A thousand kisses deep (chat)
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: A thousand kisses deep (chat)
i nemoj stedit..boca, dvije, tri..;Peeero wrote:...ni slucajno...po dogovoru je bilo ovo...Noor wrote:maggie13 wrote:ali vino mi je stvarno duzan :DNoor wrote:maggie13 wrote:
nece da kaze, a zapisao je u knjizicu s kojom spava pod jastukom 8-)
izmišlja, znala sam :D
nemoj da ti kakav zagorski kiseliš da.....s metanolom :P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
...crno: blatina, postup
...bijelo: 2 grama
2014-04-14
Svatko onaj kome treba alkohol da bi popravio svoje raspoloženje bijednik je i luzer.
crvenkasti-
2014-04-17
...zlahtina, posip
2014-04-14
sjetit cu te kad sljedeci put dođes pripit na chat :Dcrvenkasti wrote:Svatko onaj kome treba alkohol da bi popravio svoje raspoloženje bijednik je i luzer.
2014-04-12
eeero wrote:...crno: blatina, postup
blatina, može.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
maggie13 wrote:sjetit cu te kad sljedeci put dođes pripit na chat :Dcrvenkasti wrote:Svatko onaj kome treba alkohol da bi popravio svoje raspoloženje bijednik je i luzer.
A ti prepoznaješ da sam ja nekad pripit?
crvenkasti-
2014-04-17
svasta ja prepoznajem, ne moram bas sve reci 8-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:sjetit cu te kad sljedeci put dođes pripit na chat :Dcrvenkasti wrote:Svatko onaj kome treba alkohol da bi popravio svoje raspoloženje bijednik je i luzer.
A ti prepoznaješ da sam ja nekad pripit?
2014-04-12
Ja popijem pola čašice rakije ili konjaka samo kad me boli trbuh, i to onako, napola mi je zlo, napola boli, a i onda jedva.
crvenkasti-
2014-04-17
dobro, onda..ti si k'o ja..dobila bocu visnjevace prosle zime..pocastim i goste, a ima jos pola :0)crvenkasti wrote:Ja popijem pola čašice rakije ili konjaka samo kad me boli trbuh, i to onako, napola mi je zlo, napola boli, a i onda jedva.
2014-04-12
maggie13 wrote:dobro, onda..ti si k'o ja..dobila bocu visnjevace prodle zime..pocastim i goste, a ima jos pola :0)crvenkasti wrote:Ja popijem pola čašice rakije ili konjaka samo kad me boli trbuh, i to onako, napola mi je zlo, napola boli, a i onda jedva.
šparaš na gostima?
ja dobila kupinovo vino...malo gostima, ostalo meni
Guest- Guest
u mene svi antialkoholni tipovi :PNoor wrote:maggie13 wrote:dobro, onda..ti si k'o ja..dobila bocu visnjevace prodle zime..pocastim i goste, a ima jos pola :0)crvenkasti wrote:Ja popijem pola čašice rakije ili konjaka samo kad me boli trbuh, i to onako, napola mi je zlo, napola boli, a i onda jedva.
šparaš na gostima?
2014-04-12
maggie13 wrote:u mene svi antialkoholni tipovi :PNoor wrote:maggie13 wrote:dobro, onda..ti si k'o ja..dobila bocu visnjevace prodle zime..pocastim i goste, a ima jos pola :0)crvenkasti wrote:Ja popijem pola čašice rakije ili konjaka samo kad me boli trbuh, i to onako, napola mi je zlo, napola boli, a i onda jedva.
šparaš na gostima?
u mene samo MM
Guest- Guest
sto je to? Ovi bi popili kave i caja bazen :DNoor wrote:maggie13 wrote:u mene svi antialkoholni tipovi :PNoor wrote:maggie13 wrote:dobro, onda..ti si k'o ja..dobila bocu visnjevace prodle zime..pocastim i goste, a ima jos pola :0)crvenkasti wrote:Ja popijem pola čašice rakije ili konjaka samo kad me boli trbuh, i to onako, napola mi je zlo, napola boli, a i onda jedva.
šparaš na gostima?
u mene samo MM
2014-04-12
maggie13 wrote:sto je to? Ovi bi popili kave i caja bazen :DNoor wrote:maggie13 wrote:u mene svi antialkoholni tipovi :PNoor wrote:maggie13 wrote:
dobro, onda..ti si k'o ja..dobila bocu visnjevace prodle zime..pocastim i goste, a ima jos pola :0)
šparaš na gostima?
u mene samo MM
MM...Moj Muž (FB skraćenica u babinjacima)
Guest- Guest
za mene pivo...maggie13 wrote:u mene svi antialkoholni tipovi :PNoor wrote:maggie13 wrote:dobro, onda..ti si k'o ja..dobila bocu visnjevace prodle zime..pocastim i goste, a ima jos pola :0)crvenkasti wrote:Ja popijem pola čašice rakije ili konjaka samo kad me boli trbuh, i to onako, napola mi je zlo, napola boli, a i onda jedva.
šparaš na gostima?
2014-12-30
haha, slabo ja po fejsu :DNoor wrote:maggie13 wrote:sto je to? Ovi bi popili kave i caja bazen :DNoor wrote:maggie13 wrote:u mene svi antialkoholni tipovi :PNoor wrote:
šparaš na gostima?
u mene samo MM
2014-04-12
to je hrana :Dveber wrote:za mene pivo...maggie13 wrote:u mene svi antialkoholni tipovi :PNoor wrote:maggie13 wrote:dobro, onda..ti si k'o ja..dobila bocu visnjevace prodle zime..pocastim i goste, a ima jos pola :0)crvenkasti wrote:Ja popijem pola čašice rakije ili konjaka samo kad me boli trbuh, i to onako, napola mi je zlo, napola boli, a i onda jedva.
šparaš na gostima?
2014-04-12
maggie13 wrote:haha, slabo ja po fejsu :DNoor wrote:maggie13 wrote:sto je to? Ovi bi popili kave i caja bazen :DNoor wrote:maggie13 wrote:
u mene svi antialkoholni tipovi :P
u mene samo MM
još prije fejsa i po forumima smo tako...kako to nisi upratila?
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» A thousand kisses deep (chat)
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
Page 5 of 50