Novsti dobile 5 mil. kn i podržali plenkijev režim
Page 1 of 1
Novsti dobile 5 mil. kn i podržali plenkijev režim
http://hr.n1info.com/a193758/Vijesti/Ivica-Djikic-na-N1.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Novsti dobile 5 mil. kn i podržali plenkijev režim
Ravna gora je kurac što se ovdje skuplja
Kermit-
2014-04-17
Porezi su nužni za normalno funkcioniranje države. Zato treba uvesti porez na nekretnine, država će ga najbolje iskoristii za opće interese. Jedan od općih interesa je financiranje režimskih medija da hvale našeg ćatu na vlasti
Guest- Guest
Ori se Središnjicom Sprem te se spremte četniciii
Kermit-
2014-04-17
A jbga , kako su glasali još su dobro i prošli ...samo 5 miljona za Pupovca i srpske uhljebe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imaju li zastupnici nacionalnih manjina legitiman politički mandat?
Nema dvojbe da oni u toj i takvoj proceduri ne bi trebali sudjelovati i izigravati i poništavati volju većinskog hrvatskog naroda jer tako diskriminiraju volju većine. Milorad Pupovac je jedini od izabranih zastupnika nacionalnih manjina sa osvojenih 14 103 glasa za kojeg bi se moglo reći da je izborom stekao legitimitet zastupnika sa općim političkim mandatom.
http://www.maxportal.hr/kolumne/imaju-li-zastupnici-nacionalnih-manjina-legitiman-politicki-mandat/
2014-04-11
Jedva cekam da još više krahira natalitet i opet navali masa Arapa na Balkan a zapadna Evropa zatvorena a nama turizam prne.Pinochet wrote:Porezi su nužni za normalno funkcioniranje države. Zato treba uvesti porez na nekretnine, država će ga najbolje iskoristii za opće interese. Jedan od općih interesa je financiranje režimskih medija da hvale našeg ćatu na vlasti
2014-04-11
Imaju mandat. Jel legitimno...kretenski je ici raspravljati o tome kad se dogodi da su oni tie-breaker. Ono dodje situacija i sad jel legitimno? Zajebi sad. Sad je legitimno.
Guest- Guest
Naravno da je legitimno i legalno, njihovi mandati nisu ničim ograničeni, njihov glas jednako se broji u svih situacijah.
pa u bordel smije svatko :DMaximusDecimusMiridije wrote:Imaju mandat. Jel legitimno...kretenski je ici raspravljati o tome kad se dogodi da su oni tie-breaker. Ono dodje situacija i sad jel legitimno? Zajebi sad. Sad je legitimno.
Nadama se da ce ISIL napravit neki napad u Njemačkoj ...znam da to nece odma direktno utjecat na Hr al oce i indirektno a ja jako dobro znam i kako a to je ucinkovitije od toga da ovom glupavom narodu išta objašnjavaš jer ovo su ovdje ovce.
2014-04-11
velis dobro, ako napadnu u francuskoj nema efekta na hr, al njemackaRayMabus wrote:Nadama se da ce ISIL napravit neki napad u Njemačkoj ...znam da to nece odma direktno utjecat na Hr al oce i indirektno a ja jako dobro znam i kako a to je ucinkovitije od toga da ovom glupavom narodu išta objašnjavaš jer ovo su ovdje ovce.
eeee to je onda prst u oko :D
2015-09-08
Može i Austrija.Leviathan2 wrote:velis dobro, ako napadnu u francuskoj nema efekta na hr, al njemackaRayMabus wrote:Nadama se da ce ISIL napravit neki napad u Njemačkoj ...znam da to nece odma direktno utjecat na Hr al oce i indirektno a ja jako dobro znam i kako a to je ucinkovitije od toga da ovom glupavom narodu išta objašnjavaš jer ovo su ovdje ovce.
eeee to je onda prst u oko :D
Ucinak nebi bio odma nego indirektan.
- stroga kontrola granica , niti jedan izbjeglica koji bi došao u Hr nebi mogao dalje dakle ovdje bi zapeo , tenzije na Balkanu , ugroza turizma
- nece više Arape i muslimane kao radnu snagu , usisavanje istocno evropske među kojima je i Hr , bježanje radne snage , pad nataliteta , nema tko radit , zakon ponude i potražnje , mirovinski susatv u problemima
2014-04-11
Postrieljati sve nakon Tuđmana!vuksadinare wrote:teska sramota...nije ni cudo da se boje ulice..onaj bacic je izgledao ko da ga na streljanje vode...dakle samo ih vlast zanima...
Similar topics
» Plenkijev režim je nervozan
» Plenkijev redizajn HDZ-a
» Cacic ostaje Plenkijev zetoncic
» Femenke dobile po....
» Plenkijev kandidat za predsjednika bantustana je Njonjo
» Plenkijev redizajn HDZ-a
» Cacic ostaje Plenkijev zetoncic
» Femenke dobile po....
» Plenkijev kandidat za predsjednika bantustana je Njonjo
Page 1 of 1