Prosvjed Hrvata u BiH zbog uhićenja pripadnika HVO-a?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prosvjed Hrvata u BiH zbog uhićenja pripadnika HVO-a?
Ja uvek na slabijima.maggie13 wrote:nista..nastavljate se izivljavat, i jedni i drugi..lako je na slabijima..dzango wrote:Šta bi sa protestom? Ništa. Posraše se. Ovi pohapšeni još juče. Jebiga, hladno.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne vjerujem.dzango wrote:Ja uvek na slabijima.maggie13 wrote:nista..nastavljate se izivljavat, i jedni i drugi..lako je na slabijima..dzango wrote:Šta bi sa protestom? Ništa. Posraše se. Ovi pohapšeni još juče. Jebiga, hladno.
B-)
2014-04-12
prica se po gradu da ce kolinda poslat jakova i ovi ih pustit...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
..vidim kako su nas cuvali '91 i '92..dokaz vukovar,drnis,kijevo,pakrac..a u bosni..istocna bosna,prijedor,sanski most,posavina..hvala im na takviom 'cuvanju'dzango wrote:Ameri su i pripremili i režirali sve to. I pustili vas sa lanca da bi onda zategli lanac i vratili vas k nozi.. Do tada su vas i Balije čuvali da ne nestanete sa lica zemlje.vuksadinare wrote:ma gle...srbi bi najebali ko žuti da ameri nisu stopirali ulazak u banja luku..i dodo mora amerima lizat supak do besvjesti a i ovi u beogradu...nisu srbi zacementirali srpsku nego ameri....oni su bili ne na koljenima 1995 nego na guzici...2/3 banja luke je bilo iseljeno...i u pokretu prema majciciEva wrote:Srbi su u Bosni prošli puno bolje i oni se nisu dali navuć na lažna obećanja. Tuđman je Bosnu i Hrvate u njoj svjesno prodao za siću.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nit imamo HR a još manje Hrvate u BIH. Uskoro buju HRvati i na more mogli sam kao robovi.jastreb wrote:Ma nisam ja nikakva enigma. Samo mi sve ovo već pomalo ide na živce. Tobože "imamo Hrvatsku",a u EU smo za sprdačinu. O ničemu ne odlučujemo,ljudi nam iseljavaju,kurac-palac,a mi smo uvijek u pravu i mi-Imamo Hrvatsku!Eva wrote:
A Jastreb je živa enigma i dalje, većini, ja ga pomalo berem, mada nisam ni ja načisto kad je istina a kada ep.
Guest- Guest
Kurac bi ostao kamen na mkamenu da svo vreme nisu zajebavali Srbiju i nisu davali vojsci da ostane u RS i RSK. Svi bi bre završili u Jadranu.vuksadinare wrote:..vidim kako su nas cuvali '91 i '92..dokaz vukovar,drnis,kijevo,pakrac..a u bosni..istocna bosna,prijedor,sanski most,posavina..hvala im na takviom 'cuvanju'dzango wrote:Ameri su i pripremili i režirali sve to. I pustili vas sa lanca da bi onda zategli lanac i vratili vas k nozi.. Do tada su vas i Balije čuvali da ne nestanete sa lica zemlje.vuksadinare wrote:ma gle...srbi bi najebali ko žuti da ameri nisu stopirali ulazak u banja luku..i dodo mora amerima lizat supak do besvjesti a i ovi u beogradu...nisu srbi zacementirali srpsku nego ameri....oni su bili ne na koljenima 1995 nego na guzici...2/3 banja luke je bilo iseljeno...i u pokretu prema majciciEva wrote:Srbi su u Bosni prošli puno bolje i oni se nisu dali navuć na lažna obećanja. Tuđman je Bosnu i Hrvate u njoj svjesno prodao za siću.
Uvid u dokumente o uhićenima u Orašju naložio DORH?
http://hr.n1info.com/a159658/Vijesti/Uvid-u-dokumente-o-uhicenima-u-Orasju-nalozio-DORH.html
http://hr.n1info.com/a159658/Vijesti/Uvid-u-dokumente-o-uhicenima-u-Orasju-nalozio-DORH.html
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dzango wrote:Kurac bi ostao kamen na mkamenu da svo vreme nisu zajebavali Srbiju i nisu davali vojsci da ostane u RS i RSK. Svi bi bre završili u Jadranu.vuksadinare wrote:..vidim kako su nas cuvali '91 i '92..dokaz vukovar,drnis,kijevo,pakrac..a u bosni..istocna bosna,prijedor,sanski most,posavina..hvala im na takviom 'cuvanju'dzango wrote:Ameri su i pripremili i režirali sve to. I pustili vas sa lanca da bi onda zategli lanac i vratili vas k nozi.. Do tada su vas i Balije čuvali da ne nestanete sa lica zemlje.vuksadinare wrote:ma gle...srbi bi najebali ko žuti da ameri nisu stopirali ulazak u banja luku..i dodo mora amerima lizat supak do besvjesti a i ovi u beogradu...nisu srbi zacementirali srpsku nego ameri....oni su bili ne na koljenima 1995 nego na guzici...2/3 banja luke je bilo iseljeno...i u pokretu prema majciciEva wrote:Srbi su u Bosni prošli puno bolje i oni se nisu dali navuć na lažna obećanja. Tuđman je Bosnu i Hrvate u njoj svjesno prodao za siću.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sami sebi uvalili karu? Ali važno da su odmah Srbi i Dodik proglašeni krivimjastreb wrote:Uvid u dokumente o uhićenima u Orašju naložio DORH?
Jakov dela u AD plastici i donosi im poslove. Odličan je.debotoijusto wrote:prica se po gradu da ce kolinda poslat jakova i ovi ih pustit...
Guest- Guest
jastreb wrote:Hoće li se u savskoj opet podići šator? Gdje je Glogoški? Jesu li spremne plinske boce?
Ah,da na vlasti je HDZ.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tigrovi: Uhićenja u Orašju svojevrsno etničko čišćenje Hrvata iz BiH
» Zbog zlocina na Ovcari,uhicenja Srba u vukovarskim selima
» U BiH uhićeno 13 bivših pripadnika armije BiH zbog zločina nad Srbima
» Mostov Bulj sasuo 'drvlje i kamenje' na vladajuće zbog uhićenja u Orašju
» ''Počela uhićenja zbog kaosa u Washingtonu, iza rešetaka završio i čovjek s rogovima, tzv. QAnon šaman''
» Zbog zlocina na Ovcari,uhicenja Srba u vukovarskim selima
» U BiH uhićeno 13 bivših pripadnika armije BiH zbog zločina nad Srbima
» Mostov Bulj sasuo 'drvlje i kamenje' na vladajuće zbog uhićenja u Orašju
» ''Počela uhićenja zbog kaosa u Washingtonu, iza rešetaka završio i čovjek s rogovima, tzv. QAnon šaman''
Page 4 of 4