pretnje pekinga nisu prazne price...
Page 1 of 1
pretnje pekinga nisu prazne price...
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=08&dd=14&nav_category=78&nav_id=1577479
Guest- Guest
Re: pretnje pekinga nisu prazne price...
msm da je ovo lose prevedeno
nije realno da neko preti sopstvenom narodu, i to tenkovima.
apsolutna greska
apsolutna greska
Guest- Guest
pa koliko su se u povijesti puta kinezi međusobno gazili..mozda i najvise do svih to im dođe kao neka tradicija..mozda zatop sto ih ima puno pa i na taj nacin rjesavaju problem prenapucenostipizzon wrote:msm da je ovo lose prevedeno
apsolutna greska
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace ti kinezi kao narod mi nisu bas ono lezali...vise sam preferirao japance,koreance,mongole cak i vijetnamce od kosookih..
2015-09-08
znam
zezam se
zezam se
Last edited by pizzon on 14/8/2019, 11:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
uuuu,
japanci se ljute kad ih neko makar
vizuelno izjednaci sa kinezima
ako bih morao da biram, japan
Guest- Guest
meni djeluju ti kinezi ko neki paraziti...a realno makar bili najbrojniji bar u proslosti ih nisu krasila velika muda..bili su desetorostruko brojniji od mongola a ovi ih osvojise u manje od godinu dana..isto je i sa japancima...koji su u pola mjeseca sa dvadesetak tisuca vojnika okupirali manđuriju koaj je velicine dvadesetak sfrj-ota..u boxerskom ustanku diglo ih se milijun a porazise ih nekoliko tisuca vojnika zapadnih saveznika...koreance isti naropd su zavadili međusobno d akrenu jedni na druge...u vijetnamskom ratu su odbijali se vojno angazirati osim sto su vijetkongovcima davali oruzje..jedini na koje su navalili bili tibetanci koji nisu bili nikad naoruzani jer je pol tibeta prakticno svecenistvo..danas imaju oruzje ali opet mislim da im nedostaje opet muda...i da vise galame...i da ce opet udariti na svoje prije nego na amere recimo...pizzon wrote:uuuu,
2015-09-08
vuksadinare wrote:meni djeluju ti kinezi ko neki paraziti...a realno makar bili najbrojniji bar u proslosti ih nisu krasila velika muda..bili su desetorostruko brojniji od mongola a ovi ih osvojise u manje od godinu dana..isto je i sa japancima...koji su u pola mjeseca sa dvadesetak tisuca vojnika okupirali manđuriju koaj je velicine dvadesetak sfrj-ota..u boxerskom ustanku diglo ih se milijun a porazise ih nekoliko tisuca vojnika zapadnih saveznika...koreance isti naropd su zavadili međusobno d akrenu jedni na druge...u vijetnamskom ratu su odbijali se vojno angazirati osim sto su vijetkongovcima davali oruzje..jedini na koje su navalili bili tibetanci koji nisu bili nikad naoruzani jer je pol tibeta prakticno svecenistvo..danas imaju oruzje ali opet mislim da im nedostaje opet muda...i da vise galame...i da ce opet udariti na svoje prije nego na amere recimo...pizzon wrote:uuuu,
Da !
Guest- Guest
jebes one koji igraju na brojnost takvi obicno popuse
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebes one koji igraju na brojnost takvi obicno popuse
Odoše šiptari znači niz vodu :p
ZDS
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa srba je vise ako bi gledali viojni sraz srbije i kosovaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:jebes one koji igraju na brojnost takvi obicno popuse
Odoše šiptari znači niz vodu :p
ZDS
2015-09-08
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=08&dd=14&nav_category=78&nav_id=1577596
Guest- Guest
Pricao mi jedan Koreanac da ih ne voli, te Kineze. Kaze glasni, prljavi, nekulturni... a meni isti kujac svi ti kosooki, A i njima smo mi svi isti od Siptara do Norvezana.
omni-
2014-04-12
Similar topics
» TRI PRIČE 'HRVATI NISU RASISTI, LJEPŠE NAM JE NEGO NA ZAPADU!'
» Srbima sa Kosova nisu baš sjele Dodikove priče o razgraničenju pa ga pozivaju na razgovor
» Hrvatska do Pekinga
» Caracas: trgovine prazne, ljudi se tuku za 1 bananu...
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Srbima sa Kosova nisu baš sjele Dodikove priče o razgraničenju pa ga pozivaju na razgovor
» Hrvatska do Pekinga
» Caracas: trgovine prazne, ljudi se tuku za 1 bananu...
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
Page 1 of 1