SAD se sprema za Veliki rat i Hillary?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SAD se sprema za Veliki rat i Hillary?
Da. To tvoje mišljenje mi se nekako čini najrealnijim.Iknar je gay wrote:Mislim kako bi i ovaj put omjer bio 50:50,jer kao što neki u Srbiji maštaju kako će pod ruskom zastavom povratiti ,,otete'' srpske zemlje,tako i u Hrvatskoj neki mastrubiraju kako će pod NATO zastavom osloboditi Banjaluku.jastreb wrote:To mišljenje ne podržava većina Hrvata. U Hrvatskoj je sada iznimno velika averzija prema SAD-u. Do sada neviđena. I ja mislim da ona moja teza o masovnim prosvjedima i puču i nije toliko nemoguća koliko se sada možda čini.Iknar je gay wrote:
Neku večer sam na Bujici gledao kako Rojs grčevito urliče kako se Hrvati trebaju ufati i pokloniti Americi,kao našem jedinom istinskom prijatelju,te je tu bilo naklapanja o zapadnom civilizacijskom krugu,tako da nije teško zaključiti kako bi se i ovaj put u Hrvatskoj pronašlo nacista koji su veći nacisti i od samog Hitlera ili ovj put NATO-a,tako da mi je teško zamisliti srbijanski ekvivalent na istoj strani.
Uostalom čak ni u 1.svj.ratu AU među Hrvatima nije imala onakvu podršku kakvom mi danas mislimo da je imala.
Masa je dezertirala Rusima,masa Srbima,bili su brojni i zanesenjaci i maštari poput zelenokaderaša,a i jugosl.dobrovoljačke jedinice nisu manjkale Hrvatima. Bio je tu i Stepinac.
A s druge strane masa hrvatskih Srba tako je revnosno izvršavala zadatke iz beča da su se i Česi zgražali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dobro je dok je njemačka komanda. samo da nije pod talijanskom i da se ne ponovi sudbina lake motoriziriane pukovnijeIknar je gay wrote:A današnja službene Hrvatska,jasno da će se boriti za Hillary,pod zastavom NATO-a ispred dveri Moskve,kao onomad 369.pukovnija ispred Staljingrada.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Kao što ni Srbi iz 1912-1918 nisu više isti Srbi kao danas,to isto možemo reći i za Nijemce.mutava baštarda wrote:dobro je dok je njemačka komanda. samo da nije pod talijanskom i da se ne ponovi sudbina lake motoriziriane pukovnijeIknar je gay wrote:A današnja službene Hrvatska,jasno da će se boriti za Hillary,pod zastavom NATO-a ispred dveri Moskve,kao onomad 369.pukovnija ispred Staljingrada.
Srbi iz 1914. bili su domaćini i vojnici,a danas su kokošari.
Nijemci iz 1941. bili su isto tako vojnici i šturmeri,a danas su smijurija.
2014-04-22
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
zivotno iskustvo...bogomdani wrote:cemu toliki strah Fiu???
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
zezas??flumen wrote:zivotno iskustvo...bogomdani wrote:cemu toliki strah Fiu???
Guest- Guest
Ova antiruska histerija osim sto nema veze sa realnim stanjem stvari, nema veze ni sa mozgom.
Ovo vise nije ni propaganda a nije vise ni histerija. Ovo je preraslo u opce ludjastvo.
Zato mislm da bez svjetskog rata ovo zavrsiti nece.
Ovo vise nije ni propaganda a nije vise ni histerija. Ovo je preraslo u opce ludjastvo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne znam jeli živiš u BIH ili u Hrvatskoj.Ringo10 wrote:Ova antiruska histerija osim sto nema veze sa realnim stanjem stvari, nema veze ni sa mozgom.
U Hrvatskoj vlada opća antiamerička atmosfera,ali mediji o tome neće ni slova napisati.
Putin je u HR zasigurno najpopularniji strani državnik. Kudikamo omiljeniji i od Obame i od Merkelice i od dvoje kandidata.
2014-04-22
Vjerujem ti ja. Nisam u hrvatskoj ali citam reakcije citalaca na tekstove po hrvatskim medijima i blogovima.jastreb wrote:Ne znam jeli živiš u BIH ili u Hrvatskoj.Ringo10 wrote:Ova antiruska histerija osim sto nema veze sa realnim stanjem stvari, nema veze ni sa mozgom.
U Hrvatskoj vlada opća antiamerička atmosfera,ali mediji o tome neće ni slova napisati.
Putin je u HR zasigurno najpopularniji strani državnik. Kudikamo omiljeniji i od Obame i od Merkelice i od dvoje kandidata.
2015-09-24
I u Svabija isto...jastreb wrote:Ne znam jeli živiš u BIH ili u Hrvatskoj.Ringo10 wrote:Ova antiruska histerija osim sto nema veze sa realnim stanjem stvari, nema veze ni sa mozgom.
Guest- Guest
Antiruski je raspoložena isključivo ekstremna desnica.Ringo10 wrote:Vjerujem ti ja. Nisam u hrvatskoj ali citam reakcije citalaca na tekstove po hrvatskim medijima i blogovima.jastreb wrote:Ne znam jeli živiš u BIH ili u Hrvatskoj.Ringo10 wrote:Ova antiruska histerija osim sto nema veze sa realnim stanjem stvari, nema veze ni sa mozgom.
Glasnović,Rojs,pravaši i njima slični,te američki špijuni poput Banca.
Pa koliko ja čujem oko sebe,Merkelica i Obama su najomraženiji.
Čak i umjerena desnica (npr. Nino Raspudić,ili Lošo)simpatizira Putina.
2014-04-22
A sta da radis sa tim ustaskim imbecilima.jastreb wrote:Antiruski je raspoložena isključivo ekstremna desnica.Ringo10 wrote:Vjerujem ti ja. Nisam u hrvatskoj ali citam reakcije citalaca na tekstove po hrvatskim medijima i blogovima.jastreb wrote:Ne znam jeli živiš u BIH ili u Hrvatskoj.Ringo10 wrote:Ova antiruska histerija osim sto nema veze sa realnim stanjem stvari, nema veze ni sa mozgom.
Glasnović,Rojs,pravaši i njima slični,te američki špijuni poput Banca.
A Banac radi za novce. Jebi ga. Lova je lova a mnogi bi i mater prodali ...
2015-09-24
s obzirom da je u Hrvata memorija ko u vinske musice, nije ni cudo...jastreb wrote:Antiruski je raspoložena isključivo ekstremna desnica.
ne daj Boze da ti Rusi dodju na vrata...ni loza, ni sljiva te nece spasit...
flumen-
2015-08-21
A zasto bi ti Rusi dolazili.flumen wrote:s obzirom da je u Hrvata memorija ko u vinske musice, nije ni cudo...jastreb wrote:Antiruski je raspoložena isključivo ekstremna desnica.
Nemoj ih provocirati i nece ni doci.
Provociraj ih i zazalit ces.
Nije do njih, do tebe je, odnosno do onih koji svaki cas gomilaju trupe i krecu u Barbarose.
A Rusima ovaj pout konacno dopizdilo, kazu ovaj put cwe se pobrinuti konacno da ne bude vise takvih Barbarosa, NIKADA.
A ja ih razumijem.
2015-09-24
Što kaže Ringo,Rusi će ti doći samo ako ih raspizdiš.flumen wrote:s obzirom da je u Hrvata memorija ko u vinske musice, nije ni cudo...jastreb wrote:Antiruski je raspoložena isključivo ekstremna desnica.
Slovenci se nemaju čega bojati Rusa,a ako mi budemo zdušno slali svoje trupe na Njih,e onda bi moglo biti svašta.
Nadam se pobjedi razuma.
2014-04-22
2014-04-14
Žižek za Trumpa
Đenaro i Propuhovski za Hillary zbog straha od rusa :)
INDEX
Đenaro i Propuhovski za Hillary zbog straha od rusa :)
INDEX
Ringo10 wrote:A zasto bi ti Rusi dolazili.flumen wrote:s obzirom da je u Hrvata memorija ko u vinske musice, nije ni cudo...jastreb wrote:Antiruski je raspoložena isključivo ekstremna desnica.
Nemoj ih provocirati i nece ni doci.
Provociraj ih i zazalit ces.
Nije do njih, do tebe je, odnosno do onih koji svaki cas gomilaju trupe i krecu u Barbarose.
A Rusima ovaj pout konacno dopizdilo, kazu ovaj put cwe se pobrinuti konacno da ne bude vise takvih Barbarosa, NIKADA.
A ja ih razumijem.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» Hillary Clinton
» 99% medija za Hillary
» Hillary: okružit ću Kinu
» Ako Hillary pobijedi najebali smo
» Hillary Clinton
» 99% medija za Hillary
» Hillary: okružit ću Kinu