Sirija
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Sirija
Izgleda kao i svaki drugi grad bombardiran u ime promjene političkog uređenja ili borbe za ljudska prava. Ovdje se istina radi o deratizaciji, ali i borbi za demokraciju i ljudska prava:)Eroo wrote:Sramite se!
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
3hThe Inside Source
[ltr]@InsideSourceInt[/ltr]
[ltr]#Syria // #Aleppo // [/ltr]
[ltr][color:5eeb=rgba(0, 0, 0, 0)]---189 confirmed rebel casualties, 320+ wounded since the initiation of the Aleppo assault. Numbers are conservative.[/ltr]
[ltr]---------------------------------------[/ltr]
[ltr]13hThe Inside Source
@InsideSourceInt
[/ltr]
[ltr]
#Syria
//
#Damascus
// At least 33[color:5eeb=rgba(0, 0, 0, 0)] rebel casualties in Khan Al Shih yesterday.[/ltr]
[ltr][color:5eeb=rgba(0, 0, 0, 0)]--------------------------------------[/ltr]
[ltr]The Inside Source
@InsideSourceInt
[/ltr]
[ltr]#Syria // #Aleppo // Rebels phase 2 assault in Western Aleppo has failed.[/ltr]
[ltr]@InsideSourceInt[/ltr]
[ltr]#Syria // #Aleppo // [/ltr]
[ltr][color:5eeb=rgba(0, 0, 0, 0)]---189 confirmed rebel casualties, 320+ wounded since the initiation of the Aleppo assault. Numbers are conservative.[/ltr]
[ltr]---------------------------------------[/ltr]
[ltr]13hThe Inside Source
@InsideSourceInt
[/ltr]
[ltr]
#Syria
//
#Damascus
// At least 33[color:5eeb=rgba(0, 0, 0, 0)] rebel casualties in Khan Al Shih yesterday.[/ltr]
[ltr][color:5eeb=rgba(0, 0, 0, 0)]--------------------------------------[/ltr]
[ltr]The Inside Source
@InsideSourceInt
[/ltr]
[ltr]#Syria // #Aleppo // Rebels phase 2 assault in Western Aleppo has failed.[/ltr]
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yusha Yuseef @MIG29_ 16h16 hours ago
militants media in Kan Al-shieh said about 130 militants were killed ,
200 wounded , 75 had Amputated limbs during the batles Last days .
-------------------------
Krenilo islamiste taj njihov odlazak djevicama
2014-04-20
2014-04-14
ma nemoj se niš živcirat jbg ovo je forumska forma, u reali smo svi, uključujući i mene drugačiji... slažem se da je svega bilo kako u osnovi i jest, slažem se da je nekom bio motiv mržnja, nekom osveta, a nekom osjećaj dužnosti, pripadnosti, a netko je naknadno morao jebiga i po pozivu se odazvati. krajnje gledano ne prigovaram ja osobno tebi, nego mi ide na živce što su neki likovi koji ovdje egzistiraju totalno u kurcu s mozgom..... na jednoj temi se pozivaju na antifašizam i zgražaju nad masovnim ubojstvima, dok na drugoj temi u drugom kontekstu promoviraju neki novi oblik fašizma i drukaju za što brže i odrješitije "konačno riješenje" unaprijed ga opravdavajući sa obiteljskim vezama civila i kozojeba, malim brojem civila jer šta je "samo" 200 000 ljudi... jebo to daj samo da to rus pobije ionako mu nije prvi put, ko što nije prvi put ni ovima što navijaju i drukaju.... krv im jebem krvavu.... odveo bi ih ja čoporativno na jedan krvavi fajt na plus 30 i ostavio ih kraj crkotina da sjede uz njih i meze mesni narezak, dok ih crkotina mutnim pogledom gledi... znači mrcina koja je samo koji tren ranije gledala kako da te ubije... pa ti ne bi bilo svejedno, a kamoli da bivakuješ uz poubijanu bijednu civilčad koja nikom ništa nije skrivila makar i bila na istoj strani na kojoj i neprijatelj... zato sam i naglasio da bih sve dao da mogu vratiti vrijeme u rikverc, jer su definitivno krivi stradali onomad a stoka preživjela koja ne zaslužuje živjet...Leviathan2 wrote:,boli me kurac za pravoslavce, nebitni su, samo par brace pravoslavaca su bili bitni u ovom vasem ratu, polovljeni su svi , zadnji je ulovljen kod visegrada, inace ja znam o cemu pricam, samo ti izgleda ne kuzis, a sto mislim o tebi, ne mislim nista, za mene si profi vojnik koji je odradio svoje kako si znao i umio, o treu ne mislim nista jer me ne zanima ni noorkin muz me ne zanima, sto se tice tvoje zelje da odbranis hrvatsko pleme i ona je razumljiva al ne mjesaj kruske i jabuke,niti tvoje pleme i moje pleme, , , kao sto sam rekao , u tom ratu je bilo kretena i oberkretena al sto su sad svi postali svete krave, e jebajga, eo recimo moj frend shiljo koji je isao u rat jer mrzi srbe ne zato sto voli hrvatsku, nije ni hrvat cak, javio se kao dobrovoljac poslali ga negdje kod mostara, roknuli mu srbi u rov rucnu granatu i onakav sav razjeban od ekslozije bombe je puzao 2 km do svojih kompica koji su se par minuta prije bombe povukli, sad je jebeni invalid i cak mu nije priznato ni ucesce u ratu kao hrvatskog vojnika jer je ranjen u drugoj drzavi, naravno to ima veze i sa njegovom nac, pripadnoscu , sad je kurac od ovce, i sam prizna da je kreten, il hadzo, glumio ramba pa ga ranio snajper, dok su ga izvlacili poginula dvojica, itd itd,jesu li oni svete krave, il taj general iz bosne il jos neki generali , de nemoj me,michaellcmacha wrote:onda ok... ti si bio kreten samo 6 mjeseci... taman toliko da stekneš kako si rekao "ratno" iskustvo.... jebe se meni što ti ili bilo tko mislite o meni ili o bilo kom drugom od nas koji smo ratovali iz uvjerenja i želje da obranimo hrvatsko pleme, jebalo te pleme da bar znaš o čemu pričaš dok nesuvislo trkeljaš, a ne da kak ti steknemo nekakvo kurčevo iskustvo.... ovo naravno nemoj shvatiti osobno to ja isto tako koristim neke termine radi općeg dojma... ;).... uglavnom da se meni ikako vratit u rikverc ja bi braću pravoslavce doslovno sputio da vas sve odreda potamane i još bi ih onako ljudski počastio.... ;))) jer definitivno su poubijali krive pripadnike "plemena"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
RU Navy exercise (training flights, rocket test firings) will take place in area (on the pict.)
Nov,10-15 + Nov,17-22, daily 0500-2100z
---------------------------------------Znači RU -NAVY -održati će "vježbe" na označenoj lokaciji
od 10-15 te od 17-22 Nov.
2014-04-20
Nakon propale -faze I
i katastrofe u - fazi II
isis sprema fazu III ------- otvaranja koridora u Alepu
trupe spremne
posljednje putovanje djevicama
------------------------------------------------
Na ovoj se stranici / Iranske paravojne postrojbe u Siriji i Iraku može dosta toga viditi
https://mobile.twitter.com/irgc_qf
2014-04-20
ma ja se u osnovi slazem s tobom jer kod tebe nije sve pravocrtno, a inace kad spominjes civile i tamanjenje u alepu, 200 000 ih nema, po vjerodostojnoj informaciji u tom djelu koji drze islamisti je ostalo manje civila od njih, kozojeba ima po nekim procjenama izmedju 7 i 9 tusuca a civila se procjenjuje na 5-6, ako i toliko, naime taj dio alepa je totalno ispraznjen jer su civili uglavnom pobjegli u zone gdje drzi vlada i tek jedan manji dio je pobjegao prema sjeveru, prema turskoj , ja kao covjek zalim za svakim poginulim, pa cak i kozojebima jer je steta da jedno ljudsko bice umre iz tako glupog razloga, ljudi ginu zbog svacega al ovo je po meni vrhunac morbidnosti, toliko isperu mozak tim ljudima da im je bilo kakovo objasnjenje da to nije tako u stvari napad na njih i njihovu vjeru il koji kurac, recimo gledao sam onaj snimak kozojeba koji se snima kamerom dok umire, ima razvaljenu nogu , ne jauce jer je drogiran ko Goran Bare pa cak mislim da su mu i smijesni zadnji momenti a ima nekih 23-25 godina, po meni steta tih mladih ljudi koji ginu zakurac, za saudijskih 100 dolara, medjutim kako je rat i kako je biti il ne biti i kako navijam za sirijsku vojsku da pocisti taj otpad dole u redu je da civili nebi smjeli biti prepreka da se izvrsi neka operacija, ako izginu svi do jednog opet je manja steta nego da kozojebi prevladaju,michaellcmacha wrote:ma nemoj se niš živcirat jbg ovo je forumska forma, u reali smo svi, uključujući i mene drugačiji... slažem se da je svega bilo kako u osnovi i jest, slažem se da je nekom bio motiv mržnja, nekom osveta, a nekom osjećaj dužnosti, pripadnosti, a netko je naknadno morao jebiga i po pozivu se odazvati. krajnje gledano ne prigovaram ja osobno tebi, nego mi ide na živce što su neki likovi koji ovdje egzistiraju totalno u kurcu s mozgom..... na jednoj temi se pozivaju na antifašizam i zgražaju nad masovnim ubojstvima, dok na drugoj temi u drugom kontekstu promoviraju neki novi oblik fašizma i drukaju za što brže i odrješitije "konačno riješenje" unaprijed ga opravdavajući sa obiteljskim vezama civila i kozojeba, malim brojem civila jer šta je "samo" 200 000 ljudi... jebo to daj samo da to rus pobije ionako mu nije prvi put, ko što nije prvi put ni ovima što navijaju i drukaju.... krv im jebem krvavu.... odveo bi ih ja čoporativno na jedan krvavi fajt na plus 30 i ostavio ih kraj crkotina da sjede uz njih i meze mesni narezak, dok ih crkotina mutnim pogledom gledi... znači mrcina koja je samo koji tren ranije gledala kako da te ubije... pa ti ne bi bilo svejedno, a kamoli da bivakuješ uz poubijanu bijednu civilčad koja nikom ništa nije skrivila makar i bila na istoj strani na kojoj i neprijatelj... zato sam i naglasio da bih sve dao da mogu vratiti vrijeme u rikverc, jer su definitivno krivi stradali onomad a stoka preživjela koja ne zaslužuje živjet...Leviathan2 wrote:,boli me kurac za pravoslavce, nebitni su, samo par brace pravoslavaca su bili bitni u ovom vasem ratu, polovljeni su svi , zadnji je ulovljen kod visegrada, inace ja znam o cemu pricam, samo ti izgleda ne kuzis, a sto mislim o tebi, ne mislim nista, za mene si profi vojnik koji je odradio svoje kako si znao i umio, o treu ne mislim nista jer me ne zanima ni noorkin muz me ne zanima, sto se tice tvoje zelje da odbranis hrvatsko pleme i ona je razumljiva al ne mjesaj kruske i jabuke,niti tvoje pleme i moje pleme, , , kao sto sam rekao , u tom ratu je bilo kretena i oberkretena al sto su sad svi postali svete krave, e jebajga, eo recimo moj frend shiljo koji je isao u rat jer mrzi srbe ne zato sto voli hrvatsku, nije ni hrvat cak, javio se kao dobrovoljac poslali ga negdje kod mostara, roknuli mu srbi u rov rucnu granatu i onakav sav razjeban od ekslozije bombe je puzao 2 km do svojih kompica koji su se par minuta prije bombe povukli, sad je jebeni invalid i cak mu nije priznato ni ucesce u ratu kao hrvatskog vojnika jer je ranjen u drugoj drzavi, naravno to ima veze i sa njegovom nac, pripadnoscu , sad je kurac od ovce, i sam prizna da je kreten, il hadzo, glumio ramba pa ga ranio snajper, dok su ga izvlacili poginula dvojica, itd itd,jesu li oni svete krave, il taj general iz bosne il jos neki generali , de nemoj me,michaellcmacha wrote:onda ok... ti si bio kreten samo 6 mjeseci... taman toliko da stekneš kako si rekao "ratno" iskustvo.... jebe se meni što ti ili bilo tko mislite o meni ili o bilo kom drugom od nas koji smo ratovali iz uvjerenja i želje da obranimo hrvatsko pleme, jebalo te pleme da bar znaš o čemu pričaš dok nesuvislo trkeljaš, a ne da kak ti steknemo nekakvo kurčevo iskustvo.... ovo naravno nemoj shvatiti osobno to ja isto tako koristim neke termine radi općeg dojma... ;).... uglavnom da se meni ikako vratit u rikverc ja bi braću pravoslavce doslovno sputio da vas sve odreda potamane i još bi ih onako ljudski počastio.... ;))) jer definitivno su poubijali krive pripadnike "plemena"
inace sam se nagledao mrtvih i mene u stvri jako srdi cinjenica da oni koji su pravi izazivaci rata nisu na tom mjestu i jako me srdi kad vidim kako se ljudi spremno ubijaju na ubjedjenje jer im je netko nesto rekao,
https://video.twimg.com/ext_tw_video/793036916002349056/pu/vid/1280x720/-X__flEaHg7bx3D-.mp4
Ostali su snimljeni u linku
-------------------------------------------------
Daraa
https://video.twimg.com/ext_tw_video/793036916002349056/pu/vid/1280x720/-X__flEaHg7bx3D-.mp4
Ostali su snimljeni u linku
-------------------------------------------------
2014-04-20
[ltr]#Turkey's army executing Kurdish women and throwing them off cliffs. NATO's Da'ish. [/ltr]
[size=16]
0:22
https://mobile.twitter.com/akbarshussain
[/size]
https://video.twimg.com/ext_tw_video/792335201561112576/pu/vid/324x180/jKCVscR7if2gtRI6.mp4
Turski vojska ubija Kurdkinju i bacaju je sa litice ....................janičari
2014-04-20
Ma može isis spremiti odmah i fazu 10, ništ im to ne vrijedi.Yehudi wrote:
Nakon propale -faze I
i katastrofe u - fazi II
isis sprema fazu III ------- otvaranja koridora u Alepu
evo gledao sam šta se desilo zadnjih 10dana..
čitam svašta po forumu , uglavnom ništa nije istinito haha.
kanibali kao napravili neke "faze" proboja, zaletili se sa 10ak samoubilačkih vozila i onda nakon toga kreće nekih 20-30vojnika i 1 tenk i ulaze u kvart, .. SAA vojska nakon prvotnog šoka od udara i bežanije , krene u protu napad i ovi uteknu..
zanimljivo je jedini i drugi čitam po redditu promjenili taktiku napada.. SAA na prvim položajima doslovno drži vrlo malo vojnika, taktika im je da kanibali uđu u kaljužu .. a zanimljivo gledam i kanibali za te napade na tipa kvart 300, gledam dron snimku, nakon samoubilačkog vozila koji raznese pola kvarta, šalju 20ak vojnika i 2 tenka, ono ..
eh sada neki su ovdje spominjali SAA kontra napad, Ruski nosač aviona kako kreće odbrojavanje, ali vidim ništa se bitno nije desilo, niti sa jedne niti druge strane - osim što su kanibali sada prvu liniju fronte približili i uzeli su i zadržali neke kvartove(očistili su 1070 apartmane i Al Assad distrikt), ali nisu uspjeli se ugnjezditi u kvartu 300.
gledao sam one samoubilačke tenkove, ono je brutala, ono raznese pola kvarta doslovno..
sve u svemu, ništa nisam propustio.. sada možete spamati dalje :D
kanibali kao napravili neke "faze" proboja, zaletili se sa 10ak samoubilačkih vozila i onda nakon toga kreće nekih 20-30vojnika i 1 tenk i ulaze u kvart, .. SAA vojska nakon prvotnog šoka od udara i bežanije , krene u protu napad i ovi uteknu..
zanimljivo je jedini i drugi čitam po redditu promjenili taktiku napada.. SAA na prvim položajima doslovno drži vrlo malo vojnika, taktika im je da kanibali uđu u kaljužu .. a zanimljivo gledam i kanibali za te napade na tipa kvart 300, gledam dron snimku, nakon samoubilačkog vozila koji raznese pola kvarta, šalju 20ak vojnika i 2 tenka, ono ..
eh sada neki su ovdje spominjali SAA kontra napad, Ruski nosač aviona kako kreće odbrojavanje, ali vidim ništa se bitno nije desilo, niti sa jedne niti druge strane - osim što su kanibali sada prvu liniju fronte približili i uzeli su i zadržali neke kvartove(očistili su 1070 apartmane i Al Assad distrikt), ali nisu uspjeli se ugnjezditi u kvartu 300.
gledao sam one samoubilačke tenkove, ono je brutala, ono raznese pola kvarta doslovno..
Guest- Guest
[size=42]STRAŠNI GUBICI: Za 48 sati likvidirano više od 150 terorista u Alepu!
15:15 05.11.2016.
1
[/size]
Opoziciona "Sirijska opservatorija za ljudska prava" saopštila je jutros da je u periodu od 48 sati 166 džihadističkih pobunjenika likvidirano na prostoru zapadnog Alepa.
Од 166 ликвидираних терориста, само њих 86 из групе Џаиш ал Фатех су сиријски држављани.
Локални војни извори су такође потврдили да су џихадисти претрпели велике губитке у другој фази офанзиве сиријске војске, али не могу да потврде тачне бројке.
Џаиш ал Фатех је у очајању покренуо офанзиву на сиријску војску како би покушао да сруши блокаду источног дела града. Међутим, у томе за сада готово да немају успеха.
2014-04-14
[size=42]ASADOVA ARMIJA NAPREDUJE NA SVIM FRONTOVIMA zahuktava se i trka za Al Bab
16:00 05.11.2016.
0
[/size]
Sirijska armija je na pragu nekoliko velikih pobeda koje bi u potpunosti mogle da promene situaciju na ratištu i utru put za novu fazu u borbi za oslobođenje svoje zemlje od terorista i agresorskih snaga.
Кретање фронта у Хами (Фото: ЈуТјуб)
Сиријска армија је на прагу неколико великих победа које би у потпуности могле да промене ситуацију на ратишту и утру пут за нову фазу у борби за ослобођење своје земље од терориста и агресорских снага.
[/size]
ADVERTISING
[size]inRead invented by Teads
Хама
Сиријска армија и Снаге националне одбране (СНО) наставиле су напредовање на северу провинције Хама, северно од недавно ослобођеног града Сурана. Уколико се наставе успеси, очекује се удар СНО-а са запада џихадистичког „џепа“ у Хами и коначни лом џихадиста на северу покрајине.Западна Гута
У Западној Гути, након неуспелих преговора сиријских власти и локалних главешина Нусра фронта, Сиријска армија је наставила ударе на Кан ал Шеик. Заузета су пољопривредна газдинства на североисточном ободу града, са којих се пружа могућност за директан напад на терористичко упориште.Коначни слом фронтова у близини Дамаска је од великог значаја за Сиријску армију, јер се на њима, због близине престонице, налази несразмерно велики број бораца. Победе у Источној и Западној Гути, као и завршетак операција на северу Хаме обезбедиле би Сиријској армији на десетине хиљада бораца за распоред на нове локације широм Сирије.
Алепо
Здруженим напорима Тигрових снага, Пустињксих соколова и Хезболаха одбијени су жестоки напади терористичко-побуњеничке коалиције окупљене око Нусра фронта и Џејш ал Фатаха на западу Алепа. Обе стране претрпеле су значајне губитке и у људству и у теници, а забележена је и експлозија два самоубилачка возила.Хуманитарни прекид ватре и даље је на снази у источним деловима града, а руска авијација је, по први пут од почетка нове терористичке офанзиве, гађала циљеве у Алепу, о чему више можете да сазнате ОВДЕ.
Ал Баб
Захуктава се и трка за овај, други по значају, град под контролом Исламске државе у Сирији. Турци, и њима лојалне снаге тзв. „Слободне сиријске армије“, најавили су коначни јуриш на овај град, чије су скоро освајање најавиле и Курдске ЈПГ снаге. Иако обе стране на овом подручју избегавају борбу, питање је колико је оваква ситуација одржива. У исто време, и снаге САА су започеле продор према Ал Бабу из правца Алепа.Очекује се и удар Нусра фронта са западне стране територије под контролом Курда, како би се њихове снаге разфукле, а у прилог томе говоре и подаци о турском снабдевању ове терористичке организације.
Остали фронтови
Током данашњег дана, САА је успешно одбијала бројне нападе и у Хомсу, Дараји, Латакији, Деир Еззору и Кунејтри.[/size]_________________
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
kurac si ti vidio, uzeli su dio al aassad i skoro cjeli onaj 1070, izginulo ih na kamare, inace nisu promjenili taktiku, isli su i prije tako, znaci vbied i za njim 20tak samoubilackih vojnika za probijanje odbrane, kad dojdu u kontakt sa sirijskom vojskom onda dolazi ostatak kozojeba i podize masovnost, plus , to nije bitka kao 1800te da se posloze dvije vojske jedna naspram druge nego uglavnom idu jedinice sa po 20-30 ljudi na odredjeni pravac, odredjuje se prioritet polozaja i ako ta ekipa uspije doci na cilj onda su bocne strane ugrozene i automatski padaju,dva brata wrote:evo gledao sam šta se desilo zadnjih 10dana..
koliko sam shvatio sirijska vojska na liniji kontakta i nema neke vece jedinice nego su vecina na drugoj liniji tj pozadini i ocekuje se njihova vlastita ofenziva u toku sledecih dana, naime, ocekuje se kretanje na khan tuman pa prema gore te sa sjeverne strane prema kurdskom podrucju da bi se podebljala ona zona s kojom su spojeni s afrinskom eklavom, al glavnina napada ce ipak biti prema unutra, tj prema ovim opkoljenim dok ih se ne sabije u jedan kvart a onda ce krenut ponuda da se predaju, tj izadju sa osobnim naoruzanjem
kanibali kao napravili neke "faze" proboja, zaletili se sa 10ak samoubilačkih vozila i onda nakon toga kreće nekih 20-30vojnika i 1 tenk i ulaze u kvart
, .. SAA vojska nakon prvotnog šoka od udara i bežanije , krene u protu napad i ovi uteknu..
sve u svemu, ništa nisam propustio..
Da islamisti uteknu ....... .........................a stavio sam ti slike i podatke di ih je i koliko zagnojilo.
Falio si ti i šefa i stanicu, pojma nemaš o čemu pišeš nego eto samo trolaš
2014-04-20
ti stavio si jednu brojkuYehudi wrote:dva brata wrote:evo gledao sam šta se desilo zadnjih 10dana..
kanibali kao napravili neke "faze" proboja, zaletili se sa 10ak samoubilačkih vozila i onda nakon toga kreće nekih 20-30vojnika i 1 tenk i ulaze u kvart
, .. SAA vojska nakon prvotnog šoka od udara i bežanije , krene u protu napad i ovi uteknu..
Da islamisti uteknu ....... .........................a stavio sam ti slike i podatke di ih je i koliko zagnojilo.
a winteriscoming tavio totalno drugu brojku
i čekam da levi stavi treću brojku
kome da vjerujem od vas 3?
Guest- Guest
o kakvim brojkama je rjec???dva brata wrote:ti stavio si jednu brojkuYehudi wrote:dva brata wrote:evo gledao sam šta se desilo zadnjih 10dana..
a winteriscoming tavio totalno drugu brojku
i čekam da levi stavi treću brojku
kome da vjerujem od vas 3?
inače neznam što se pjenite..
nisam pratio rat u siriji 10ak dana, i onda sam povorio na forum, pomislio rat gotov, neki nosač aviona, odbrojavanje, gnjoje kanibali bježe..
odvoio malo vremena i vidio da se desila jedna polu propala ofenziva kanibala, (dakle polu propala, dva koraka naprijed su napravili osvojili neke kvartvoe, negdje nisu uspjeli) , ono.. i napišem samo šta se desilo kod alepa zadnjih 10ak dana, da ljudi koji čitaju ovaj forum ne moraju čitati sav ovaj bezvrijedni spam odmah vrijeđanje
i onda kome da vjerujem?
inače neznam što se pjenite..
nisam pratio rat u siriji 10ak dana, i onda sam povorio na forum, pomislio rat gotov, neki nosač aviona, odbrojavanje, gnjoje kanibali bježe..
odvoio malo vremena i vidio da se desila jedna polu propala ofenziva kanibala, (dakle polu propala, dva koraka naprijed su napravili osvojili neke kvartvoe, negdje nisu uspjeli) , ono.. i napišem samo šta se desilo kod alepa zadnjih 10ak dana, da ljudi koji čitaju ovaj forum ne moraju čitati sav ovaj bezvrijedni spam odmah vrijeđanje
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50