SAD se sprema za Veliki rat i Hillary?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
SAD se sprema za Veliki rat i Hillary?
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-03/something-big-underway-all-fronts
Kermit-
2014-04-17
Re: SAD se sprema za Veliki rat i Hillary?
Pa rekoh ja,nest se crno valja iza brda i dolazi
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
fala qurtzu...sto bi napoleon rekao da u ratu isplivaju svakakva govna na povrsinu..
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
2014-04-14
ka'e banijac bus se skril u ono atomsko na samarici?
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Previše se ljudi nakotilo,jedan veliki rat je nužan kako bi se reducirala populacija.Ako ne rat,onda barem neka nova španjolska gripa ili kuga.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne bojim se ja ni rata toliko koliko se bojim toga na kojoj će strani biti Hrvati.Iknar je gay wrote:Previše se ljudi nakotilo,jedan veliki rat je nužan kako bi se reducirala populacija.Ako ne rat,onda barem neka nova španjolska gripa ili kuga.
A s druge strane opet mislim;jebem mu mater i u 2.svj.ratu smo bili na dvije strane,pa opet moguće je da i ako zvanična Hrvatska ode na stranu zlih sila osovine,biti će masa mojih sunarodnjaka koja će biti i na drugoj strani.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne na 2 strane,već na tri strane u WW2,ili si zaboravio kako je Hrvatska imala svoje konje za utrku i na trećoj strani,jer da je nekim čudom antifašistički ravnogorski pokret pobjedio i obnovio monarhiju,ne zaboravi kako su Hrvati imali svoje predstavnike u vladi u egzilu u Londonu,poput Subašiča,kao i znatan broj boraca u ravnogorskom antifašističkom pokretu,kojeg danas Srbi svojataju a Hrvati se odriču.jastreb wrote:Ne bojim se ja ni rata toliko koliko se bojim toga na kojoj će strani biti Hrvati.Iknar je gay wrote:Previše se ljudi nakotilo,jedan veliki rat je nužan kako bi se reducirala populacija.Ako ne rat,onda barem neka nova španjolska gripa ili kuga.
A s druge strane opet mislim;jebem mu mater i u 2.svj.ratu smo bili na dvije strane,pa opet moguće je da i ako zvanična Hrvatska ode na stranu zlih sila osovine,biti će masa mojih sunarodnjaka koja će biti i na drugoj strani.
2015-07-23
Dobro. Imao sam u vidu sadašnje stanje,u kojemu ta treća strana više nema mogućnost postojanja.Iknar je gay wrote:Ne na 2 strane,već na tri strane u WW2,ili si zaboravio kako je Hrvatska imala svoje konje za utrku i na trećoj strani,jer da je nekim čudom antifašistički ravnogorski pokret pobjedio i obnovio monarhiju,ne zaboravi kako su Hrvati imali svoje predstavnike u vladi u egzilu u Londonu,poput Subašiča,kao i znatan broj boraca u ravnogorskom antifašističkom pokretu,kojeg danas Srbi svojataju a Hrvati se odriču.jastreb wrote:Ne bojim se ja ni rata toliko koliko se bojim toga na kojoj će strani biti Hrvati.Iknar je gay wrote:Previše se ljudi nakotilo,jedan veliki rat je nužan kako bi se reducirala populacija.Ako ne rat,onda barem neka nova španjolska gripa ili kuga.
2014-04-22
A današnja službene Hrvatska,jasno da će se boriti za Hillary,pod zastavom NATO-a ispred dveri Moskve,kao onomad 369.pukovnija ispred Staljingrada.
2015-07-23
Nije isključeno da Hrvatska ovoga puta doživi sudbinu Srbije u 2.svj.ratu.Iknar je gay wrote:A današnja službene Hrvatska,jasno da će se boriti za Hillary,pod zastavom NATO-a ispred dveri Moskve,kao onomad 369.pukovnija ispred Staljingrada.
Mogli bi neki časnici izvesti puč,svrgnuti Kolindu,narod napraviti prosvjede i eto ti belaja.
2014-04-22
A šta misliš kako će nastupiti majčica Srbija,koja će još gore biti rastrgana između dva bloka ?jastreb wrote:Dobro. Imao sam u vidu sadašnje stanje,u kojemu ta treća strana više nema mogućnost postojanja.Iknar je gay wrote:Ne na 2 strane,već na tri strane u WW2,ili si zaboravio kako je Hrvatska imala svoje konje za utrku i na trećoj strani,jer da je nekim čudom antifašistički ravnogorski pokret pobjedio i obnovio monarhiju,ne zaboravi kako su Hrvati imali svoje predstavnike u vladi u egzilu u Londonu,poput Subašiča,kao i znatan broj boraca u ravnogorskom antifašističkom pokretu,kojeg danas Srbi svojataju a Hrvati se odriču.jastreb wrote:Ne bojim se ja ni rata toliko koliko se bojim toga na kojoj će strani biti Hrvati.Iknar je gay wrote:Previše se ljudi nakotilo,jedan veliki rat je nužan kako bi se reducirala populacija.Ako ne rat,onda barem neka nova španjolska gripa ili kuga.
2015-07-23
Ja mislim da će se sve to raspasti i da će taj novi rat iznjedriti nove snage koje će se boriti za ponovno formiranje Jugoslavije.Iknar je gay wrote:A šta misliš kako će nastupiti majčica Srbija,koja će još gore biti rastrgana između dva bloka ?jastreb wrote:Dobro. Imao sam u vidu sadašnje stanje,u kojemu ta treća strana više nema mogućnost postojanja.Iknar je gay wrote:Ne na 2 strane,već na tri strane u WW2,ili si zaboravio kako je Hrvatska imala svoje konje za utrku i na trećoj strani,jer da je nekim čudom antifašistički ravnogorski pokret pobjedio i obnovio monarhiju,ne zaboravi kako su Hrvati imali svoje predstavnike u vladi u egzilu u Londonu,poput Subašiča,kao i znatan broj boraca u ravnogorskom antifašističkom pokretu,kojeg danas Srbi svojataju a Hrvati se odriču.jastreb wrote:Ne bojim se ja ni rata toliko koliko se bojim toga na kojoj će strani biti Hrvati.Iknar je gay wrote:Previše se ljudi nakotilo,jedan veliki rat je nužan kako bi se reducirala populacija.Ako ne rat,onda barem neka nova španjolska gripa ili kuga.
I jasno Srbija će imati dva suprostavljena bloka,od kojih će ovaj put četnici biti protiv nove Jugoslavije.
2014-04-22
Da znaš da mi je nešto slično prošlo kroz glavu,jer kao što je znameniti Dimitrije Ljotić Srbima govorio,naši putevi ne vodi ni u London,ni u Moskvu,ni u Berlin,već i u London,Moskvu ali i u Berlin.jastreb wrote:Nije isključeno da Hrvatska ovoga puta doživi sudbinu Srbije u 2.svj.ratu.Iknar je gay wrote:A današnja službene Hrvatska,jasno da će se boriti za Hillary,pod zastavom NATO-a ispred dveri Moskve,kao onomad 369.pukovnija ispred Staljingrada.
Mogli bi neki časnici izvesti puč,svrgnuti Kolindu,narod napraviti prosvjede i eto ti belaja.
2015-07-23
Neku večer sam na Bujici gledao kako Rojs grčevito urliče kako se Hrvati trebaju ufati i pokloniti Americi,kao našem jedinom istinskom prijatelju,te je tu bilo naklapanja o zapadnom civilizacijskom krugu,tako da nije teško zaključiti kako bi se i ovaj put u Hrvatskoj pronašlo nacista koji su veći nacisti i od samog Hitlera ili ovj put NATO-a,tako da mi je teško zamisliti srbijanski ekvivalent na istoj strani.jastreb wrote:Ja mislim da će se sve to raspasti i da će taj novi rat iznjedriti nove snage koje će se boriti za ponovno formiranje Jugoslavije.Iknar je gay wrote:A šta misliš kako će nastupiti majčica Srbija,koja će još gore biti rastrgana između dva bloka ?jastreb wrote:Dobro. Imao sam u vidu sadašnje stanje,u kojemu ta treća strana više nema mogućnost postojanja.Iknar je gay wrote:Ne na 2 strane,već na tri strane u WW2,ili si zaboravio kako je Hrvatska imala svoje konje za utrku i na trećoj strani,jer da je nekim čudom antifašistički ravnogorski pokret pobjedio i obnovio monarhiju,ne zaboravi kako su Hrvati imali svoje predstavnike u vladi u egzilu u Londonu,poput Subašiča,kao i znatan broj boraca u ravnogorskom antifašističkom pokretu,kojeg danas Srbi svojataju a Hrvati se odriču.jastreb wrote:
Ne bojim se ja ni rata toliko koliko se bojim toga na kojoj će strani biti Hrvati.
I jasno Srbija će imati dva suprostavljena bloka,od kojih će ovaj put četnici biti protiv nove Jugoslavije.
2015-07-23
Znaš li što je zajedničko svim ratovima koji su se kroz povijest vodili. Nove granice i nove države.
Bude li rata na Balkanu promijenit će se i granice.
Bude li rata na Balkanu promijenit će se i granice.
2014-04-22
To mišljenje ne podržava većina Hrvata. U Hrvatskoj je sada iznimno velika averzija prema SAD-u. Do sada neviđena. I ja mislim da ona moja teza o masovnim prosvjedima i puču i nije toliko nemoguća koliko se sada možda čini.Iknar je gay wrote:
Neku večer sam na Bujici gledao kako Rojs grčevito urliče kako se Hrvati trebaju ufati i pokloniti Americi,kao našem jedinom istinskom prijatelju,te je tu bilo naklapanja o zapadnom civilizacijskom krugu,tako da nije teško zaključiti kako bi se i ovaj put u Hrvatskoj pronašlo nacista koji su veći nacisti i od samog Hitlera ili ovj put NATO-a,tako da mi je teško zamisliti srbijanski ekvivalent na istoj strani.
2014-04-22
Mislim kako bi i ovaj put omjer bio 50:50,jer kao što neki u Srbiji maštaju kako će pod ruskom zastavom povratiti ,,otete'' srpske zemlje,tako i u Hrvatskoj neki mastrubiraju kako će pod NATO zastavom osloboditi Banjaluku.jastreb wrote:To mišljenje ne podržava većina Hrvata. U Hrvatskoj je sada iznimno velika averzija prema SAD-u. Do sada neviđena. I ja mislim da ona moja teza o masovnim prosvjedima i puču i nije toliko nemoguća koliko se sada možda čini.Iknar je gay wrote:
Neku večer sam na Bujici gledao kako Rojs grčevito urliče kako se Hrvati trebaju ufati i pokloniti Americi,kao našem jedinom istinskom prijatelju,te je tu bilo naklapanja o zapadnom civilizacijskom krugu,tako da nije teško zaključiti kako bi se i ovaj put u Hrvatskoj pronašlo nacista koji su veći nacisti i od samog Hitlera ili ovj put NATO-a,tako da mi je teško zamisliti srbijanski ekvivalent na istoj strani.
2015-07-23
Da. To tvoje mišljenje mi se nekako čini najrealnijim.Iknar je gay wrote:Mislim kako bi i ovaj put omjer bio 50:50,jer kao što neki u Srbiji maštaju kako će pod ruskom zastavom povratiti ,,otete'' srpske zemlje,tako i u Hrvatskoj neki mastrubiraju kako će pod NATO zastavom osloboditi Banjaluku.jastreb wrote:To mišljenje ne podržava većina Hrvata. U Hrvatskoj je sada iznimno velika averzija prema SAD-u. Do sada neviđena. I ja mislim da ona moja teza o masovnim prosvjedima i puču i nije toliko nemoguća koliko se sada možda čini.Iknar je gay wrote:
Uostalom čak ni u 1.svj.ratu AU među Hrvatima nije imala onakvu podršku kakvom mi danas mislimo da je imala.
Masa je dezertirala Rusima,masa Srbima,bili su brojni i zanesenjaci i maštari poput zelenokaderaša,a i jugosl.dobrovoljačke jedinice nisu manjkale Hrvatima. Bio je tu i Stepinac.
A s druge strane masa hrvatskih Srba tako je revnosno izvršavala zadatke iz beča da su se i Česi zgražali.
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» Hillary Clinton
» 99% medija za Hillary
» Hillary: okružit ću Kinu
» Ako Hillary pobijedi najebali smo
» Hillary Clinton
» 99% medija za Hillary
» Hillary: okružit ću Kinu