Zašto se državni vrh izmotava da nije znao za optužnice u BiH?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zašto se državni vrh izmotava da nije znao za optužnice u BiH?
Nema brige đeneral Krstičević je jučer odradio radni sastanak gol i na koljenima kod američke guvernericevuksadinare wrote:general miljavac jucer kaze u otvorenom da je kolinda bila upoznata...oprostitene znam kako vama ali meni su jucer kolinda,stier,jandrokovic zgledali tako uplaseno ko da ce buzin svaki cas stisnut gumb i pslat jednu balisticku na pantovscak
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Sta mislis da je Bekir ovo odradio bez Buzina? Hehe baš si bozavuksadinare wrote:price o okretanju srba rujama i bosnjaka turskoj stoji..ali sto im oni mogu pomoc?...prvo vojno nikako...drugo ekonomski?...slabo...jer bh-a trziste je malo i nema neke vajde i koristi velike...jedino sto ih se moze huskati...i to je to......pa kad pogledate koji su dilberi,seljacine i krimosi na vlasti pa tim ni rodjena majka ne bi pomogla
Kermit-
2014-04-17
mislim da je to odradio prvenstveno zbog sebe citaj fahrudin radoncic....spasi sebe uvali jozu..otprilike tako makar i preko buzina ko dodik preko moskve..jedan i drugi jad i cemer kriminalni plus covicasilovski wrote:Sta mislis da je Bekir ovo odradio bez Buzina? Hehe baš si bozavuksadinare wrote:price o okretanju srba rujama i bosnjaka turskoj stoji..ali sto im oni mogu pomoc?...prvo vojno nikako...drugo ekonomski?...slabo...jer bh-a trziste je malo i nema neke vajde i koristi velike...jedino sto ih se moze huskati...i to je to......pa kad pogledate koji su dilberi,seljacine i krimosi na vlasti pa tim ni rodjena majka ne bi pomogla
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
a ti madjar drkaj i silji quratz da nam ga uvaljuju..ne znam sto su ti hrvati napravili ali tako uzivat da nam se zlo desi nije normalno...
2015-09-08
Bi. Diži optužnicu. Šta čekaš? Ne budite pičke.Eroo wrote:dzango wrote:debotoijusto wrote:
Bivši premijer Zoran Milanović očito je bio dobro upoznat s cijelim procesom oko zajedničkog progona ratnih zločina u BiH jer je u ljeto 2015. zaprijetio da 20 godina od završetka rata Hrvatska neće dopustiti političke optužnice iz Bosne i Hercegovine. 'Ako je netko za nešto konkretno odgovoran, takvim se ljudima može suditi i u Hrvatskoj, teoretski. A političke optužnice više Hrvatska neće primati. I na to preventivno upozoravam, prije svega susjede, da gledaju svoj posao, a mi ćemo gledati svoj posao – to je poruka', kazao je Milanović.
Ovaj preti i hoće da komanduje tužilaštvu druge države?
Zamisli da u HR podignu obtužnice protiv Vučića, Nikolića i Dačića (ima se ista količina razloga). Bi li i tada pričao istu priču?
a ti madjar drkaj i silji quratz da nam ga uvaljuju..ne znam sto su ti hrvati napravili ali tako uzivat da nam se zlo desi nije normalno...
2015-09-08
ovog asilu isporucit vehabijama i kolac na koji ce ga nabit
2015-09-08
Hehe Vas će vehabije i Bekirvuksadinare wrote:ovog asilu isporucit vehabijama i kolac na koji ce ga nabit
Kermit-
2014-04-17
Pa uvaljuje Buzin kojem vi dolazite šenit sa lopticom u ustimavuksadinare wrote:a ti madjar drkaj i silji quratz da nam ga uvaljuju..ne znam sto su ti hrvati napravili ali tako uzivat da nam se zlo desi nije normalno...
Kermit-
2014-04-17
mi smo ratnici a vi madjari goli quratc gdje vas je ban jelacic porazio sa 1000 vojnika..a cigici vas samaraju samo takoasilovski wrote:Hehe Vas će vehabije i Bekirvuksadinare wrote:ovog asilu isporucit vehabijama i kolac na koji ce ga nabit
2015-09-08
Koliko sam skužila muslimanska vlada u SA je digla optužnice protiv Hrvata koji su ubijali Srbe. Pa mislim crtani film u režiji Walt Disneya, zato se i je ona ogromna nato lutka iznervirala kao i družina Kenova. Oni bi sve prodali u bijelo roblje sam da njihova rit ne strada.vuksadinare wrote:gledajte....meni je jucer toliko smijesan bio kako je izgledao onaj gaucos steir gotovo na rubu suza gledao je u raspudica,miljevca...izgledao mi je kao da je tog trenutka pozalio sto se vratio iz eu parlamenta....a kolinda?...ona je bila zgubljena...nesigurna...jefnostavno placljivom tonom molila da ne kuhamo s bh-a...ko da joj sama hillary stoji iza ledja
Guest- Guest
Neee...dobri su. U HR bi im i spomenik mogli podići za ono što i kako rade. Podrška i smoje strane.dzango wrote:Bi. Diži optužnicu. Šta čekaš? Ne budite pičke.Eroo wrote:dzango wrote:debotoijusto wrote:
Bivši premijer Zoran Milanović očito je bio dobro upoznat s cijelim procesom oko zajedničkog progona ratnih zločina u BiH jer je u ljeto 2015. zaprijetio da 20 godina od završetka rata Hrvatska neće dopustiti političke optužnice iz Bosne i Hercegovine. 'Ako je netko za nešto konkretno odgovoran, takvim se ljudima može suditi i u Hrvatskoj, teoretski. A političke optužnice više Hrvatska neće primati. I na to preventivno upozoravam, prije svega susjede, da gledaju svoj posao, a mi ćemo gledati svoj posao – to je poruka', kazao je Milanović.
Zamisli da u HR podignu obtužnice protiv Vučića, Nikolića i Dačića (ima se ista količina razloga). Bi li i tada pričao istu priču?
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
Jebu Balije,ne vade Ga..Eva wrote:Koliko sam skužila muslimanska vlada u SA je digla optužnice protiv Hrvata koji su ubijali Srbe. Pa mislim crtani film u režiji Walt Disneya, zato se i je ona ogromna nato lutka iznervirala kao i družina Kenova. Oni bi sve prodali u bijelo roblje sam da njihova rit ne strada.vuksadinare wrote:gledajte....meni je jucer toliko smijesan bio kako je izgledao onaj gaucos steir gotovo na rubu suza gledao je u raspudica,miljevca...izgledao mi je kao da je tog trenutka pozalio sto se vratio iz eu parlamenta....a kolinda?...ona je bila zgubljena...nesigurna...jefnostavno placljivom tonom molila da ne kuhamo s bh-a...ko da joj sama hillary stoji iza ledja
Guest- Guest
Dobro veli Jastreb da srpska krv u tim venama teče, a oni bi s njima na Drinu.Eva wrote:Koliko sam skužila muslimanska vlada u SA je digla optužnice protiv Hrvata koji su ubijali Srbe.vuksadinare wrote:gledajte....meni je jucer toliko smijesan bio kako je izgledao onaj gaucos steir gotovo na rubu suza gledao je u raspudica,miljevca...izgledao mi je kao da je tog trenutka pozalio sto se vratio iz eu parlamenta....a kolinda?...ona je bila zgubljena...nesigurna...jefnostavno placljivom tonom molila da ne kuhamo s bh-a...ko da joj sama hillary stoji iza ledja
Vučiću ustašo.Eroo wrote:Neee...dobri su. U HR bi im i spomenik mogli podići za ono što i kako rade. Podrška i smoje strane.dzango wrote:Bi. Diži optužnicu. Šta čekaš? Ne budite pičke.Eroo wrote:dzango wrote:debotoijusto wrote:
Moš mislit bečki konjušari koji su izdali Beč i dobili batustan kojim se vlada iz ambasade, Uganda ima veću državnost od ove tvorevinevuksadinare wrote:mi smo ratnici a vi madjari goli quratc gdje vas je ban jelacic porazio sa 1000 vojnika..a cigici vas samaraju samo takoasilovski wrote:Hehe Vas će vehabije i Bekirvuksadinare wrote:ovog asilu isporucit vehabijama i kolac na koji ce ga nabit
Kermit-
2014-04-17
plavuša je zbog osobnih interesa (čitaj mamić i njezine proslave) razjebala soa-u koja je funkcionirala u interesu hrvatske i uz podršku amera.Eva wrote:Koliko sam skužila muslimanska vlada u SA je digla optužnice protiv Hrvata koji su ubijali Srbe. :lol!: Pa mislim crtani film u režiji Walt Disneya, zato se i je ona ogromna nato lutka iznervirala kao i družina Kenova. Oni bi sve prodali u bijelo roblje sam da njihova rit ne strada.vuksadinare wrote:gledajte....meni je jucer toliko smijesan bio kako je izgledao onaj gaucos steir gotovo na rubu suza gledao je u raspudica,miljevca...izgledao mi je kao da je tog trenutka pozalio sto se vratio iz eu parlamenta....a kolinda?...ona je bila zgubljena...nesigurna...jefnostavno placljivom tonom molila da ne kuhamo s bh-a...ko da joj sama hillary stoji iza ledja
sad kad to razjebavanje dolazi na naplatu nesposobna glupača se čudi k'o pizda jezeru.
ne bih se začudio kad bi iscurile i snimke s njezinih party-ja...
sitting_bull-
2015-09-28
učinilo se plavuši kako je lady, a ne ivy teasdale...
sitting_bull-
2015-09-28
ne spominji mi alternativni nick u takvom kontekstu, molim te..;-)sitting_bull wrote:učinilo se plavuši kako je lady, a ne ivy teasdale...
2014-04-12
sorry.maggie13 wrote:ne spominji mi alternativni nick u takvom kontekstu, molim te..;-)sitting_bull wrote:učinilo se plavuši kako je lady, a ne ivy teasdale...
nisam mislio uspoređivati pamet, nego staleški status.
ivy je pametna cura...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Grbin nije znao dal je došo il je pošo
» Kotromanović ne govori istinu kad kaže da ništa nije znao
» Marić ipak lagao da nije znao stanje u Agrokoru
» Protiv Glavaša 2011.podignuta optužnica za koju nije znao
» Pretukli dečaka jer nije znao pesmu "Od Topole pa do Ravne Gore" (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
» Kotromanović ne govori istinu kad kaže da ništa nije znao
» Marić ipak lagao da nije znao stanje u Agrokoru
» Protiv Glavaša 2011.podignuta optužnica za koju nije znao
» Pretukli dečaka jer nije znao pesmu "Od Topole pa do Ravne Gore" (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Page 3 of 4