Kaufland: Iz lubavi prema Hrvatskoj!
Page 1 of 1
Kaufland: Iz lubavi prema Hrvatskoj!
Splet okolnosti odveo me u jednom trenutku u Kaufland. Radio sam tamo kratko vrijeme, ali baš na odjelu “Mliječno”. Na tom mliječnom odjelu su, između ostalog, jaja, upravo ona jaja koja se spominju u posljednjoj aferi koja se dogodila. Ta afera je zapravo smrt jednog djeteta, a okolnosti njegove smrti se još uvijek utvrđuju.
...ta kompanija je dobila kredit Svjetske banke u iznosu od 393 milijuna dolara za proširenje poslovanja u Hrvatskoj, Srbiji, Poljskoj, Bugarskoj i Rumunjskoj.
Ono što još treba naglasiti je da svi radnici koji rade na mliječnom odjelu u početku rade 4, 5 ili 6 sati dnevno. Moram priznati da mi nije bio jasan razlog ograničavanja sati radnog vremena, ali prilikom predaje porezne kartice mi je bilo potpuno jasno. Kaufland na moju plaću za 6 sati radnog vremena nije državi platio niti kune poreza. Niti jedne jedine kune poreza za moju plaću.
Na kraju sam otišao iz Kauflanda, a na moje je mjesto došao neki novi čovjek koji, isto tako, nije imao šanse obavljati svoj posao kako bi trebalo jer jednostavno nije imao mogućnost biti na 3 mjesta istovremeno.
Eto to je to... Kapitalizam naš svagdašnji. Nemaš bolje! To smo htjeli, za to se borili i to smo dobili. Živjeli!!!
LINK
...ta kompanija je dobila kredit Svjetske banke u iznosu od 393 milijuna dolara za proširenje poslovanja u Hrvatskoj, Srbiji, Poljskoj, Bugarskoj i Rumunjskoj.
Ono što još treba naglasiti je da svi radnici koji rade na mliječnom odjelu u početku rade 4, 5 ili 6 sati dnevno. Moram priznati da mi nije bio jasan razlog ograničavanja sati radnog vremena, ali prilikom predaje porezne kartice mi je bilo potpuno jasno. Kaufland na moju plaću za 6 sati radnog vremena nije državi platio niti kune poreza. Niti jedne jedine kune poreza za moju plaću.
Na kraju sam otišao iz Kauflanda, a na moje je mjesto došao neki novi čovjek koji, isto tako, nije imao šanse obavljati svoj posao kako bi trebalo jer jednostavno nije imao mogućnost biti na 3 mjesta istovremeno.
Eto to je to... Kapitalizam naš svagdašnji. Nemaš bolje! To smo htjeli, za to se borili i to smo dobili. Živjeli!!!
LINK
Re: Kaufland: Iz lubavi prema Hrvatskoj!
a da vis tek Pro,kako u Ajudiju iskoristavamo driftere...ajoj..!!! trce jadnici s karaja na kraj montazne linije,zasto bi jos dvojicu zaposljavali,kad ovaj moze da trci tamo vamo cijelih 8 sati..nije to puno..brat bratu 15 metara...
Guest- Guest
Similar topics
» Kolinda galopira prema hrvatskoj Posavini
» 11:20 - MAĐARI POSTAVILI BODLjIKAVU ŽICU PREMA HRVATSKOJ
» Sirijske izbjeglice iz zahvalnosti prema Hrvatskoj razbijaju ćirilične ploče!
» Ratni profiter đeneral Petričević: "To je njihova odgovornost prema Hrvatskoj"
» Orban zaprijetio iz Bruxellesa: Ako treba i prema Hrvatskoj dižemo ogradu
» 11:20 - MAĐARI POSTAVILI BODLjIKAVU ŽICU PREMA HRVATSKOJ
» Sirijske izbjeglice iz zahvalnosti prema Hrvatskoj razbijaju ćirilične ploče!
» Ratni profiter đeneral Petričević: "To je njihova odgovornost prema Hrvatskoj"
» Orban zaprijetio iz Bruxellesa: Ako treba i prema Hrvatskoj dižemo ogradu
Page 1 of 1