TEŠKO VRIJEME ZA SRBIJU! Ne odreknu li se vojne suradnje sa Rusima, ništa od ulaska u EU!
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: TEŠKO VRIJEME ZA SRBIJU! Ne odreknu li se vojne suradnje sa Rusima, ništa od ulaska u EU!
ArkanZas
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: TEŠKO VRIJEME ZA SRBIJU! Ne odreknu li se vojne suradnje sa Rusima, ništa od ulaska u EU!
Možemo se mi rugati Srbima koliko hoćemo,ali ja sam zahvaljujući srpskim novinama znao pravilno izgovarati ime i prezime svakog sportaša,pjevača,glumca,gradova...
Danas ne znam. Anglo-američke,latinske i njemačke još i nekako,ali kad je u pitanju Francuz ili Nizozemac,Belgijanac ili kakav Škot...Ajme majko.
Danas ne znam. Anglo-američke,latinske i njemačke još i nekako,ali kad je u pitanju Francuz ili Nizozemac,Belgijanac ili kakav Škot...Ajme majko.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije to ruganje nego pitam, kako se izgovara Arkansas, oni pišu po Vuku, ali čini se ne sve..jastreb wrote:Možemo se mi rugati Srbima koliko hoćemo,ali ja sam zahvaljujući srpskim novinama znao pravilno izgovarati ime i prezime svakog sportaša,pjevača,glumca,gradova...
da,to se vidi iz aviona,po meni ona nemoze dobiti izbore osim ako ih ne pokrade,a ako se to desi nece ni republikanci bas sjediti skrstenih rukumarcellus wrote:Winter is coming wrote:koja budala bi isla na Rusiju? pa cak i da se desi to cudo da Srbija udje u nato u sta ne vjerujem niko normalan nebi isao na zemlju koja ima 12 000 nuklearki,pa sad ko voli nek izvoli
problem je što hilari baš i nije normalna
2014-04-14
Đesika Simspon.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
[size=32]2.5 Mile Long Lines for Donald Trump Midnight Rally, Leesburg Virginia[/size]
POLITICS
November 7, 2016
A+A-
EMAILPRINT
[ltr]
View image on Twitter
[/ltr]
POLITICS
November 7, 2016
A+A-
EMAILPRINT
The fifth Trump rally of the day will take place in Leesburg Virginia, the fifth state of the day. The venue is the Loudoun Fairgrounds. The event was originally scheduled for 9:30pm, however due to overruns and delays it appears Mr. Trump will be arriving around Midnight EST:
[ltr]
View image on Twitter
[/ltr]
Follow
Daria Knupp
2014-04-14
Zašto najdemokratskija zemlja na svijetu, koja demokraciju širi i silom, Amerika, nema stranke manjinaca?
Zašto u demokratskoj Americi ona stranka koja u pojedinoj saveznoj državi osvoji relativnu većinu osvaja apsolutno sve elektorske glasove?
Zašto se u demokratskoj Americi predsjednik ili predsjednica ne bira direktno već predsjednika biraju elektori a ne građani?
Zašto u demokratskoj Americi neke države imaju toliko elektorskih glasova da automatski to čini preko pedeset posto ukupnih glasova, odnosno elektora, a neke država curcu niš ne vrijede?
Vjerujem da će mi na ova pitanja vrlo precizno odgovoriti bard hrvatskog novinarstva marcellus. Ako netko zna onda on zna. A može i bilo tko drugi.
Zašto u demokratskoj Americi ona stranka koja u pojedinoj saveznoj državi osvoji relativnu većinu osvaja apsolutno sve elektorske glasove?
Zašto se u demokratskoj Americi predsjednik ili predsjednica ne bira direktno već predsjednika biraju elektori a ne građani?
Zašto u demokratskoj Americi neke države imaju toliko elektorskih glasova da automatski to čini preko pedeset posto ukupnih glasova, odnosno elektora, a neke država curcu niš ne vrijede?
Vjerujem da će mi na ova pitanja vrlo precizno odgovoriti bard hrvatskog novinarstva marcellus. Ako netko zna onda on zna. A može i bilo tko drugi.
1. Zato sto su svi "amerikanci". Melting pot, kurac-palac...provocator wrote:Zašto najdemokratskija zemlja na svijetu, koja demokraciju širi i silom, Amerika, nema stranke manjinaca?
2. Zato sto je los sistem, jedan covek - jedan glas ne vazi...
3. Vidi pod 2
4. Zbog broja stanovnika u istim
5. Ja prob`o...
Winter is coming wrote:da,to se vidi iz aviona,po meni ona nemoze dobiti izbore osim ako ih ne pokrade,a ako se to desi nece ni republikanci bas sjediti skrstenih rukumarcellus wrote:Winter is coming wrote:koja budala bi isla na Rusiju? pa cak i da se desi to cudo da Srbija udje u nato u sta ne vjerujem niko normalan nebi isao na zemlju koja ima 12 000 nuklearki,pa sad ko voli nek izvoli
biračko tijelo je retardirano po defaultu, hilari i te kako može dobiti izbore, za nju su mexi, crnje, žene, kreteni, bogati, to je većina.
tako je..zahvaca svojim liberalizmom sav mulj ljuckog drustva a to je prilicno veliki dio,kapitalni...marcellus wrote:Winter is coming wrote:da,to se vidi iz aviona,po meni ona nemoze dobiti izbore osim ako ih ne pokrade,a ako se to desi nece ni republikanci bas sjediti skrstenih rukumarcellus wrote:Winter is coming wrote:koja budala bi isla na Rusiju? pa cak i da se desi to cudo da Srbija udje u nato u sta ne vjerujem niko normalan nebi isao na zemlju koja ima 12 000 nuklearki,pa sad ko voli nek izvoli
biračko tijelo je retardirano po defaultu, hilari i te kako može dobiti izbore, za nju su mexi, crnje, žene, kreteni, bogati, to je većina.
Guest- Guest
Ha... Bitno da je to demokracija za razliku od npr. Rusije, Irana, Bjelorusije, Kine...marcellus wrote:
mexi uglavnom nemogu glasati a ovi rodjeni u americi su amerikanizovani i nemozes vise reci da su mexi,crnja imas 18% zene nisu bas sve glupe a kreteni i bogati ne cine vecinumarcellus wrote:Winter is coming wrote:da,to se vidi iz aviona,po meni ona nemoze dobiti izbore osim ako ih ne pokrade,a ako se to desi nece ni republikanci bas sjediti skrstenih rukumarcellus wrote:Winter is coming wrote:koja budala bi isla na Rusiju? pa cak i da se desi to cudo da Srbija udje u nato u sta ne vjerujem niko normalan nebi isao na zemlju koja ima 12 000 nuklearki,pa sad ko voli nek izvoli
2014-04-14
http://tangosix.rs/2016/08/11/reportaza-vezba-slovensko-bratstvo-2016-desant-na-aerodrom-kovin/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Jačanje vojne suradnje Indije i Njemačke
» Ništa od suradnje Bandića i Esih/Hasanbegovića?!
» Uvodi se zabrana ulaska hrvatske robe u Srbiju?
» Češka: Vrijeme je da se vojne postrojbe Europske unije pripreme na rat
» Severinu na zub uzeli Suljini mediji zbog Pomfritija!Mogla bi i njoj puknuti zabrana ulaska u Srbiju
» Ništa od suradnje Bandića i Esih/Hasanbegovića?!
» Uvodi se zabrana ulaska hrvatske robe u Srbiju?
» Češka: Vrijeme je da se vojne postrojbe Europske unije pripreme na rat
» Severinu na zub uzeli Suljini mediji zbog Pomfritija!Mogla bi i njoj puknuti zabrana ulaska u Srbiju
Page 14 of 14