Sarajevo baca kost između Srba i Hrvata
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sarajevo baca kost između Srba i Hrvata
odi u orasje pa to reci..sumnjam da ces se liso provestepikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Znaci srbi i bosnjaci protiv hrvata, a covo tikve sadi sa dodom.
dodo je naš strateški saveznik..imamo iste poglede i interese kada je u pitanju beha :)
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
problem je sto se veliki hrvatski 'saveznik' dodo ko svaki lopov okrenuo malo jacem lopovu bakiru naustrb sitnijeg lopova covica i metnuo mu ge ne do balcaka nego do kalimantana..sad je covo postao apsolutno nepozeljan u posavini a i vec drugdje gdje su mu posavljaci porucili da si dodikov orden nabije na guzicubogomdani wrote:Ipak su mi Hrvati u ovom svemu najbolji..GUŽENJE 3.0 od ww2 do danas od strane lokalnih Khozoepa,odnosno Mošnjaka,i ovi jos vde saveznike u Turcadiji,odnosno,smecu koje se odreklo i vjere i boga,a za titulu begova...ono karakterna uzdanica do jooja..
2015-09-08
epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Znaci srbi i bosnjaci protiv hrvata, a covo tikve sadi sa dodom.
dodo je naš strateški saveznik..imamo iste poglede i interese kada je u pitanju beha :)
Premlad si za mrenu...
darth_vader-
2014-04-17
Eva wrote:Hrvati su malo naivni. Nemaju prijatelja u Bosni i tak se trebaju postaviti i branit samo svoje interese.
Eto...kako Jevreji odmah skuže kako stvari stoje...samo lako je s američkim proračunom se tako postaviti i ne jebat nikog...
darth_vader-
2014-04-17
reci da bi vam 4 milijarde dolari pomoglo..toliko spizdite na birokraciju,upravu i uhljebe u 3 mjeseca...zanimljivo jel??jasambrend wrote:Eva wrote:Hrvati su malo naivni. Nemaju prijatelja u Bosni i tak se trebaju postaviti i branit samo svoje interese.
Eto...kako Jevreji odmah skuže kako stvari stoje...samo lako je s američkim proračunom se tako postaviti i ne jebat nikog...
Osim toga,Zidovi su se izborili da sve sto zarade u Americi,odnosno porez,ide doli u domovinu...e sad ne znam tocno u kojem postotku,jer ipak iamerici semora nes ostaviti..
Guest- Guest
Doduse naši to ne bi na Merkave i avijaciju potrošili...našli bi oni svrsishodnija rješenja, istina...
darth_vader-
2014-04-17
srbi I hrvati u BiH nemaju nerjesenih bitnih pitanja. Hrvati u BiH imaju nerjesen problem sa bosnjacima. End ov stori
2014-04-19
BiH je nebitna tu sama po sebi...izgleda da su se počeli prelamati interesi nekih većih sila na tom području...tako da, zajebi saveze Hrvata i Srba ili ikog...to je tako na klimavim nogama da je dovoljan lagani povjetarac da ode sve u picku materinu...
darth_vader-
2014-04-17
zajednicki interes nije savez, nema tu savezajasambrend wrote:BiH je nebitna tu sama po sebi...izgleda da su se počeli prelamati interesi nekih većih sila na tom području...tako da, zajebi saveze Hrvata i Srba ili ikog...to je tako na klimavim nogama da je dovoljan lagani povjetarac da ode sve u picku materinu...
osim savez za razlaz
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pitanje je i da li uopće postoji zajednički interes...osim za neke lokalne igre...sve drugo se mora pitati za dopuštenje...takva su pravila igre potpisana, jbga... što misliš zašto je to tema o kojoj hrvatski političari nikad nemaju svoje izraženo mišljenje, već samo okolo, naokolo...A niti rješenje nije baš tako jednostavno kako neki beha Hrvati misle...
darth_vader-
2014-04-17
naravno da postoji I to ne za neke lokalne igre nego za politicki ustroj I rjesenje BiH. Hrvatski politicari nemaju izrazeno misljenje predpostavljam zato sto svoju vanjsku politiku moraju prilagodit interesima vecih sila.jasambrend wrote:Pitanje je i da li uopće postoji zajednički interes...osim za neke lokalne igre...sve drugo se mora pitati za dopuštenje...takva su pravila igre potpisana, jbga... što misliš zašto je to tema o kojoj hrvatski političari nikad nemaju svoje izraženo mišljenje, već samo okolo, naokolo...A niti rješenje nije baš tako jednostavno kako neki beha Hrvati misle...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Na Daytonu se debelo zasralo...nit se gledao interes Hrvatske, a niti Hrvata u Bih i sad imamo to što imamo...pat poziciju...samo ni Dodo nije rješenje za to...
darth_vader-
2014-04-17
jucer gledam gaucosa stira blijed ko krpa zbunjola mantra o europskom putu
2015-09-08
Ne bih rekao da baca kost, Srbi su ovo pokrenuli ako sam dobro upratio još davno a Sarajevo je čekalo i sada je to pokrenuto, pitanje je zašto... u svakom slučaju jedinstvena akcija Sarajeva i B. Luke.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ja imam jednu teoriju , možda zvuči kao SF al .....Briti su prije par dana ratificirali ugovor o pristupanju CG u NATO ......i sad dižu tenzije u BiH tj pripremaju teren za raspad RS i onda im treba šta više tenzija a jedna od tih je i ova.newuser wrote:Ne bih rekao da baca kost, Srbi su ovo pokrenuli ako sam dobro upratio još davno a Sarajevo je čekalo i sada je to pokrenuto, pitanje je zašto... u svakom slučaju jedinstvena akcija Sarajeva i B. Luke.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Narodi u BIH će stalno režati jedni na druge dok nekom ne bude odgovaralo da uništi tu državu, ato trenutno nikom ne odgovara od onih izvana.
Guest- Guest
Od dvadeset i nešto osoba koje se terete za nekakve zločine negdje je omjer pola-pola Hrvati i Bošnjaci i samo pohapsiše Hrvate, ovo je bilo čisto ono da se zna čija je to država...
2015-09-09
RayMabus wrote:Ja imam jednu teoriju , možda zvuči kao SF al .....Briti su prije par dana ratificirali ugovor o pristupanju CG u NATO ......i sad dižu tenzije u BiH tj pripremaju teren za raspad RS i onda im treba šta više tenzija a jedna od tih je i ova.newuser wrote:Ne bih rekao da baca kost, Srbi su ovo pokrenuli ako sam dobro upratio još davno a Sarajevo je čekalo i sada je to pokrenuto, pitanje je zašto... u svakom slučaju jedinstvena akcija Sarajeva i B. Luke.
To je tvoja teorija, moja teorija je da se radi na tome da se BiH podijeli na Bošnjačku i Srpsku državu...
2015-09-09
Sumnjam jer srpska država u BiH znači ruski teritorij.newuser wrote:RayMabus wrote:Ja imam jednu teoriju , možda zvuči kao SF al .....Briti su prije par dana ratificirali ugovor o pristupanju CG u NATO ......i sad dižu tenzije u BiH tj pripremaju teren za raspad RS i onda im treba šta više tenzija a jedna od tih je i ova.newuser wrote:Ne bih rekao da baca kost, Srbi su ovo pokrenuli ako sam dobro upratio još davno a Sarajevo je čekalo i sada je to pokrenuto, pitanje je zašto... u svakom slučaju jedinstvena akcija Sarajeva i B. Luke.
To je tvoja teorija, moja teorija je da se radi na tome da se BiH podijeli na Bošnjačku i Srpsku državu...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Sumnjam jer srpska država u BiH znači ruski teritorij.newuser wrote:RayMabus wrote:Ja imam jednu teoriju , možda zvuči kao SF al .....Briti su prije par dana ratificirali ugovor o pristupanju CG u NATO ......i sad dižu tenzije u BiH tj pripremaju teren za raspad RS i onda im treba šta više tenzija a jedna od tih je i ova.newuser wrote:Ne bih rekao da baca kost, Srbi su ovo pokrenuli ako sam dobro upratio još davno a Sarajevo je čekalo i sada je to pokrenuto, pitanje je zašto... u svakom slučaju jedinstvena akcija Sarajeva i B. Luke.
Zato i ne bude prošlo...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kome to smetaju dobri odnosi između Hrvata i Srba u BiH?
» Danac nabrojao 10 najvećih razlika između Hrvata i Srba
» Jadranka Kosor teško optužila Tomislava Karamarka da je najveći krivac za pogoršanje međunacionalnih odnosa između Hrvata i Srba.
» Informer(sluzbeno glasilo vlasti u Srbiji) baca kosku izmedju Dodika i Covketa:Pazi Dodice nitko ne garantuje da se Hrvati i sa 'trecim' ne bi udruzili sa Bosnjacima kontra Srba
» U BiH živi 50% Bošnjaka, 30% Srba i 15% Hrvata
» Danac nabrojao 10 najvećih razlika između Hrvata i Srba
» Jadranka Kosor teško optužila Tomislava Karamarka da je najveći krivac za pogoršanje međunacionalnih odnosa između Hrvata i Srba.
» Informer(sluzbeno glasilo vlasti u Srbiji) baca kosku izmedju Dodika i Covketa:Pazi Dodice nitko ne garantuje da se Hrvati i sa 'trecim' ne bi udruzili sa Bosnjacima kontra Srba
» U BiH živi 50% Bošnjaka, 30% Srba i 15% Hrvata
Page 2 of 4