Draga i nadasve čovjekoljubiva Islamska Država(zbirni topic)
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Draga i nadasve čovjekoljubiva Islamska Država(zbirni topic)
Bogohlna grupa Marduk je prije 3 dana imala koncert u Rijeci.Antif_No1 wrote:Previše je sitna pa mi je teško vidit detalje.Samo mi reci,jeli se to odnosi na Mardukov pečat ?AlfaOmega wrote:Nije mi mrsko. Ali nezz gdje mi je.
O tome sam okačio i temu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne vidim zašto bi to bilo bogohulno ?....Mezopotamijska božanstva su straija od judeokršćanskih,bogohulno je to što su ovi plagijatori ukrali sumeranske,babilonske tekstove i mitove,te ih prepakirali u ,,Toru''jastreb wrote:Bogohlna grupa Marduk je prije 3 dana imala koncert u Rijeci.Antif_No1 wrote:Previše je sitna pa mi je teško vidit detalje.Samo mi reci,jeli se to odnosi na Mardukov pečat ?AlfaOmega wrote:Nije mi mrsko. Ali nezz gdje mi je.
O tome sam okačio i temu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
AlfaOmega,molim te ukoliko nadješ tu sliku u većoj rezoluciji,stavi je ili ovdje ili mi pošalji na PP.
Poznati su mi neki od tih simbola s medaljona ili novčića s tvog avatara.Vidio sam ih u Knjizi sjenki..među njima je skriveni kod,,666''
Poznati su mi neki od tih simbola s medaljona ili novčića s tvog avatara.Vidio sam ih u Knjizi sjenki..među njima je skriveni kod,,666''
2015-07-23
Po nekim mojim istraživanjima broj 666 nalazi se u logu ISIL-a.Antif_No1 wrote:AlfaOmega,molim te ukoliko nadješ tu sliku u većoj rezoluciji,stavi je ili ovdje ili mi pošalji na PP.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sve je mogućejastreb wrote:Po nekim mojim istraživanjima broj 666 nalazi se u logu ISIL-a.Antif_No1 wrote:AlfaOmega,molim te ukoliko nadješ tu sliku u većoj rezoluciji,stavi je ili ovdje ili mi pošalji na PP.
2015-07-23
Pst, pst... nemoj tak javno, mislio sam se sam raskinkati za noć vještica.Antif_No1 wrote:AlfaOmega,molim te ukoliko nadješ tu sliku u većoj rezoluciji,stavi je ili ovdje ili mi pošalji na PP.
Vjerojatno se radi o orginalu iz Babilona budući da su po njemu ispisane latinske riječi, sa nazivima npr. grčkog boga vjetra (Boreas), sunca (Sol) itd.Antif_No1 wrote:Previše je sitna pa mi je teško vidit detalje.Samo mi reci,jeli se to odnosi na Mardukov pečat ?AlfaOmega wrote:Nije mi mrsko. Ali nezz gdje mi je.
Guest- Guest
Ne znam,slika je previše mala,nalikuje mi na medaljon ili novčić,ali u tom slučaju mora biti i poleđina a na poleđini vjerojatno mora biti ispisan nekakav pasus ili kod koji se odnosi na lice kovanice.ostrakon wrote:Vjerojatno se radi o orginalu iz Babilona budući da su po njemu ispisane latinske riječi, sa nazivima npr. grčkog boga vjetra (Boreas), sunca (Sol) itd.Antif_No1 wrote:Previše je sitna pa mi je teško vidit detalje.Samo mi reci,jeli se to odnosi na Mardukov pečat ?AlfaOmega wrote:Nije mi mrsko. Ali nezz gdje mi je.
2015-07-23
na poleđini je sudoku i imena jahve i emanuel, uriel, michael..., sve pisano latinicom na latinskom i arapskim odnosno indijskim bojkamaAntif_No1 wrote:Ne znam,slika je previše mala,nalikuje mi na medaljon ili novčić,ali u tom slučaju mora biti i poleđina a na poleđini vjerojatno mora biti ispisan nekakav pasus ili kod koji se odnosi na lice kovanice.ostrakon wrote:Vjerojatno se radi o orginalu iz Babilona budući da su po njemu ispisane latinske riječi, sa nazivima npr. grčkog boga vjetra (Boreas), sunca (Sol) itd.Antif_No1 wrote:Previše je sitna pa mi je teško vidit detalje.Samo mi reci,jeli se to odnosi na Mardukov pečat ?AlfaOmega wrote:Nije mi mrsko. Ali nezz gdje mi je.
Guest- Guest
https://en.wikipedia.org/wiki/Magic_square
Guest- Guest
A ti si tko ?AlfaOmega wrote:Pst, pst... nemoj tak javno, mislio sam se sam raskinkati .
AlfaOmega wrote: za noć vještica.
Misliš Samhain ? Znaš li kad je točna astrološka konstelacija,mislim na točan datum i vrijeme ?
2015-07-23
Zbroj znamenki s tog amuleta na njegovu avataru u svakom redu iznosi 111, ima 6 redova.Antif_No1 wrote:A ti si tko ?AlfaOmega wrote:Pst, pst... nemoj tak javno, mislio sam se sam raskinkati .
Očio je njegov broj 666.
ps. mrzim sudoku
Guest- Guest
Zanimljivo,mislio sam da će biti nešto na asirskom,eventualno hebrejskom a ovaj soudoku mi je poznat,taj zbir trebao bi dat broj ,,666''ostrakon wrote:na poleđini je sudoku i imena jahve i emanuel, uriel, michael..., sve pisano latinicom na latinskom i arapskim odnosno indijskim bojkamaAntif_No1 wrote:Ne znam,slika je previše mala,nalikuje mi na medaljon ili novčić,ali u tom slučaju mora biti i poleđina a na poleđini vjerojatno mora biti ispisan nekakav pasus ili kod koji se odnosi na lice kovanice.ostrakon wrote:Vjerojatno se radi o orginalu iz Babilona budući da su po njemu ispisane latinske riječi, sa nazivima npr. grčkog boga vjetra (Boreas), sunca (Sol) itd.Antif_No1 wrote:Previše je sitna pa mi je teško vidit detalje.Samo mi reci,jeli se to odnosi na Mardukov pečat ?AlfaOmega wrote:Nije mi mrsko. Ali nezz gdje mi je.
2015-07-23
Da,ali ima i drugi izračun za koji nisam baš siguran da bih ga znao,ali već sam vidio,pretpostavljam zbrajanjem,uglavnom zbir brojeva daje ,,666''ostrakon wrote:Zbroj znamenki s tog amuleta na njegovu avataru u svakom redu iznosi 111, ima 6 redova.Antif_No1 wrote:A ti si tko ?AlfaOmega wrote:Pst, pst... nemoj tak javno, mislio sam se sam raskinkati .
Očio je njegov broj 666.
ps. mrzim sudoku
2015-07-23
budući da se često druži i zafrkava s meggi, mislim da je to onaj ebenica ili kako se već zvao
Guest- Guest
nemam pojma,nisam baš često navraćao ovdje,tako da ne bih sa sigurnošću znao o kome se radi...ebeni je neozbiljan.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:nemam pojma,nisam baš često navraćao ovdje,tako da ne bih sa sigurnošću znao o kome se radi...ebeni je neozbiljan.
nije ti baš ostalo puno prostora na internetu, baniran si svugdje osim možda na srpskim forumima, jer oni cijene antifašizam, i ovdje
možda se varam, možda megi zna tko je pa neka ona oda
Guest- Guest
Ooo,ne brini je,ostalo je dosta prostora,ne misli da sam limitiran isključivo na antifašističko bauljanje...imam ja dovoljno metoda za subverzivno djelovanje.No to jedino ne bi moglo proći kod jastreba,on me pre dobro poznaje,tako da mu ne mogu promaknuti ni pod kakvom krinkom gdje god da se istovremeno pojavimo.ostrakon wrote:Antif_No1 wrote:nemam pojma,nisam baš često navraćao ovdje,tako da ne bih sa sigurnošću znao o kome se radi...ebeni je neozbiljan.
nije ti baš ostalo puno prostora na internetu, baniran si svugdje osim možda na srpskim forumima, jer oni cijene antifašizam, i ovdje
možda se varam, možda megi zna tko je pa neka ona oda
2015-07-23
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Islamska država napala Tunis
» Islamska država objavila magazin za BiH
» Islamska država reformirala školski sustav
» Islamska država pozvala na osvajanje Istanbula
» Belgija prva islamska država u Europi
» Islamska država objavila magazin za BiH
» Islamska država reformirala školski sustav