Mostov Bulj sasuo 'drvlje i kamenje' na vladajuće zbog uhićenja u Orašju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mostov Bulj sasuo 'drvlje i kamenje' na vladajuće zbog uhićenja u Orašju
a tko je podigao odnosno napravio teelj za optuznice...sarajevo je jednostavno raspisalo optuznice zbog istraga iz 'srpske'...a drugi ej par opanaka sto bakir sad hoce udovoljiti dodiku preko leđa hrvata iz orasja...sto dodik nije stopirao optuznice i poslao poruku bakiru..'nista od optuznica'...ovo je sad pranje kad vidi d aje ukupusario...amaterjastreb wrote:Odgovarajući na optužbe da on stoji iza uhićenja Hrvata u Orašju,M.Dodik je jučer izjavio za radio Kotor Varoš: "Ovo su obična podmetanja Sarajeva koje u stvari stoji iza hapšenja,a kako bi za to okrivili mene i R.Srpsku,te bacili kosku između Srba i Hrvata."
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:a tko je podigao odnosno napravio teelj za optuznice...sarajevo je jednostavno raspisalo optuznice zbog istraga iz 'srpske'...a drugi ej par opanaka sto bakir sad hoce udovoljiti dodiku preko leđa hrvata iz orasja...sto dodik nije stopirao optuznice i poslao poruku bakiru..'nista od optuznica'...ovo je sad pranje kad vidi d aje ukupusario...amaterjastreb wrote:Odgovarajući na optužbe da on stoji iza uhićenja Hrvata u Orašju,M.Dodik je jučer izjavio za radio Kotor Varoš: "Ovo su obična podmetanja Sarajeva koje u stvari stoji iza hapšenja,a kako bi za to okrivili mene i R.Srpsku,te bacili kosku između Srba i Hrvata."
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...bakir je jednostavno iskoristio glupost dodika i bacio kost..no na koncu je i sebe zajebao..jer vec mu idu negativni komentari da je ostetio one koji su zajedno sa bosnjacima branili taj dio posavine..dakle i sam si je zabio autogol i pokazao da nema pojma o startegiji i da ipak cvika od dodika
2015-09-08
to nije nikakav argument..srpska je podnijela prijedlog za podizanje optuznica drzavnom tuzilastvu bh-a na osnovu 'dokaza'...jastreb wrote:vuksadinare wrote:a tko je podigao odnosno napravio teelj za optuznice...sarajevo je jednostavno raspisalo optuznice zbog istraga iz 'srpske'...a drugi ej par opanaka sto bakir sad hoce udovoljiti dodiku preko leđa hrvata iz orasja...sto dodik nije stopirao optuznice i poslao poruku bakiru..'nista od optuznica'...ovo je sad pranje kad vidi d aje ukupusario...amaterjastreb wrote:Odgovarajući na optužbe da on stoji iza uhićenja Hrvata u Orašju,M.Dodik je jučer izjavio za radio Kotor Varoš: "Ovo su obična podmetanja Sarajeva koje u stvari stoji iza hapšenja,a kako bi za to okrivili mene i R.Srpsku,te bacili kosku između Srba i Hrvata."
2015-09-08
Obicna bosnjacka spletka da narusi sve jaci hrvatsko srpski savez u bih.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..aha..odi sad u orasje pa to kazi...epikur37 wrote:Obicna bosnjacka spletka da narusi sve jaci hrvatsko srpski savez u bih.
2015-09-08
Evo svi se hrvatski političari slažu da je to pljuska Sarajeva Zagrebu i to nakon 2 dana koje je onaj glupi Plenković proveo dolje. Dodik sa time nema veze.
Vuk to ponovo hoće iskoristiti u svoj pravaški mozaik.
2014-04-22
a jesma ja sad tu prskao po bakiru i sarajevu citaj malo bolje...a drugo los potez i dodika i srba...jer quratz bi sarajevo nesto poduzelo da ovi nisu trtazili da se optuznice podignu na osnovu 'dokaza' koje prikupilo tuziteljstvo 'srpske'...a da je dodi u inetresu on bi to mogao stopirati jer ionako ima uticaja..ali nijejastreb wrote:Evo svi se hrvatski političari slažu da je to pljuska Sarajeva Zagrebu i to nakon 2 dana koje je onaj glupi Plenković proveo dolje. Dodik sa time nema veze.
2015-09-08
Eto rekoh ja da se nisam zahebo kad sam Bulju dao glas.
Bulj.
Bulj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znači opet Dodo kriv? Koliko znam on se ,kao ni bilo tko drugi,ne smije miješati u rad sudstva. Po optužnicama je postupala federalna vlast i osumnjičenici su privedeni u sarajevo.vuksadinare wrote:a jesma ja sad tu prskao po bakiru i sarajevu citaj malo bolje...a drugo los potez i dodika i srba...jer quratz bi sarajevo nesto poduzelo da ovi nisu trtazili da se optuznice podignu na osnovu 'dokaza' koje prikupilo tuziteljstvo 'srpske'...a da je dodi u inetresu on bi to mogao stopirati jer ionako ima uticaja..ali nijejastreb wrote:Evo svi se hrvatski političari slažu da je to pljuska Sarajeva Zagrebu i to nakon 2 dana koje je onaj glupi Plenković proveo dolje. Dodik sa time nema veze.
Znači niđe veze.
2014-04-22
da li se ti pravis glup?...NE,OJ TI MENI SAD ONE FORE O 'NEMJESANJU U PRAVOSUĐE'..ako igdje ima toga ima na ovim prostorima..ali nije se htjelo jer su srbi htjeli da se sudi i za navodne zlocine nad njima..i to bi se moglo politicki poentirati...u politici nema ljubavi sasma jasnojastreb wrote:Znači opet Dodo kriv? Koliko znam on se ,kao ni bilo tko drugi,ne smije miješati u rad sudstva. Po optužnicama je postupala federalna vlast i osumnjičenici su privedeni u sarajevo.vuksadinare wrote:a jesma ja sad tu prskao po bakiru i sarajevu citaj malo bolje...a drugo los potez i dodika i srba...jer quratz bi sarajevo nesto poduzelo da ovi nisu trtazili da se optuznice podignu na osnovu 'dokaza' koje prikupilo tuziteljstvo 'srpske'...a da je dodi u inetresu on bi to mogao stopirati jer ionako ima uticaja..ali nijejastreb wrote:Evo svi se hrvatski političari slažu da je to pljuska Sarajeva Zagrebu i to nakon 2 dana koje je onaj glupi Plenković proveo dolje. Dodik sa time nema veze.
Znači niđe veze.
2015-09-08
Politika Hr prema BiH je pogrešna. Mi stalno pričamo kako istu podržawamo a treba okrenit ploču i reč da nismo baš sigurni u to. Neka se malo zamisle.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja ti prenosim što kažu hrvatski političari. SARAJEVSKA PLJUSKA HRVATSKOJ. A ti to nazovi kako želiš i izmisli još koju izjavu Dudakovića, Sefera Halilovića, Juke Prazine ili Mlaće.vuksadinare wrote:da li se ti pravis glup?...NE,OJ TI MENI SAD ONE FORE O 'NEMJESANJU U PRAVOSUĐE'..ako igdje ima toga ima na ovim prostorima..ali nije se htjelo jer su srbi htjeli da se sudi i za navodne zlocine nad njima..i to bi se moglo politicki poentirati...u politici nema ljubavi sasma jasnojastreb wrote:Znači opet Dodo kriv? Koliko znam on se ,kao ni bilo tko drugi,ne smije miješati u rad sudstva. Po optužnicama je postupala federalna vlast i osumnjičenici su privedeni u sarajevo.vuksadinare wrote:a jesma ja sad tu prskao po bakiru i sarajevu citaj malo bolje...a drugo los potez i dodika i srba...jer quratz bi sarajevo nesto poduzelo da ovi nisu trtazili da se optuznice podignu na osnovu 'dokaza' koje prikupilo tuziteljstvo 'srpske'...a da je dodi u inetresu on bi to mogao stopirati jer ionako ima uticaja..ali nijejastreb wrote:Evo svi se hrvatski političari slažu da je to pljuska Sarajeva Zagrebu i to nakon 2 dana koje je onaj glupi Plenković proveo dolje. Dodik sa time nema veze.
Znači niđe veze.
2014-04-22
platit ce te vi ova uhicenja u orasju..dodikovci..no passaran na tvom jezikujastreb wrote:Ja ti prenosim što kažu hrvatski političari. SARAJEVSKA PLJUSKA HRVATSKOJ. A ti to nazovi kako želiš i izmisli još koju izjavu Dudakovića, Sefera Halilovića, Juke Prazine ili Mlaće.vuksadinare wrote:da li se ti pravis glup?...NE,OJ TI MENI SAD ONE FORE O 'NEMJESANJU U PRAVOSUĐE'..ako igdje ima toga ima na ovim prostorima..ali nije se htjelo jer su srbi htjeli da se sudi i za navodne zlocine nad njima..i to bi se moglo politicki poentirati...u politici nema ljubavi sasma jasnojastreb wrote:Znači opet Dodo kriv? Koliko znam on se ,kao ni bilo tko drugi,ne smije miješati u rad sudstva. Po optužnicama je postupala federalna vlast i osumnjičenici su privedeni u sarajevo.vuksadinare wrote:a jesma ja sad tu prskao po bakiru i sarajevu citaj malo bolje...a drugo los potez i dodika i srba...jer quratz bi sarajevo nesto poduzelo da ovi nisu trtazili da se optuznice podignu na osnovu 'dokaza' koje prikupilo tuziteljstvo 'srpske'...a da je dodi u inetresu on bi to mogao stopirati jer ionako ima uticaja..ali nijejastreb wrote:Evo svi se hrvatski političari slažu da je to pljuska Sarajeva Zagrebu i to nakon 2 dana koje je onaj glupi Plenković proveo dolje. Dodik sa time nema veze.
Znači niđe veze.
2015-09-08
Evo samo što nisu stigli u pomoć Atif i Sefer.vuksadinare wrote:platit ce te vi ova uhicenja u orasju..dodikovci..no passaran na tvom jezikujastreb wrote:Ja ti prenosim što kažu hrvatski političari. SARAJEVSKA PLJUSKA HRVATSKOJ. A ti to nazovi kako želiš i izmisli još koju izjavu Dudakovića, Sefera Halilovića, Juke Prazine ili Mlaće.vuksadinare wrote:da li se ti pravis glup?...NE,OJ TI MENI SAD ONE FORE O 'NEMJESANJU U PRAVOSUĐE'..ako igdje ima toga ima na ovim prostorima..ali nije se htjelo jer su srbi htjeli da se sudi i za navodne zlocine nad njima..i to bi se moglo politicki poentirati...u politici nema ljubavi sasma jasnojastreb wrote:Znači opet Dodo kriv? Koliko znam on se ,kao ni bilo tko drugi,ne smije miješati u rad sudstva. Po optužnicama je postupala federalna vlast i osumnjičenici su privedeni u sarajevo.vuksadinare wrote:
a jesma ja sad tu prskao po bakiru i sarajevu citaj malo bolje...a drugo los potez i dodika i srba...jer quratz bi sarajevo nesto poduzelo da ovi nisu trtazili da se optuznice podignu na osnovu 'dokaza' koje prikupilo tuziteljstvo 'srpske'...a da je dodi u inetresu on bi to mogao stopirati jer ionako ima uticaja..ali nije
Znači niđe veze.
2014-04-22
Evo poslušajte malo što o uhićenjima veli admiral Domazet. Upravo o tome priča na N1.Briselska vlada predvođena Plenkovićem na sastanku u Sarajevu.
A ovaj glupi Vučina krivi Dodika.
2014-04-22
...da plenkovic ej naredio uhapsite ove iz orasja...daj molim te...jastreb wrote:Evo poslušajte malo što o uhićenjima veli admiral Domazet. Upravo o tome priča na N1.Briselska vlada predvođena Plenkovićem na sastanku u Sarajevu.
2015-09-08
Ne,učinili su to Dodik i Radmanović.vuksadinare wrote:...da plenkovic ej naredio uhapsite ove iz orasja...daj molim te...jastreb wrote:Evo poslušajte malo što o uhićenjima veli admiral Domazet. Upravo o tome priča na N1.Briselska vlada predvođena Plenkovićem na sastanku u Sarajevu.
2014-04-22
..pa prije izgledniji taj scenarij...jastreb wrote:Ne,učinili su to Dodik i Radmanović.vuksadinare wrote:...da plenkovic ej naredio uhapsite ove iz orasja...daj molim te...jastreb wrote:Evo poslušajte malo što o uhićenjima veli admiral Domazet. Upravo o tome priča na N1.Briselska vlada predvođena Plenkovićem na sastanku u Sarajevu.
2015-09-08
I Putin.vuksadinare wrote:..pa prije izgledniji taj scenarij...jastreb wrote:Ne,učinili su to Dodik i Radmanović.vuksadinare wrote:...da plenkovic ej naredio uhapsite ove iz orasja...daj molim te...jastreb wrote:Evo poslušajte malo što o uhićenjima veli admiral Domazet. Upravo o tome priča na N1.Briselska vlada predvođena Plenkovićem na sastanku u Sarajevu.
2014-04-22
evo general Miljavac je rekao a on ej to jos prije upozoravao ali s eniko nije obazirao na uhicenja u jutarnjem listu..'Sarajevo izdaje naloge za uhicenja na zahtjev Banja luke'..ad acta..ajmo mu ne vjerovati
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» drvlje i kamenje po novom rektoru zbog izjave o biblijskim vrijednostima...
» Tigrovi: Uhićenja u Orašju svojevrsno etničko čišćenje Hrvata iz BiH
» Kaos:Haag posvadio HDZ i SDP u Saboru,Mostov Bulj napao i jedne i druge
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva
» Prosvjed Hrvata u BiH zbog uhićenja pripadnika HVO-a?
» Tigrovi: Uhićenja u Orašju svojevrsno etničko čišćenje Hrvata iz BiH
» Kaos:Haag posvadio HDZ i SDP u Saboru,Mostov Bulj napao i jedne i druge
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva
» Prosvjed Hrvata u BiH zbog uhićenja pripadnika HVO-a?
Page 2 of 3