Pernar Vujčiću: Vi ste potrošna roba, letjet će vam glava!
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pernar Vujčiću: Vi ste potrošna roba, letjet će vam glava!
provocator wrote:Sereš a dobri smo si. Čemu nešto izvlačiš iz konteksta i onda furaš briju? Nemoj biti glup?udba wrote:To onaj Pernar koji samo voli Pupovca i kaže da je on jedini domoljub u Saboru? Pernar ne vadi.
Kada i zbog čega je Pernar "pohvalio" Pupovca? Pojma nemaš... Ali ovo sad nije ni tema o tome.
Ne kužiš logiku. Pernar je četnik jer govori protiv Hrvatske, a Pupovac je inače četnik. Zato.
crvenkasti- Posts : 29696
2014-04-17
Ako me netko uspije nasmijati onda si to ti... Svaka čast!crvenkasti wrote:provocator wrote:Sereš a dobri smo si. Čemu nešto izvlačiš iz konteksta i onda furaš briju? Nemoj biti glup?udba wrote:To onaj Pernar koji samo voli Pupovca i kaže da je on jedini domoljub u Saboru? Pernar ne vadi.
Kada i zbog čega je Pernar "pohvalio" Pupovca? Pojma nemaš... Ali ovo sad nije ni tema o tome.
Ne kužiš logiku. Pernar je četnik jer govori protiv Hrvatske, a Pupovac je inače četnik. Zato.
Sad se i ja smijem
crvenkasti-
2014-04-17
deda wrote:maloumnima se sviđaju ideje i govor drugih maloumnika
što je ideja gluplja to je razumljivija i prihvaćenija
deda, dosadan si.
Guest- Guest
Pernar oslikava stanje nacije..leteci cirkus I.P.
:-S
2014-04-12
Pernar bi trebao bitikao HDZ-ovac Fiolić koji u dva mandata nie rekao niti riječi a sad uživa povlaštenu mirovinu. Ili bi možda trebao biti kao Kerum koji u Sabor nije dolazio jer je rekao kako ni na što ne može utjecati ali plaću je uredno primao. E to su majstori!
Argumentiraj te svoje tvrdnje. Imaš priliku. Jedva čekam.maggie13 wrote:Pernar oslikava stanje nacije..leteci cirkus I.P.
nije potrebno, dovoljno ga je vidit..cuti je en plus ;-)provocator wrote:Argumentiraj te svoje tvrdnje. Imaš priliku. Jedva čekam.maggie13 wrote:Pernar oslikava stanje nacije..leteci cirkus I.P.
2014-04-12
maggie13 wrote:nije potrebno, dovoljno ga je vidit..cuti je en plus ;-)provocator wrote:Argumentiraj te svoje tvrdnje. Imaš priliku. Jedva čekam.maggie13 wrote:Pernar oslikava stanje nacije..leteci cirkus I.P.
Pa jeste, puno svježija i politički hrabrija osoba od loptice s pantovčaka i ergele iz banskih dvora.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ko o čemu, žene o seksu.maggie13 wrote:nije potrebno, dovoljno ga je vidit..cuti je en plus ;-)provocator wrote:Argumentiraj te svoje tvrdnje. Imaš priliku. Jedva čekam.maggie13 wrote:Pernar oslikava stanje nacije..leteci cirkus I.P.
populizam i teorije urote su uvijek bili osvjezenje i hrabrost na politickoj sceni..dosljedan je k'o i sef mu ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:nije potrebno, dovoljno ga je vidit..cuti je en plus ;-)provocator wrote:Argumentiraj te svoje tvrdnje. Imaš priliku. Jedva čekam.maggie13 wrote:Pernar oslikava stanje nacije..leteci cirkus I.P.
Pa jeste, puno svježija i politički hrabrija osoba od loptice s pantovčaka i ergele iz banskih dvora.
Last edited by maggie13 on 5/11/2016, 14:07; edited 1 time in total
2014-04-12
a što je točno krivo ili netočno rekao? To te ja pitam! Hajde trupino! Izjasni se!!!maggie13 wrote:nije potrebno, dovoljno ga je vidit..cuti je en plus ;-)provocator wrote:Argumentiraj te svoje tvrdnje. Imaš priliku. Jedva čekam.maggie13 wrote:Pernar oslikava stanje nacije..leteci cirkus I.P.
a, sto ces, s nekima mozes samo o tome B-)dzango wrote:Ko o čemu, žene o seksu.maggie13 wrote:nije potrebno, dovoljno ga je vidit..cuti je en plus ;-)provocator wrote:Argumentiraj te svoje tvrdnje. Imaš priliku. Jedva čekam.maggie13 wrote:Pernar oslikava stanje nacije..leteci cirkus I.P.
2014-04-12
provocator wrote:a što je točno krivo ili netočno rekao? To te ja pitam! Hajde trupino! Izjasni se!!!maggie13 wrote:nije potrebno, dovoljno ga je vidit..cuti je en plus ;-)provocator wrote:Argumentiraj te svoje tvrdnje. Imaš priliku. Jedva čekam.maggie13 wrote:Pernar oslikava stanje nacije..leteci cirkus I.P.
Provo, ne atakiraj na taj način..
Guest- Guest
ne razgovaram na takvoj razini..nađi si adekvatnog sugovornika :-)provocator wrote:a što je točno krivo ili netočno rekao? To te ja pitam! Hajde trupino! Izjasni se!!!maggie13 wrote:nije potrebno, dovoljno ga je vidit..cuti je en plus ;-)provocator wrote:Argumentiraj te svoje tvrdnje. Imaš priliku. Jedva čekam.maggie13 wrote:Pernar oslikava stanje nacije..leteci cirkus I.P.
2014-04-12
Evo ja na primer.maggie13 wrote:a, sto ces, s nekima mozes samo o tome B-)dzango wrote:Ko o čemu, žene o seksu.maggie13 wrote:nije potrebno, dovoljno ga je vidit..cuti je en plus ;-)provocator wrote:Argumentiraj te svoje tvrdnje. Imaš priliku. Jedva čekam.maggie13 wrote:Pernar oslikava stanje nacije..leteci cirkus I.P.
Pa de me RAZBI argumentima!Noor wrote:
Jedva čekam!
Što te sprečava?
Koji curac ti izgovorena ISTINA zvuči kao populizam? To te je pitam! Hajde! Jedva te čekam na volej.
nisam mislila na tebe..ti si otvoren za razne mogucnosti..:Ddzango wrote:Evo ja na primer.maggie13 wrote:a, sto ces, s nekima mozes samo o tome B-)dzango wrote:Ko o čemu, žene o seksu.maggie13 wrote:nije potrebno, dovoljno ga je vidit..cuti je en plus ;-)provocator wrote:
Argumentiraj te svoje tvrdnje. Imaš priliku. Jedva čekam.
2014-04-12
provocator wrote:Pa de me RAZBI argumentima!Noor wrote:
Jedva čekam!
Što te sprečava?
Koji curac ti izgovorena ISTINA zvuči kao populizam? To te je pitam! Hajde! Jedva te čekam na volej.
Alo, Zemlja zove Mars....čujemo se?
Ne treba na onakav način ulaziti u rasprave...sad ti Meggi ni neće ništa više napisati
Guest- Guest
ma nemoj?! a jadan ja.
provocator wrote:ma nemoj?! a jadan ja.
aj odspavaj pa se vrni
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vujčiću plaća raste na čak 38.000 kuna
» Anatomija pokušaja jedne pljačke i potrošna uloga jednog ministra
» Marcel Holjevac: Vjera u Boga i tehnička roba
» BURA U SDP-u Napali financijsko izvješće: 'Stranka se vodi kao Cosa nostra!' LEKO 'Odrekli smo se Račanove ostavštine' POLOVINA LUNGO 'Pokraden sam!' LENDIĆ 'Letjet ćeš van!'
» Srbin u Pakoštanima držao kolegu za roba,mlatio ga i prijetio mu:"Mrzim muslimane"
» Anatomija pokušaja jedne pljačke i potrošna uloga jednog ministra
» Marcel Holjevac: Vjera u Boga i tehnička roba
» BURA U SDP-u Napali financijsko izvješće: 'Stranka se vodi kao Cosa nostra!' LEKO 'Odrekli smo se Račanove ostavštine' POLOVINA LUNGO 'Pokraden sam!' LENDIĆ 'Letjet ćeš van!'
» Srbin u Pakoštanima držao kolegu za roba,mlatio ga i prijetio mu:"Mrzim muslimane"
Page 2 of 9