Draga i nadasve čovjekoljubiva Islamska Država(zbirni topic)
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Draga i nadasve čovjekoljubiva Islamska Država(zbirni topic)
Onda ISIS-ovci potamane frakciju,i pokupe oruzje..Pa ISIS se tako naplijevio oruzja,da je to ludnica..da ne spomenem onih parstomilijunadolara koje su opeljesili po Iraku..
Guest- Guest
Je zato ih Kurdi mlate. Mlatit ce ih sad i drugi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
red je da ti Longi i Yoda odjenete uniforme i vratite oruzje kući ..
Guest- Guest
Vruce je malo. Ja sam u mudantama , sad došao sa mora , zaradio trista i nešto kuna sa strane danas ....ja radim mozgom ....um caruje snaga klade vlada.
Međunarodna vojna intervenicja u Libiji - cilj : TAMANJENJE GAMADI.
Međunarodna vojna intervenicja u Libiji - cilj : TAMANJENJE GAMADI.
2014-04-11
Odoh podimititi jednu cigarulju,pa me natrag..neka si zaradio Longi..tako treba..
Guest- Guest
Hoce hoce ......ima nafte u Libiji.
2014-04-11
Hebe me se tko ce vladt Libijom kasnije. ŽELIM KRV. ŽELIM DA SE POBIJE PAR TISUCA ISILOVACA PO LIBIJI. TO JE MOJ CILJ.
2014-04-11
hehehehehe...uskladi to sa Suzama svetog Lovre..
Guest- Guest
Sad je vruce u Shari. Napast cemo pocetkom zime.
2014-04-11
IKnare postaješ zamoran. ZImi je hladnije , lakše je napredovati kroz pustinju.
2014-04-11
http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/458253/SAS-sniper-kills-Isis-thug-executioner-save-boy-dad
"Ako je ovo istina, onda to zaslužuje svaku osudu. Moje misli su s njegovom obitelji. Britanija će stati uz Egipat i Hrvatsku", poručio je britanski ministar vanjskih poslova Philip Hammond.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/amerika-i-britanija-su-uz-hrvatsku-nase-misli-su-sa-salopekovom-obitelji/835907.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/amerika-i-britanija-su-uz-hrvatsku-nase-misli-su-sa-salopekovom-obitelji/835907.aspx
2014-04-11
Muškarac i njegov 8-godišnji sin od strane trojice pripadnika ISIL-a su kao šijiti proglašeni nevjernicima. Dovedeni su na dio sirijske pustinje koja je određena kao stratište, a na kojoj je već ležalo mnoštvo obezglavljenih tijela “nevjernika”. Natjerani su da kleknu, a dovedena je i “publika” koja je morala gledati egzekuciju oca i sina. I dok je mnoštvo plakalo i preklinjalo za milost, britanski specijalci koji su dalekozorom gledali trojicu terorista sa isukanim noževima i kalašnjikovima i užasan prizor djeteta koje kleči i plače. Zaključili su da bi napadom iz zraka nastradali i nevini, a ni vremena više nije bilo. Stoga su pozvali snajperista…
“Visok muškarac s bradom izvukao je velik nož. Nešto je pričao gomili i pritom udarao muškarca i njegovog sina po glavi. Pored egzekutora stajala su dva pripadnika IS-a sa kalašnjikovima”, prepričali su naknadno vojnici.
A onda je snajperist smirio otkucaje srca i u samo jednoj minuti likvidirao egzekutora, a odmah zatim i drugu dvojicu terorista.
Ocu i sinu netko je iz gomile skinuo poveze, a nakon što su vidjeli ubijene pripadnike IS-a, dali su se u bijeg. Posljednji put viđeni su u nekom kamionu koji je prevozio izbjeglice u Tursku…
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/svijet-ima-novog-heroja-snajperist-sas-skinuo-trojicu-terorista-koji-su-se-spremali-djecaku-odrubiti-glavu-822191
2014-04-11
E ovo ja cijenim..Ero wrote:http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/458253/SAS-sniper-kills-Isis-thug-executioner-save-boy-dad
Guest- Guest
SAS je ok al Britanci bez Amerikanaca nemogu dobit ISIL.
2014-04-11
Islamski barbarizam postao je svakodnevan pa nekako imam dojam kao da su se lagano svi naviknuli na to i više se tomu ne predaje toliki značaj.No neznam za koga je gore kada se svi naviknu na to i ne obaziru se previše,jeli za zapadnjačko društvo koje će postati ravnodušno ili za same islamiste koji će biti razočarani što njihove svinjarije više nisu toliko medijski atraktivne,pa će se truditi sve više da nas sablazne što gore.
Bojim se da bi ovakve stvari mogle završavati tek na stranicama crne kronike i s malim novinskim člancima.
Bojim se da bi ovakve stvari mogle završavati tek na stranicama crne kronike i s malim novinskim člancima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
RespectAntif_No1 wrote:Islamski barbarizam postao je svakodnevan pa nekako imam dojam kao da su se lagano svi naviknuli na to i više se tomu ne predaje toliki značaj.No neznam za koga je gore kada se svi naviknu na to i ne obaziru se previše,jeli za zapadnjačko društvo koje će postati ravnodušno ili za same islamiste koji će biti razočarani što njihove svinjarije više nisu toliko medijski atraktivne,pa će se truditi sve više da nas sablazne što gore.
abraham-
2014-04-14
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Islamska država napala Tunis
» Islamska država objavila magazin za BiH
» Islamska država reformirala školski sustav
» Islamska država pozvala na osvajanje Istanbula
» Belgija prva islamska država u Europi
» Islamska država objavila magazin za BiH
» Islamska država reformirala školski sustav
» Islamska država pozvala na osvajanje Istanbula