A thousand kisses deep (chat)
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: A thousand kisses deep (chat)
veber wrote:zemi si gaNoor wrote:veber wrote:megi...Noor wrote:veber wrote:
a,ako je 1,5 ko ova na avataru?
veber, kaj trebaš?
evo crvenog...dok nje nema
kaj će mi, ti si ga zemi
Guest- Guest
tebi kao vodenjaku izgledao je poput idiota, sto i jest:)betty.boop wrote:ovaj "moj" je uvijek u centru paznje, ekstrovert i pomalo ekscentrik :D
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:tebi kao vodenjaku izgledao je poput idiota, sto i jest:)betty.boop wrote:ovaj "moj" je uvijek u centru paznje, ekstrovert i pomalo ekscentrik :D
2014-12-30
dijagram wrote:tebi kao vodenjaku izgledao je poput idiota, sto i jest:)betty.boop wrote:ovaj "moj" je uvijek u centru paznje, ekstrovert i pomalo ekscentrik :D
krao mi slavu, steta za njega :D
betty.boop-
2015-01-23
nije ti mogao ukrasti nista,samo pokusavatibetty.boop wrote:dijagram wrote:tebi kao vodenjaku izgledao je poput idiota, sto i jest:)betty.boop wrote:ovaj "moj" je uvijek u centru paznje, ekstrovert i pomalo ekscentrik :D
vodenjaku ne mos nista
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:nije ti mogao ukrasti nista,samo pokusavatibetty.boop wrote:dijagram wrote:tebi kao vodenjaku izgledao je poput idiota, sto i jest:)betty.boop wrote:ovaj "moj" je uvijek u centru paznje, ekstrovert i pomalo ekscentrik :D
vodenjaku ne mos nista
kliknila sam 'send' i u trenu skuzila da sam krivo napisala :D
mob, tablet, knjiga, a sve u isto vrijeme
betty.boop-
2015-01-23
toliko toga odjednom, hah, nek neki rak proba,..nema sanse:)betty.boop wrote:dijagram wrote:nije ti mogao ukrasti nista,samo pokusavatibetty.boop wrote:dijagram wrote:tebi kao vodenjaku izgledao je poput idiota, sto i jest:)betty.boop wrote:ovaj "moj" je uvijek u centru paznje, ekstrovert i pomalo ekscentrik :D
vodenjaku ne mos nista
kliknila sam 'send' i u trenu skuzila da sam krivo napisala :D
mob, tablet, knjiga, a sve u isto vrijeme
dijagram-
2015-08-09
rakovi su egocentrici, vodenjaci samozivi..ne zna se tko jaci :Dbetty.boop wrote:dijagram wrote:tebi kao vodenjaku izgledao je poput idiota, sto i jest:)betty.boop wrote:ovaj "moj" je uvijek u centru paznje, ekstrovert i pomalo ekscentrik :D
2014-04-12
kako ne zna, ja sam:)maggie13 wrote:rakovibsu egocentrici, vodenjaci samozivi..ne zna se tko jaci :Dbetty.boop wrote:dijagram wrote:tebi kao vodenjaku izgledao je poput idiota, sto i jest:)betty.boop wrote:ovaj "moj" je uvijek u centru paznje, ekstrovert i pomalo ekscentrik :D
dijagram-
2015-08-09
hehe, da, nakon mene..;Pdijagram wrote:kako ne zna, ja sam:)maggie13 wrote:rakovibsu egocentrici, vodenjaci samozivi..ne zna se tko jaci :Dbetty.boop wrote:dijagram wrote:tebi kao vodenjaku izgledao je poput idiota, sto i jest:)betty.boop wrote:ovaj "moj" je uvijek u centru paznje, ekstrovert i pomalo ekscentrik :D
2014-04-12
ma da, dobio bih te na bodove u 15 rundimaggie13 wrote:hehe, da, nakon mene..;Pdijagram wrote:kako ne zna, ja sam:)maggie13 wrote:rakovibsu egocentrici, vodenjaci samozivi..ne zna se tko jaci :Dbetty.boop wrote:dijagram wrote:
tebi kao vodenjaku izgledao je poput idiota, sto i jest:)
dijagram-
2015-08-09
Ahaaaa...:D
2014-04-12
cisto iz razloga da budemo sto duze u klincumaggie13 wrote:Ahaaaa...:D
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
to bi bila bratska igra, zato bi gubili namjerno da ne zavrsi :Ddijagram wrote:cisto iz razloga da budemo sto duze u klincumaggie13 wrote:Ahaaaa...:D
2014-04-12
i norka, i beti..najvise :Dveber wrote:svi se motaju oko megi
A, di nam je frakcija?
2014-04-12
ma da, ajd ti gore, neee, ajd ti, ma necu ti budi:)maggie13 wrote:to bi bila bratska igra, zato bi gubili namjerno da ne zavrsi :Ddijagram wrote:cisto iz razloga da budemo sto duze u klincumaggie13 wrote:Ahaaaa...:D
dijagram-
2015-08-09
A di je, naganja onu mularijumaggie13 wrote:i norka, i beti..najvise :Dveber wrote:svi se motaju oko megi
A, di nam je frakcija?
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» A thousand kisses deep (chat)
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
Page 2 of 50