Sirija
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Sirija
rulaju kurac, liwa al quds rula, likovi su opiceni na kvadrat, jebate cega su se dosjetili, imaju prijenosni lanser za grad rakete, jedna cjev sa nekim postoljem, onako odoka nanisani u zgradu 200 -. 300 metara dalje i rokne, mislim alo, koja je to prednost jer ima raketu u horizontalnoj putanji a ne kao kad se lansira sa 5-6 km, ovako je stera kroz prozor u zgradu, i nema ako pogodi pogodi, pogadja,bogomdani wrote:urbani rat je najgadniji,i tu jos uvijek rulaju Khozoepi..
a vidim da su i shmelj pocel koristit,
shmelj je mali rucni bacac ala zolja, samo sto ima termobaricno punjenje, ubija u krugu 15 metara i nema zida koji ce te zastiti ako si u radijusu, pogledaj na jubitu sta je shmelj
nisi me shvatio...Khozoepi opcenito..islamisti,svih profila..to je za urbani fajt ludo i dusu dalo..ne pricam sad o teknici..Leviathan2 wrote:rulaju kurac, liwa al quds rula, likovi su opiceni na kvadrat, jebate cega su se dosjetili, imaju prijenosni lanser za grad rakete, jedna cjev sa nekim postoljem, onako odoka nanisani u zgradu 200 -. 300 metara dalje i rokne, mislim alo, koja je to prednost jer ima raketu u horizontalnoj putanji a ne kao kad se lansira sa 5-6 km, ovako je stera kroz prozor u zgradu, i nema ako pogodi pogodi, pogadja,bogomdani wrote:urbani rat je najgadniji,i tu jos uvijek rulaju Khozoepi..
shmelj je mali rucni bacac ala zolja, samo sto ima termobaricno punjenje, ubija u krugu 15 metara i nema zida koji ce te zastiti ako si u radijusu, pogledaj na jubitu sta je shmelj
Guest- Guest
ma njima je sad igranka dole, ono, dozivljaj zivota, nekom zadnji a nekom za pricanje unucima :D
Ja sanjao kako sam se nasao u nekom selu, selo svo od kamena i neki veliki kip, kip neke zene..i mene potjeralo srat i ja sta cu,iza kipa..i odlazim polako i cujem usnu neki cudan jezik: A djavle, sotono, posra si se ispod Gospe, ajme, Don Ante a sta je ovo...
2016-11-17
i kakve to ima veze sa sirijom??govinda wrote:Ja sanjao kako sam se nasao u nekom selu, selo svo od kamena i neki veliki kip, kip neke zene..i mene potjeralo srat i ja sta cu,iza kipa..i odlazim polako i cujem usnu neki cudan jezik: A djavle, sotono, posra si se ispod Gospe, ajme, Don Ante a sta je ovo...
jap..full normala..a da se europljani triskaju tom zestinom i tempom,ne mogu nioti zamisliti..Leviathan2 wrote:ma njima je sad igranka dole, ono, dozivljaj zivota, nekom zadnji a nekom za pricanje unucima :D
Guest- Guest
Pa ja sanjao da sam u SIriji...Leviathan2 wrote:i kakve to ima veze sa sirijom??govinda wrote:Ja sanjao kako sam se nasao u nekom selu, selo svo od kamena i neki veliki kip, kip neke zene..i mene potjeralo srat i ja sta cu,iza kipa..i odlazim polako i cujem usnu neki cudan jezik: A djavle, sotono, posra si se ispod Gospe, ajme, Don Ante a sta je ovo...
2016-11-17
Danas u Poku vidio jednu Iranku,ali ona neka stara sorta, Perzijanska..visoka,crna kosa,koza nekako crnkasta,ne smedja,vitka,uffff...bas rasno izgleda..
Guest- Guest
A kakve veze ima Iranka sa Sirijom?bogomdani wrote:Danas u Poku vidio jednu Iranku,ali ona neka stara sorta, Perzijanska..visoka,crna kosa,koza nekako crnkasta,ne smedja,vitka,uffff...bas rasno izgleda..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
to su i Vijetnamci koristili "single rocket louncher"Leviathan2 wrote:rulaju kurac, liwa al quds rula, likovi su opiceni na kvadrat, jebate cega su se dosjetili, imaju prijenosni lanser za grad rakete, jedna cjev sa nekim postoljem, onako odoka nanisani u zgradu 200 -. 300 metara dalje i rokne, mislim alo, koja je to prednost jer ima raketu u horizontalnoj putanji a ne kao kad se lansira sa 5-6 km, ovako je stera kroz prozor u zgradu, i nema ako pogodi pogodi, pogadja,bogomdani wrote:urbani rat je najgadniji,i tu jos uvijek rulaju Khozoepi..
2014-04-14
pa koristili su se takvi i u nasim ratovima devedesetih..Winter is coming wrote:to su i Vijetnamci koristili "single rocket louncher"Leviathan2 wrote:rulaju kurac, liwa al quds rula, likovi su opiceni na kvadrat, jebate cega su se dosjetili, imaju prijenosni lanser za grad rakete, jedna cjev sa nekim postoljem, onako odoka nanisani u zgradu 200 -. 300 metara dalje i rokne, mislim alo, koja je to prednost jer ima raketu u horizontalnoj putanji a ne kao kad se lansira sa 5-6 km, ovako je stera kroz prozor u zgradu, i nema ako pogodi pogodi, pogadja,bogomdani wrote:urbani rat je najgadniji,i tu jos uvijek rulaju Khozoepi..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
2014-04-14
[size=42]Asadova armija gazi i preostale delove istočnog Alepa! (VIDEO/MAPA)
19:46 30.11.2016.
1
[/size]
Podeli na Fejsbuku
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=Asadova armija gazi i preostale delove isto%C4%8Dnog Alepa! (video/mapa)&url=http%3A%2F%2Fsrbin.info%2F2016%2F11%2F30%2Fasadova-armija-gazi-i-preostale-delove-istocnog-alepa-videomapa%2F&via=srbininfo][/url]
Objavi na Tviteru
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=Asadova armija gazi i preostale delove isto%C4%8Dnog Alepa! (video/mapa)&url=http%3A%2F%2Fsrbin.info%2F2016%2F11%2F30%2Fasadova-armija-gazi-i-preostale-delove-istocnog-alepa-videomapa%2F&via=srbininfo][/url]
Poslednje džihadističke grupe koje još uvek drže južni deo istočnog dela grada Alepa, suočile su se danas sa nastavkom ofanzive Sirijske arapske armije i njenih saveznika, koja za cilj ima potpuno oslobađanje sirijske „severne prestonice“.
ADVERTISING
[size]inRead invented by Teads
Током операција које су покренуте данас, већ је ослобођена читава градска четврт.
Сиријска арапска армија и њени савезници, под командом сада већ легендарног генерала Сухеила ал Хасана – Тигра, у снажном јуришу буквално је прегазила одбрану џихадиста у градској четврти Шеик Саед. Уследиле су жестоке борбе, које су окончане после неколико сати повлачењем џихадиста даље према унутрашњости своје територије.
Повлачење се испоставило као узалудно, пошто је САА недуго након удара на Шеик Саед покренула и нападе на Ал Амирију и Ал Шукари који се налзе на северу енклаве.
[/size][size]
Према наводима руског Министарства одбране, током претходних недељу дана, преко 18.000 цивила напустило је делове града који су били под контролом џихадиста, док је 647 бораца предало оружје сиријским властима.
Про-џихадистички медији, као и пре два дана, када је пао север енклаве, тврде да се очекује контраудар на Шеик Саед, али то, ипак, није врло вероватно.
Имајући у виду муњевити удар којим је за нешто више од 24 сата ослобођено готово пола источног Алепа, поставља се питање: Да ли је ово последња операција САА у „северној престоници“ Сирије?
Погледајте данашње борбе из Алепа:
Izvor: Pravda[/size]
2014-04-14
2014-04-14
ma sere bez veze, sterali su ga kući ima mjesec dana i kusur... a po svemu sudeći više ne bude ni išao u švabiju... ošo je, bio je, vidio da ne zna i to je to.... pa zamisli telčinu tak je i tamo pametovao pa su ga nafitiljili i aj kući.... :))... nis ti bio tu kad je pričao kako je turkinji blejo u sise pa ga je tamo posram,ila pred svima pa joj je riktao otkaz.... :)))... ccc koji lik....govinda wrote:A kakve veze ima Iranka sa Sirijom?bogomdani wrote:Danas u Poku vidio jednu Iranku,ali ona neka stara sorta, Perzijanska..visoka,crna kosa,koza nekako crnkasta,ne smedja,vitka,uffff...bas rasno izgleda..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Govor u UN u trajanju od par minuta. Interesantno na 3.00 kad kaže američkoj
predstavnici da - ako ste tako zabrinuti za teroriste u istočnom Alepu - pa onda
im izdajte vize i neka se dosele kod vas...........nema problema, to i onako većinom
nisu Sirijci već teroristi iz stotinjak zemalja koje ste vi doveli u Siriju i naoružali.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
blablavbla...parazitu na tudjim placama..jebote onaj tko ti je dade mirovinu nezasluzenu..michaellcmacha wrote:ma sere bez veze, sterali su ga kući ima mjesec dana i kusur... a po svemu sudeći više ne bude ni išao u švabiju... ošo je, bio je, vidio da ne zna i to je to.... pa zamisli telčinu tak je i tamo pametovao pa su ga nafitiljili i aj kući.... :))... nis ti bio tu kad je pričao kako je turkinji blejo u sise pa ga je tamo posram,ila pred svima pa joj je riktao otkaz.... :)))... ccc koji lik....govinda wrote:A kakve veze ima Iranka sa Sirijom?bogomdani wrote:Danas u Poku vidio jednu Iranku,ali ona neka stara sorta, Perzijanska..visoka,crna kosa,koza nekako crnkasta,ne smedja,vitka,uffff...bas rasno izgleda..
Guest- Guest
asocijacija..Iranci su u siriji,..jel..mene manje oruzje zanima..govinda wrote:A kakve veze ima Iranka sa Sirijom?bogomdani wrote:Danas u Poku vidio jednu Iranku,ali ona neka stara sorta, Perzijanska..visoka,crna kosa,koza nekako crnkasta,ne smedja,vitka,uffff...bas rasno izgleda..
Guest- Guest
Dokaz da je u Afganistanu, Iraku , Siriji, Libiji itd, stanje normalno.govinda wrote:Ja sanjao kako sam se nasao u nekom selu, selo svo od kamena i neki veliki kip, kip neke zene..i mene potjeralo srat i ja sta cu,iza kipa..i odlazim polako i cujem usnu neki cudan jezik: A djavle, sotono, posra si se ispod Gospe, ajme, Don Ante a sta je ovo...
Eroo- Posts : 78964
2016-07-22
Putin nazvao Serdogana telefonom nakon izjave janjicara da ce svrgnuti Asada ocekuje se pojasnjenje te izjave
2014-04-14
ufff..ufff..sad bude neugodno Erdiju...vec se negdje meskolji...Winter is coming wrote:Putin nazvao Serdogana telefonom nakon izjave janjicara da ce svrgnuti Asada ocekuje se pojasnjenje te izjave
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50