Dankinje dobile otkaz jer su sexualno zlostavljale djecu imigrante u pruhvatilištu
Page 1 of 1
Dankinje dobile otkaz jer su sexualno zlostavljale djecu imigrante u pruhvatilištu
Asylum chief is fired in Denmark after lurid details emerge of several female workers having sex with 'children' at migrant centres
- Sisi Eibye was shown the door after revelations about the troubled centre
- At least three women at the centre in Tranekær were sexually involved
- One woman photographed and videoed herself having sex with a boy
- Claims were officially reported last week, but municipal staff already knew
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3893244/Asylum-chief-fired-Denmark-lurid-details-emerge-female-workers-having-sex-children-migrant-centres.html
Guest- Guest
Re: Dankinje dobile otkaz jer su sexualno zlostavljale djecu imigrante u pruhvatilištu
A djeca imaju 28 godina ili?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Dankinje dobile otkaz jer su sexualno zlostavljale djecu imigrante u pruhvatilištu
uglavnom 25-35 prilicno zakrzljali i neuranjeni,ali po glavudži vidis da su vremesni.,,.
Guest- Guest
Mališani ..bogomdani wrote:uglavnom 25-35 prilicno zakrzljali i neuranjeni,ali po glavudži vidis da su vremesni.,,.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..umiljati..kaja wrote:Mališani ..bogomdani wrote:uglavnom 25-35 prilicno zakrzljali i neuranjeni,ali po glavudži vidis da su vremesni.,,.
Guest- Guest
Bit će da im nisu dozvolile seks pa su se djeca uznemirila :))
ja se pokusavam natjerati da mi te Khozoepke eroticno djeluju ali niš...
Guest- Guest
Ne posoji rđava pi ička, nego samo rđav ku urac.bogomdani wrote:ja se pokusavam natjerati da mi te Khozoepke eroticno djeluju ali niš...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Tocno no nisi me shvatio..kad hodam izmedju njih,kao da hodam izmedju zombija...mutava baštarda wrote:Ne posoji rđava pi ička, nego samo rđav ku urac.bogomdani wrote:ja se pokusavam natjerati da mi te Khozoepke eroticno djeluju ali niš...
Turkinje su druga stvar..vatrene jebozovljive..i ebu se prije braka definitivno,no ove arapkinje,afganistankinje,pak-še,to kao da je mrtvo.,,nis od sebe ne odašilje..
Guest- Guest
Similar topics
» Odbile se cijepiti u Njemackoj pa dobile otkaz
» Femenke dobile po....
» Bošnje dobile svoj grb i zastavu u RH
» ..I oficijelno...Žene su dobile zamjenu...
» Novsti dobile 5 mil. kn i podržali plenkijev režim
» Femenke dobile po....
» Bošnje dobile svoj grb i zastavu u RH
» ..I oficijelno...Žene su dobile zamjenu...
» Novsti dobile 5 mil. kn i podržali plenkijev režim
Page 1 of 1