Pernar Vujčiću: Vi ste potrošna roba, letjet će vam glava!
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pernar Vujčiću: Vi ste potrošna roba, letjet će vam glava!
Nakon što je govorio pred već gotovo standardno polupraznom, gotovo praznom govornicom, najagilniji i najizravniji saborski zastupnik, Ivan Pernar iz Živog zida ponovno je uzdrmao javnost svojim monologom.
''Ovaj Sabor, mogli bismo nazvati lutkarskom predstavom, međutim ovaj Sabor nije ni to jer u lutkarskoj predstavi lutke rade određene stvari, po nalogu manipulatora. Recimo mi u našem Saboru nemamo mogućnost čak ni hipotetski da je neka ruka iznad nas. Mi ne možemo i da nam kažemo odbij ili prihvati, mi ne možemo ni to.
Nama dođe neki guverner i kaže da ima neki izvještaj, većina, ja vjerujem građana nije zadovoljna radom HNB-a. Mi ne možemo odbiti to. Mi ne možemo reći mi s tim izvještajem nismo zadovoljni. Kolega Bulj prvi nije zadovoljan. I što možemo? Možemo zijevati. Toliko ovaj Sabor ima moć.
Znači, ima moć da ne napravi ništa....
...odluke se donose vani u Bruxellesu ili gdje je već središte europske banke. Radi se o diktaturi šačice ljudi koja drži središnje banke. Mi smo i narod i država njihovi robovi. Radimo sve više za sve manje. Nadam se da će narod otvoriti oči i probuditi protiv ove globalne zavjere i na lokalnoj razini...
što god tko mislio o njemu, činjenica je da Pernar i dalje udara gdje god stigne, a njegovi govori postaju pravi hit koji se nevjerojatnom brzinom šire društvenim mrežama i to ne samo u Hrvatskoj.
Bravo Pernar i čuvaj se sabraćajki...
link
''Ovaj Sabor, mogli bismo nazvati lutkarskom predstavom, međutim ovaj Sabor nije ni to jer u lutkarskoj predstavi lutke rade određene stvari, po nalogu manipulatora. Recimo mi u našem Saboru nemamo mogućnost čak ni hipotetski da je neka ruka iznad nas. Mi ne možemo i da nam kažemo odbij ili prihvati, mi ne možemo ni to.
Nama dođe neki guverner i kaže da ima neki izvještaj, većina, ja vjerujem građana nije zadovoljna radom HNB-a. Mi ne možemo odbiti to. Mi ne možemo reći mi s tim izvještajem nismo zadovoljni. Kolega Bulj prvi nije zadovoljan. I što možemo? Možemo zijevati. Toliko ovaj Sabor ima moć.
Znači, ima moć da ne napravi ništa....
...odluke se donose vani u Bruxellesu ili gdje je već središte europske banke. Radi se o diktaturi šačice ljudi koja drži središnje banke. Mi smo i narod i država njihovi robovi. Radimo sve više za sve manje. Nadam se da će narod otvoriti oči i probuditi protiv ove globalne zavjere i na lokalnoj razini...
što god tko mislio o njemu, činjenica je da Pernar i dalje udara gdje god stigne, a njegovi govori postaju pravi hit koji se nevjerojatnom brzinom šire društvenim mrežama i to ne samo u Hrvatskoj.
Bravo Pernar i čuvaj se sabraćajki...
link
Re: Pernar Vujčiću: Vi ste potrošna roba, letjet će vam glava!
Lik mi je sve vise i vise simpa..
Guest- Guest
jos da smo mu Esko i Ja krila,a sto bi onim kastratima u sabofu frcala perja...
Guest- Guest
Pernar o Europskoj Uniji i NATO savezu.
Bravo!
Bravo!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A evo što je u Saboru rekao guverneru HNB Vujčiću:
I opet jedno veliko BRAVO!!!
I opet jedno veliko BRAVO!!!
bRILJANTNO..!!! Cojek pravo u bebu,nemju mu sto niti replicirati...provocator wrote:Pernar o Europskoj Uniji i NATO savezu.
Bravo!
Guest- Guest
A sada vidim štakori van pobjegnu iz sabora kada ovaj govori.
Da ih se ne dohvati slučajno..
Da ih se ne dohvati slučajno..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I samo da ponovim: Yebe Pernar i ne vadi!!!
To onaj Pernar koji samo voli Pupovca i kaže da je on jedini domoljub u Saboru? Pernar ne vadi.
pa kako ce ovi drugi govorit kad primaju financ.apanaze
...mislim ono ko s marsa pali..
.pernar ili mjesecno dva soma eura?...ipak dva soma eura i na skijalista ili kod perlice na janjetinu
...mislim ono ko s marsa pali..
.pernar ili mjesecno dva soma eura?...ipak dva soma eura i na skijalista ili kod perlice na janjetinu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pernar je lakmus papir za pamet
Guest- Guest
Pernar je najbolje što se dogodilo na prošlim izborima a i ne samo na prošlim...već dugo ne pamtim tribuna u saboru...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
maloumnima se sviđaju ideje i govor drugih maloumnika
što je ideja gluplja to je razumljivija i prihvaćenija
Guest- Guest
deda wrote:maloumnima se sviđaju ideje i govor drugih maloumnika
ti ne razumiješ problem....nit se trudiš, baviš se običnim egzibicionizmom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kako ne, problem je što 50% stanovništva ima IQ ispo 90epikur37 wrote:deda wrote:maloumnima se sviđaju ideje i govor drugih maloumnika
ti ne razumiješ problem....nit se trudiš, baviš se običnim egzibicionizmom
zato kad Pernar priča o masonima i NWO, to vam ima smisla, a kad guverner HNBa Vujčić objašnjava bilancu onda iz njegovih usta čujete samo bla bla bla i ništa vam nije jasno što govori
stoljeća selekcije najboljih kmetova učinila su svoje
Guest- Guest
deda wrote:
kako ne, problem je što 50% stanovništva ima IQ ispo 90
To su četnici krivi.
crvenkasti-
2014-04-17
Bravo mali.provocator wrote:Pernar o Europskoj Uniji i NATO savezu.
Bravo!
Sereš a dobri smo si. Čemu nešto izvlačiš iz konteksta i onda furaš briju? Nemoj biti glup?udba wrote:To onaj Pernar koji samo voli Pupovca i kaže da je on jedini domoljub u Saboru? Pernar ne vadi.
Kada i zbog čega je Pernar "pohvalio" Pupovca? Pojma nemaš... Ali ovo sad nije ni tema o tome.
provocator wrote:Sereš a dobri smo si. Čemu nešto izvlačiš iz konteksta i onda furaš briju? Nemoj biti glup?udba wrote:To onaj Pernar koji samo voli Pupovca i kaže da je on jedini domoljub u Saboru? Pernar ne vadi.
Kada i zbog čega je Pernar "pohvalio" Pupovca? Pojma nemaš... Ali ovo sad nije ni tema o tome.
Ne kužiš logiku. Pernar je četnik jer govori protiv Hrvatske, a Pupovac je inače četnik. Zato.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vujčiću plaća raste na čak 38.000 kuna
» Anatomija pokušaja jedne pljačke i potrošna uloga jednog ministra
» Marcel Holjevac: Vjera u Boga i tehnička roba
» BURA U SDP-u Napali financijsko izvješće: 'Stranka se vodi kao Cosa nostra!' LEKO 'Odrekli smo se Račanove ostavštine' POLOVINA LUNGO 'Pokraden sam!' LENDIĆ 'Letjet ćeš van!'
» Srbin u Pakoštanima držao kolegu za roba,mlatio ga i prijetio mu:"Mrzim muslimane"
» Anatomija pokušaja jedne pljačke i potrošna uloga jednog ministra
» Marcel Holjevac: Vjera u Boga i tehnička roba
» BURA U SDP-u Napali financijsko izvješće: 'Stranka se vodi kao Cosa nostra!' LEKO 'Odrekli smo se Račanove ostavštine' POLOVINA LUNGO 'Pokraden sam!' LENDIĆ 'Letjet ćeš van!'
» Srbin u Pakoštanima držao kolegu za roba,mlatio ga i prijetio mu:"Mrzim muslimane"
Page 1 of 9