Denkverbot
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
aben wrote:ne će moći ni u liku za dvo dolara po kvadratu jer ličanin ne želi prodati. normalno, svaki ploćo svoju isključivost svojin šoldima.
sidaši i ostale nezarazne bolesti su isto dobrodošli jer ne postoji pravo na sigurno jebanje okolo.
sida se ne širi samo je**njem
ovo za Ličanina, so to speak, on neće prodavat strancima, zbog i iz svoje zatvorene perspektive svijeta, imao bi osjećaj da je iznevjerio djedove svoje, ali zbog tog iracionalnog razmišljanja oni su se i održali (nj obitelj) stoljećima tu :) inače kažu da je Lika postojbina i najnaseljeniji kraj Hrvatske bio..
nego čime još?kic wrote:aben wrote:ne će moći ni u liku za dvo dolara po kvadratu jer ličanin ne želi prodati. normalno, svaki ploćo svoju isključivost svojin šoldima.
sidaši i ostale nezarazne bolesti su isto dobrodošli jer ne postoji pravo na sigurno jebanje okolo.
sida se ne širi samo je**njem
ovo za Ličanina, so to speak, on neće prodavat strancima, zbog i iz svoje zatvorene perspektive svijeta, imao bi osjećaj da je iznevjerio djedove svoje, ali zbog tog iracionalnog razmišljanja oni su se i održali (nj obitelj) stoljećima tu :) inače kažu da je Lika postojbina i najnaseljeniji kraj Hrvatske bio..
i tako bivo,
točno ono ča ih je održavalo krez vike, sa ih ubijo. eclectica imo prigodnu uzrečicu, minjo se un ki se ne minjo.
vidiš, moli, reći će tac svome sinu, sve ovo vode okolo je bilo tvojega dida, i dida njegovoga dida. i niko od njih ni hoti prodati svoju zemlju. zoto ti sa i greš u njemašku.
2014-04-16
Hmmm, tko još ima vremena za analize?!Indulge wrote:zivot se dogodi prvih 20g, a poslije slijedi analiza..
sad je analiza allthetime xD
Guest- Guest
Meni to odlično :)metilda wrote:meni ovaj aben sa neprepoznatljivim lokalizmom neizmjerno ide na nerve.. pa odaklen je taj dijalekt, je li se ta persona izjasnila ili nas samo drma su tim...
Ionako uvijek tepem po svom, tako da zapravo i ne obraćam pažnju na drugo :D
Guest- Guest
Vidiš, moli, sve ovo vode okolo je bilo tvojega pradide, i dida njegovog dida. I niko od njih ni hoti prodati svoju zemlju. I išao je u Njemačku tvoj otac, na žalost moli i ti greš, nisam mislio da će biti tako. Radi mali što te volja....aben wrote:
vidiš, moli, reći će tac svome sinu, sve ovo vode okolo je bilo tvojega dida, i dida njegovoga dida. i niko od njih ni hoti prodati svoju zemlju. zoto ti sa i greš u njemašku.
Sin će: dide njegovog dide, moga pradide, oca mojega, nek sin moj odluči što mu je volja....
Guest- Guest
abend je u pravu, treba pustit ljude da rade sta hocu, dugorocno se nije dobro pokazalo dobra takva obiteljska politika, tj vecinu proslosti je, ali se se samoregulira sada ulaskom slobodnog radnog trzista tj naseg prikljucenja europskom..
Zar sam rekla išta u suprotnosti?Indulge wrote:abend je u pravu, treba pustit ljude da rade sta hocu, dugorocno se nije dobro pokazalo dobra takva obiteljska politika, tj vecinu proslosti je, ali se se samoregulira sada ulaskom slobodnog radnog trzista tj naseg prikljucenja europskom..
Što europskom?
Guest- Guest
a ki zno ča si ti hotila reći:)
2014-04-16
Nemojte me zezati! :)aben wrote:a ki zno ča si ti hotila reći:)
Sve je jasno kao dan,barem ja pišem jednostavno :)
Guest- Guest
e da te barinku zezun:(
ča si hotila reći?
ča si hotila reći?
2014-04-16
a jo sun misli da ona piše nerazumljivo unefo, a ti milsiš da je to igra?Indulge wrote:so it begins
is she s working me?!
2014-04-16
Što je barinku? :)aben wrote:e da te barinku zezun:(
ča si hotila reći?
Što se tiče emocionalne vrijednosti, pripadnosti zemlji, naslijeđa, možemo li prodati? Ostavljamo za buduće generacije da odluče umjesto nas. Ja neću prodati. Hoće li danas sutra moja djeca...Ne znam. To je naslijeđe. Gen moga gena. Da se mene pita u budućnosti. Nikako prodavati. Za sada iskoristiti poticaje Eu fondova, pametno, smisleno. ...
Bi li ti prodavo?
Guest- Guest
Vas dvojica niste normalni, eto! ;:)aben wrote:a jo sun misli da ona piše nerazumljivo unefo, a ti milsiš da je to igra?Indulge wrote:so it begins
is she s working me?!
Guest- Guest
aben wrote:a jo sun misli da ona piše nerazumljivo unefo, a ti milsiš da je to igra?Indulge wrote:so it begins
is she s working me?!
nerazumljivost je ženska zastava, pilula njihov bog :)
Vi čitate tolike gluposti, da ne vidite bitnu stvar :)Indulge wrote:aben wrote:a jo sun misli da ona piše nerazumljivo unefo, a ti milsiš da je to igra?Indulge wrote:so it begins
is she s working me?!
nerazumljivost je ženska zastava, pilula njihov bog :)
Guest- Guest
Jednostavan život....Sličan svim kopnenim bićima u određenoj klimi :)Indulge wrote:which is !?
E,imaš Ježurku Ježić :)
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50