TEŠKO VRIJEME ZA SRBIJU! Ne odreknu li se vojne suradnje sa Rusima, ništa od ulaska u EU!
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: TEŠKO VRIJEME ZA SRBIJU! Ne odreknu li se vojne suradnje sa Rusima, ništa od ulaska u EU!
il devedesetprva..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Re: TEŠKO VRIJEME ZA SRBIJU! Ne odreknu li se vojne suradnje sa Rusima, ništa od ulaska u EU!
Nemamo mi ništa s time ....owo je baš Srbija ws Britanija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
max123 wrote:srpcad navikla da menja odore.nije vam ovo ceterespeta,majke vam ga nabijem...
Nabi ga tetki. Mi smo uvek uz Ruse. Nećeno valjda uz one pičketine Nemce.
ajoooj..!!! Daj ostavi tog polucrknut konja,kojeg rusija poravna sa tlom,samo da zeli..
evo i ja kupijo Gluck 21 i ne moze mi nitko nista,imam parstotisca Ojra na racunu,i nitko mi ne moze nista...Daj se osvijesti Longi...
Da je Ukrajina necemu,vec bi bila u Natoju..dobra stvar je sto su glupi Ukri poceli zlostavljati Ruse po dijelovima naseljenim ruskom vecinom,pa je Rusija,onako preko proksića,uebala Ukrajinu,a Zapad procijenio dugorocno da od nje nema materijala za Natoj clanicu..mogu oni njima slati ovo i ono,mogu probati proizvoditi oruzje,koje je skup sport,a Ukrajinci nemaju sto papati,po zimi se zavlace u suhe septicke jame, da ne krepu od zime..nis vise od Mafijaskog legla,koje kurceva drzava...
i gorivo kad natocis,ne mos brze od 60 voziti...sve u rasulu...a ja jos ne odoh pobirkati fine _Ukrajinke za ebacinu...
evo i ja kupijo Gluck 21 i ne moze mi nitko nista,imam parstotisca Ojra na racunu,i nitko mi ne moze nista...Daj se osvijesti Longi...
Da je Ukrajina necemu,vec bi bila u Natoju..dobra stvar je sto su glupi Ukri poceli zlostavljati Ruse po dijelovima naseljenim ruskom vecinom,pa je Rusija,onako preko proksića,uebala Ukrajinu,a Zapad procijenio dugorocno da od nje nema materijala za Natoj clanicu..mogu oni njima slati ovo i ono,mogu probati proizvoditi oruzje,koje je skup sport,a Ukrajinci nemaju sto papati,po zimi se zavlace u suhe septicke jame, da ne krepu od zime..nis vise od Mafijaskog legla,koje kurceva drzava...
i gorivo kad natocis,ne mos brze od 60 voziti...sve u rasulu...a ja jos ne odoh pobirkati fine _Ukrajinke za ebacinu...
Guest- Guest
Malta ukinula ruskim brodovima dozvolu za snabdevanje gorivom
Beta | 02. novembar 2016. 16:38 | Komentara: 5Malta je samostalno odlučila da ukine dozvolu ruskim ratnim brodovima da se snabdevaju gorivom u toj zemlji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Malte Džordž Vela
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:633102-Malta-ukinula-ruskim-brodovima-dozvolu-za-snabdevanje-gorivom
2014-04-11
Pa nis,bas fino ce se usidriti u Siriji,i tankati direktno iz zemljice...
Guest- Guest
srpcad i sve one koji simpatiziraju ruse u stocne vagone i pravac vladivostok.pa uzivajte u ruskoj demokraciji,mater vam jebem,licemjernu...
2015-10-28
Ja ti lijepo kažem : nemoš budali neke stwari objasnit ni da oš.bogomdani wrote:ajoooj..!!! Daj ostavi tog polucrknut konja,kojeg rusija poravna sa tlom,samo da zeli..
2014-04-11
Pazite da vi tako ne završite. 1948. smo rusofile slali na Goli. Pazi da ih ne zamijenite vi;sljedbenici NATO-Biroa.max123 wrote:srpcad i sve one koji simpatiziraju ruse u stocne vagone i pravac vladivostok.pa uzivajte u ruskoj demokracije,mater vam jebem,licemjernu...
Koliko ćete ondje ostati to će ovisiti samo o vama i vašem držanju. Ako revidirate stav vraćate se sutra kući,a ako ne,onda zna se. Tucanje kamena i prenašanje gomile kamenja s jednog mjesta na drugo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ajde dosta, već vidim kud ovo ide...Držite se teme.jastreb wrote:Pazite da vi tako ne završite. 1948. smo rusofile slali na Goli. Pazi da ih ne zamijenite vi;sljedbenici NATO-Biroa.max123 wrote:srpcad i sve one koji simpatiziraju ruse u stocne vagone i pravac vladivostok.pa uzivajte u ruskoj demokracije,mater vam jebem,licemjernu...
Koliko ćete ondje ostati to će ovisiti samo o vama i vašem držanju. Ako revidirate stav vraćate se sutra kući,a ako ne,onda zna se. Tucanje kamena i prenašanje gomile kamenja s jednog mjesta na drugo.
Guest- Guest
Prvi je počeo. On bi nas i Srbe u Sibir. Ako mu tu nije dobro neka ode na Kosovo,pa neka tamo širi ljubav prama SAD.Starhemberg wrote:Ajde dosta, već vidim kud ovo ide...Držite se teme.jastreb wrote:Pazite da vi tako ne završite. 1948. smo rusofile slali na Goli. Pazi da ih ne zamijenite vi;sljedbenici NATO-Biroa.max123 wrote:srpcad i sve one koji simpatiziraju ruse u stocne vagone i pravac vladivostok.pa uzivajte u ruskoj demokracije,mater vam jebem,licemjernu...
2014-04-22
jastrebe,ti se vodis pod srpcad.sta se bunis?
2015-10-28
eto na..
Max,haj ti meni onako objektivno reci,sto su tebi Rusi i Rusofili losega napravili?
Max,haj ti meni onako objektivno reci,sto su tebi Rusi i Rusofili losega napravili?
Guest- Guest
NIgdje weze tema sa ustašama i time ....jebeš ti onoga kojemu se treba objašnjawat da ista wojska s kojom danas Srbija wježba je ona koja prijeti Baltiku , Norweškoj i WB.
Ma wi čete najebat , nečete znat kako se zowete.
2014-04-11
juhuu..!!Max,ja cekam...bogomdani wrote:eto na..
Guest- Guest
Ma vodaš ti moga.max123 wrote:jastrebe,ti se vodis pod srpcad.sta se bunis?
2014-04-22
http://tangosix.rs/2016/02/11/ucesnici-vezbe-slovensko-bratstvo-2016-stigli-u-srbiju/
2014-04-11
-kako prijeti,vec pitah,a ti glumis dudleka..Pa bog te jebo ludog,Ameri su preorali pola planeta,izazvali nestabilnost na juznoj i sjevernoj hemisferi,a ti utu seres,ksto su Rusi REAGIRALI na trpanje nekih vukojebina otpadnim oruzjem,i provozali se moreuzima..RayMabus wrote:NIgdje weze tema sa ustašama i time ....jebeš ti onoga kojemu se treba objašnjawat da ista wojska s kojom danas Srbija wježba je ona koja prijeti Baltiku , Norweškoj i WB.
ebote,isti menthalni skop kao u Hilary....
Guest- Guest
Max lijepo te nes pitam?Hoces odgovoriti?bogomdani wrote:juhuu..!!Max,ja cekam...bogomdani wrote:eto na..
Guest- Guest
ne radi se o rusima kao narodu,meni kao Horvatu i slavenu su rusi po svim parametrima daleko blizi, od recimo tamo nekih ingleza ili vrancuza.ja osudjujem politiku rusije i njihove elite,koji kroje sudbinu obicnog rusa."zapad"ma kakav nakaradan bio,sto se tice osnovnih ljudskih prava,daleko je ispred ovog sto putin i bratija nudi svojima...bogomdani wrote:eto na..
Last edited by max123 on 2/11/2016, 17:46; edited 1 time in total
2015-10-28
bogomdani wrote:-kako prijeti,vec pitah,a ti glumis dudleka..Pa bog te jebo ludog,Ameri su preorali pola planeta,izazvali nestabilnost na juznoj i sjevernoj hemisferi,a ti utu seres,ksto su Rusi REAGIRALI na trpanje nekih vukojebina otpadnim oruzjem,i provozali se moreuzima..RayMabus wrote:NIgdje weze tema sa ustašama i time ....jebeš ti onoga kojemu se treba objašnjawat da ista wojska s kojom danas Srbija wježba je ona koja prijeti Baltiku , Norweškoj i WB.
ebote,isti menthalni skop kao u Hilary....
Franc Klicevič, zamenik predsednika Komiteta za odbranu i bezbednost Rusije rekao je za TV2 da će norveški građani patiti zbog prisustva američke vojske u njihovoj zemlji.
"Ovo je vrlo opasno za Norvešku i Norvežane. Kako da reagujemo na ovako nešto? Nikada pre nismo imali Norvešku na listi meta našeg strateškog nuklearnog naoružanja. Ali ako se ovo sprovede u delo, norveški građani će patiti", rekao je Klicevič.
Norveški ministar odbrane je izjavio da nema objektivnih razloga da Rusi reaguju na ovaj način.
"Ali Rusi trenutno reaguju na isti način prema svemu što čine zemlje NATO", rekao je norveški ministar odbrane.
Norveška je članica NATO od 1949.
http://www.kurir.rs/planeta/rusija-zapretila-norveska-ce-patiti-od-sada-ste-meta-naseg-nuklearnog-oruzja-clanak-2519873
2014-04-11
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» Jačanje vojne suradnje Indije i Njemačke
» Ništa od suradnje Bandića i Esih/Hasanbegovića?!
» Uvodi se zabrana ulaska hrvatske robe u Srbiju?
» Češka: Vrijeme je da se vojne postrojbe Europske unije pripreme na rat
» Severinu na zub uzeli Suljini mediji zbog Pomfritija!Mogla bi i njoj puknuti zabrana ulaska u Srbiju
» Ništa od suradnje Bandića i Esih/Hasanbegovića?!
» Uvodi se zabrana ulaska hrvatske robe u Srbiju?
» Češka: Vrijeme je da se vojne postrojbe Europske unije pripreme na rat
» Severinu na zub uzeli Suljini mediji zbog Pomfritija!Mogla bi i njoj puknuti zabrana ulaska u Srbiju
Page 8 of 14