda-grabar-kitarovic-i-stipe-miocic-odusevljeni-susretom-1125989
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao
Hrpa komentara
Evo kako je hrvatska predsjednica oduševila Amerikance: 'Selim u Hrvatsku'
Amerikanci su na Facebooku ostavili puno komentara, oduševljeni su Kolindom Grabar kitarović
37290 pregleda
http://www.vecernji.hr/borilacki-sport/evo-kako-je-hrvatska-predsjednica-odusevila-amerikance-selim-u-hrvatsku-1126278
Evo kako je hrvatska predsjednica oduševila Amerikance: 'Selim u Hrvatsku'
Amerikanci su na Facebooku ostavili puno komentara, oduševljeni su Kolindom Grabar kitarović
37290 pregleda
http://www.vecernji.hr/borilacki-sport/evo-kako-je-hrvatska-predsjednica-odusevila-amerikance-selim-u-hrvatsku-1126278
2016-07-22
Re: Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao
ma ebo bi nju stipe.samo tako..
Guest- Guest
Stipe
2014-04-14
a nije stevan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro, mogli su ga roditelji nauciti materinji jezik.
2014-04-14
Ima on problema i sa engleskim.abraham wrote:Dobro, mogli su ga roditelji nauciti materinji jezik.
2016-07-22
Možda i ti imaš nešto u'kući, javi Stipi...bogomdani wrote:ma ebo bi nju stipe.samo tako..
2016-07-22
koji naivac ovi miocic , skoro ko pernar
hlebine bb
hlebine bb
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
bUUUUUUU...!!!!!vuksadinare wrote:a nije stevan
Guest- Guest
Imam tvoje nana je dosla i donijela rastiku..Eroo wrote:Možda i ti imaš nešto u'kući, javi Stipi...bogomdani wrote:ma ebo bi nju stipe.samo tako..
Guest- Guest
ka'e bogec....nije sergej nego stipe pa cese
2015-09-08
ahhhh lokal bitange nisu niovo Rusa..
Guest- Guest
jok rusi su supermani...alep jos nije pao...stameno stoji i prkosi a rus nek se cesebogomdani wrote:ahhhh lokal bitange nisu niovo Rusa..
2015-09-08
polako i temeljito.,,i grozni nije pao u jedan dan,niti treba..nema svatko protiv sebe hrpu preplasenih srba,napola poljoprivrednika,sa starim sacmarama i 49micama..Da su vas ovakvi napali,odnosno islamisti ISIS-ovi,ne bi vi imali drzavu,niti D od nje..vuksadinare wrote:jok rusi su supermani...alep jos nije pao...stameno stoji i prkosi a rus nek se cesebogomdani wrote:ahhhh lokal bitange nisu niovo Rusa..
Guest- Guest
Kanda si uvregjen? Sve što pošalješ u eter triput ti se vrati...po staroj indijskoj.bogomdani wrote:Imam tvoje nana je dosla i donijela rastiku..Eroo wrote:Možda i ti imaš nešto u'kući, javi Stipi...bogomdani wrote:ma ebo bi nju stipe.samo tako..
2016-07-22
Sto sam tebi direktno poslao?Ne seri..niti tebe spomenuo niti tebu uputio..Eroo wrote:Kanda si uvregjen? Sve što pošalješ u eter triput ti se vrati...po staroj indijskoj.bogomdani wrote:Imam tvoje nana je dosla i donijela rastiku..Eroo wrote:Možda i ti imaš nešto u'kući, javi Stipi...bogomdani wrote:ma ebo bi nju stipe.samo tako..
A uvrjedjenost bi popio preko njuske da je bilo uzivo,no psi uvijek laju iza tarabe..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Sto sam tebi direktno poslao?Ne seri..niti tebe spomenuo niti tebu uputio..Eroo wrote:Kanda si uvregjen? Sve što pošalješ u eter triput ti se vrati...po staroj indijskoj.bogomdani wrote:Imam tvoje nana je dosla i donijela rastiku..Eroo wrote:Možda i ti imaš nešto u'kući, javi Stipi...bogomdani wrote:ma ebo bi nju stipe.samo tako..
A uvrjedjenost bi popio preko njuske da je bilo uzivo,no psi uvijek laju iza tarabe..
Pa kažem ti, što šalješ u eter, dobiješ 3x nazad...Takvi su prirodni zakoni, protiv toga nemreš...
2016-07-22
Pa kazem,volio bih vidjeti jel bi 3x natrag da popijes u zivo..bogami,ero,ne bi vjeruj mi..Eroo wrote:bogomdani wrote:Sto sam tebi direktno poslao?Ne seri..niti tebe spomenuo niti tebu uputio..Eroo wrote:Kanda si uvregjen? Sve što pošalješ u eter triput ti se vrati...po staroj indijskoj.bogomdani wrote:Imam tvoje nana je dosla i donijela rastiku..Eroo wrote:
Možda i ti imaš nešto u'kući, javi Stipi...
Pa kažem ti, što šalješ u eter, dobiješ 3x nazad...Takvi su prirodni zakoni, protiv toga nemreš...
Nemas ti monopol na ovu guzlaru,koju treba naguziti..dobra je,na slici sve bolja,i sto mislis da je ne bi riutnuo bilo koji zdravi Muškarac??Puknuo bi je i stipe,i ti i ja i pola Foruma..to je napose kompliment jako dobrom izgledu..samo izgleda ti ljubomoran pa te to vrijedja..
Guest- Guest
Ja sam strpljiv čovjek, dugo si se bavio s našom predsjednicom...Sad polako prijeđi na neke svoje, valjda imaš nekoga?bogomdani wrote:Pa kazem,volio bih vidjeti jel bi 3x natrag da popijes u zivo..bogami,ero,ne bi vjeruj mi..Eroo wrote:bogomdani wrote:Sto sam tebi direktno poslao?Ne seri..niti tebe spomenuo niti tebu uputio..Eroo wrote:Kanda si uvregjen? Sve što pošalješ u eter triput ti se vrati...po staroj indijskoj.bogomdani wrote:
Imam tvoje nana je dosla i donijela rastiku..
Nemas ti monopol na ovu guzlaru,koju treba naguziti..dobra je,na slici sve bolja,i sto mislis da je ne bi riutnuo bilo koji zdravi Muškarac??Puknuo bi je i stipe,i ti i ja i pola Foruma..to je napose kompliment jako dobrom izgledu..samo izgleda ti ljubomoran pa te to vrijedja..
Naguzi neke od njih, jebogati...
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kaznena prijava protiv Natalije Price i osoba s kojima je Bandić bio kad je umro
» Jedna osoba upucana u đamiji u Oslu
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba
» Jak potres u BiH magnitude 6,1 po Richteru.Jedna osoba poginula
» Stožer objavio : Imamo 180 oboljelih , jedna osoba preminula
» Jedna osoba upucana u đamiji u Oslu
» na tisuću oboljelih umire jedna osoba
» Jak potres u BiH magnitude 6,1 po Richteru.Jedna osoba poginula
» Stožer objavio : Imamo 180 oboljelih , jedna osoba preminula
Page 1 of 2