Plenkovićeva prokleta avlija!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkovićeva prokleta avlija!
Karamarko beše obaveštajac, šta nije on znao za te liste i zatvorio te ljude još u Hrvatskoj?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Hebeš politiku , nama politika nkad nije išla al su nam zato vojne strategije vrh.
Operacija Čarapa.
Operacija Čarapa.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Hebeš politiku , nama politika nkad nije išla al su nam zato vojne strategije vrh.
Operacija Čarapa.
krivo si preveo, to je operacija Štrumpf, a ne čarapa
Ne to je operacija Čarapa.
----
RayMabus on Tue 10 Nov - 21:23
A sad ti smeta moja operacija Čarapa jel ....e pa samo da znaš jedno NEOPOZIVA JE.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t3609-europskoj-uniji-prijeti-raspad-imamo-mozda-nekoliko-mjeseci
----
RayMabus on Tue 10 Nov - 21:23
Čekaj malo ...zar ti nisi sinoć navijao za Rusiju u Bosni ?@epikur37 wrote:Smijeniti babu Merkel, ići na federalizaciju EU a vanjske granice utvrditi ili
odustati od Shengena i vratiti se ekonomskoj uniji nacionalno suverenih i samostalnih država.
A sad ti smeta moja operacija Čarapa jel ....e pa samo da znaš jedno NEOPOZIVA JE.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t3609-europskoj-uniji-prijeti-raspad-imamo-mozda-nekoliko-mjeseci
2014-04-11
Mi bi trebali poništiti onu štupidnu ustavnu zabranu udruživanja sa zemljama ex Yu i stupiti u neku balkansku uniju.
Znači zemlje ex Yu plus Bugarska i Albanija,eventualno Grčka. I onda stvoriti jedno tržište i rugati se Zapadu.
Naravno i biti orijentirani više ka Rusima. I to je to.
Uostalom tu sve piše:
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/06/29/savez-balkanskih-naroda-balkanska-federacija-jedino-rjesenje-protiv-ropstva-eu/
Znači zemlje ex Yu plus Bugarska i Albanija,eventualno Grčka. I onda stvoriti jedno tržište i rugati se Zapadu.
Uostalom tu sve piše:
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/06/29/savez-balkanskih-naroda-balkanska-federacija-jedino-rjesenje-protiv-ropstva-eu/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma za sve je Plenković kriv,skužio je to blabletica.Ovi prije davali su sve od sebe i skoro iskrvarili a sad Plenković to upropastio
vili40-
2015-08-02
ti nisi normalan...a sve jad i cemer i olos...koje ti nebuloze mijesani prosipas...slusao si licke uz ovcejastreb wrote:Mi bi trebali poništiti onu štupidnu ustavnu zabranu udruživanja sa zemljama ex Yu i stupiti u neku balkansku uniju.
Uostalom tu sve piše:
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
mislim u ovom slucaju plenki gotovo i nije kriv...tek je zasjeo na vlast ne moze on biti odgovoram sto su prethodnici posijali...ali je naivac sto ide eu retorikom tamo gdje je eu omrazenija i od samog cetnika,ustase,balije..pricat krimosima o eu putu u bosni ko da pricas o putu u remetinac ili kpd zenicu...to je njima otprilike takav put...
2015-09-08
vuksadinare wrote:mislim u ovom slucaju plenki gotovo i nije kriv...tek je zasjeo na vlast ne moze on biti odgovoram sto su prethodnici posijali...ali je naivac sto ide eu retorikom tamo gdje je eu omrazenija i od samog cetnika,ustase,balije..pricat krimosima o eu putu u bosni ko da pricas o putu u remetinac ili kpd zenicu...to je njima otprilike takav put...
2014-04-11
A zakaj Kolindica ne lupi šakom od stol i kaže ti Bosancima kaj ih ide? Nego ona sirota radi na još jednoj sramoti, sprema novo turčenje u Sisku i zove Redžu na mezu.
Guest- Guest
zato jer kolindica uz plenkija zna pravo stanje stvari a to je enter na kompicu koji pusta cek na naplatu...Eva wrote:A zakaj Kolindica ne lupi šakom od stol i kaže ti Bosancima kaj ih ide? Nego ona sirota radi na još jednoj sramoti, sprema novo turčenje u Sisku i zove Redžu na mezu.
2015-09-08
Zato šta je to naša politika.Eva wrote:A zakaj Kolindica ne lupi šakom od stol i kaže ti Bosancima kaj ih ide? Nego ona sirota radi na još jednoj sramoti, sprema novo turčenje u Sisku i zove Redžu na mezu.
2014-04-11
Kakav Plenki, postavljen od zapada uostalom kao i svi do sada. On se manje pita nego što mi mislimo jer mora slušati gazde. Nema se tu šta Plenkija optuživati hrvatska je američki vazal i ovi političari su tu da provode njihove zamisli i ideje, da li je jamerika pravi saveznik to je pitanje, za hrvate koji su u BiH mislim da nije jer ih je dekonstruirala nakon daytona.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
ne to nije nasa politika vec politika svjetske banke i financijskih centara moci...da smo financijski samostalni nitko nam nista ne bi mogao...pojeli bi ove u sarajevu i banja luci za dorucak...ak zaseres..sutra bus imal umirovljenike na markovu trgu sa pitanjem di je moja mirovina..i sad vidim koliko je pusicka bila u pravu sa tom ucjenom za eu..nije to bio blef u konacniciRayMabus wrote:Zato šta je to naša politika.Eva wrote:A zakaj Kolindica ne lupi šakom od stol i kaže ti Bosancima kaj ih ide? Nego ona sirota radi na još jednoj sramoti, sprema novo turčenje u Sisku i zove Redžu na mezu.
2015-09-08
oces ti lovu za mirovine datnewuser wrote:Kakav Plenki, postavljen od zapada uostalom kao i svi do sada. On se manje pita nego što mi mislimo jer mora slušati gazde. Nema se tu šta Plenkija optuživati hrvatska je američki vazal i ovi političari su tu da provode njihove zamisli i ideje, da li je jamerika pravi saveznik to je pitanje, za hrvate koji su u BiH mislim da nije jer ih je dekonstruirala nakon daytona.
2015-09-08
Treba im isporučit plavušu u zamjenu za tih 10 jadnika. HR višestruka korist, uštedili bi na njenim troškovima.
Guest- Guest
Znači tvoj argument je pemzijavuksadinare wrote:oces ti lovu za mirovine datnewuser wrote:Kakav Plenki, postavljen od zapada uostalom kao i svi do sada. On se manje pita nego što mi mislimo jer mora slušati gazde. Nema se tu šta Plenkija optuživati hrvatska je američki vazal i ovi političari su tu da provode njihove zamisli i ideje, da li je jamerika pravi saveznik to je pitanje, za hrvate koji su u BiH mislim da nije jer ih je dekonstruirala nakon daytona.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Priča se da hrvatske vlasti već dvije godine imaju saznanja o pripremi 640 optužnih prijedloga iz BiH i da su brojne Hrvate, bivše pripadnike HVO i HV, čija su imena doznale, već sklonile u Hrvatsku. Toliko o dobronamjernosti i vjerodostojnosti hrvatskih vlasti.
Znači da za ovih desetak imena nisu znale, pa ih nisu mogle skloniti, otud valjda i bijes i frustracija koje su izazvala ova uhićenja.
Znači da za ovih desetak imena nisu znale, pa ih nisu mogle skloniti, otud valjda i bijes i frustracija koje su izazvala ova uhićenja.
To je naša politika. SIsak se nalazi na pruzi Zagreb - Banja Luka - Sarajewo.vuksadinare wrote:ne to nije nasa politika vec politika svjetske banke i financijskih centara moci...da smo financijski samostalni nitko nam nista ne bi mogao...pojeli bi ove u sarajevu i banja luci za dorucak...ak zaseres..sutra bus imal umirovljenike na markovu trgu sa pitanjem di je moja mirovina..i sad vidim koliko je pusicka bila u pravu sa tom ucjenom za eu..nije to bio blef u konacniciRayMabus wrote:Zato šta je to naša politika.Eva wrote:A zakaj Kolindica ne lupi šakom od stol i kaže ti Bosancima kaj ih ide? Nego ona sirota radi na još jednoj sramoti, sprema novo turčenje u Sisku i zove Redžu na mezu.
2014-04-11
da...dokaz ti je 60 milijardi dolara vanjskog duga...newuser wrote:Znači tvoj argument je pemzijavuksadinare wrote:oces ti lovu za mirovine datnewuser wrote:Kakav Plenki, postavljen od zapada uostalom kao i svi do sada. On se manje pita nego što mi mislimo jer mora slušati gazde. Nema se tu šta Plenkija optuživati hrvatska je američki vazal i ovi političari su tu da provode njihove zamisli i ideje, da li je jamerika pravi saveznik to je pitanje, za hrvate koji su u BiH mislim da nije jer ih je dekonstruirala nakon daytona.
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jazuk avlija.
» Plenkoviceva partizanka za mlade se slikala gola
» Prokleta Hrvatska!Srbima pomogli Hrvati da se izvuku iz Kabula:'Momcima iz Hrvatske zahvalan sam do kraja zivota'
» Dr. Josip Jurčević: “Plenkovićeva Vlada rehabilitira komunizam
» Istukle baku zbog psa i uz uvrede:'Crkni mrcino stara,prokleta smrdljiva babo...'
» Plenkoviceva partizanka za mlade se slikala gola
» Prokleta Hrvatska!Srbima pomogli Hrvati da se izvuku iz Kabula:'Momcima iz Hrvatske zahvalan sam do kraja zivota'
» Dr. Josip Jurčević: “Plenkovićeva Vlada rehabilitira komunizam
» Istukle baku zbog psa i uz uvrede:'Crkni mrcino stara,prokleta smrdljiva babo...'
Page 2 of 3