ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junker: Imun sam na pretnje turskih lidera

Go down

Junker: Imun sam na pretnje turskih lidera  Empty Junker: Imun sam na pretnje turskih lidera

Post by RayMabus 5/11/2016, 22:20

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker odbacio je danas pretnje Turske da će se oglušiti o obećanja o zaustavljanju priliva ilegalnih migranata u Evropu ukoliko EU ne omogući Turcima bezvizna putovanja u države članice Unije, javlja Rojters.

- Imun sam na pretnje turskih lidera. Ako Turska ne ispuni postavljene uslove, neće biti napretka po pitanju viza - rekao je Junker u danas objavljenom intervjuu belgijskom listu "Soar", dodavši da, ako sporazum propadne, "Turska će biti kriva za to",
Junker je, takođe, upozorio da se Turska udaljava od demokratskih vrednosti i bližih veza sa Evropom.
- Sa žalošću primećujem da se Turska udaljava od Evrope, a ne Evropa od Turske - zaključio je predsednik Evropske komisije.

Turska je u martu postigla sa EU sporazum kojim se saglasila da zaustavi prelazak ilegalnih migranata u Grčku u zamenu za finansijsku pomoć za migrante o kojima se turske vlasti brinu, obećanje o ukidanju viza turskim građanima za putovanja u veći deo EU i ubrzane pregovore o članstvu u EU, podseća britanska agencija.

Međutim, došlo je do zastoja kad je reč o planu da se Turcima omogući bezvizni pristup Evropi, pri čemu Brisel najpre traži od Turske da izmeni svoje antiterorističke zakone, koje smatra preširokim.
Evropski lideri kritikuju Tursku i zbog jučerašnjeg pritvaranja lidera glavne turske prokurdske opozicione partije.
Iako Junker nije direktno komentarisao ta hapšenja, on je reakciju vlade na neuspeli pokušaj puča u Turskoj, koji je izveden 15. jula, nazvao "preteranom".

http://www.blic.rs/vesti/svet/junker-imun-sam-na-pretnje-turskih-lidera/wndveew
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Junker: Imun sam na pretnje turskih lidera  Empty Re: Junker: Imun sam na pretnje turskih lidera

Post by RayMabus 5/11/2016, 23:36

Bakir na aparatima.

Odhebali su mu sponzora.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Junker: Imun sam na pretnje turskih lidera  Empty Re: Junker: Imun sam na pretnje turskih lidera

Post by Guest 6/11/2016, 00:32

Malo se i previse ovi qurci u Europi nadaju da ce izmodati Tursku,da bude jedna od liberalnih sladunjavih fukoebina,poput primjer Svecke..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 6/11/2016, 01:54

Jebe se Turcima, za 2 god. će muslimani vladati u NJemačkoj pa će ukinuti vize.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 10:52

vec sad su toliko bahati da se svabi boje ista aktivno napraviti protiv njih..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 6/11/2016, 11:06

Junker-Serdoganova pudlica  cat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/11/2016, 11:19

ja vise nist ne kuzim...pozivaju se na nekakvu svekrscansku obranu od islama a prozivata od sjevrnog vrha europe do juznog kujicama.....europa je gotova i to je cista spoznaja sve drugo je fantazija i samozavaravanje...svaka drzava za sebe se mora pobrinuti i u nikog se pouzdati
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 11:20

sto upucuje da je ovo pakiranje na vrlo viskom nivou od vrlo jakih i uticajnih elemenata..nis tu vise ne mozete..ili mozete?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics