...parfemi...
Page 16 of 16
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: ...parfemi...
Pozdrav Mestre legendo
Moji Novi su Narcisso Poudre I Gabriel Chanel.... Moram uzeti Rouge od Narcissa, zavodnicki parfem za u krevet, oborio me brate s nogu!
Dobivam staalno parfeme za poklon... Tiffany Novi,Gabriel Chanel, Hugo Boss The Scent, Libre YSL, Dior Joy intense.... Libre I Gabriel su mi dobri, ostatak poklanjam.....
Moji Novi su Narcisso Poudre I Gabriel Chanel.... Moram uzeti Rouge od Narcissa, zavodnicki parfem za u krevet, oborio me brate s nogu!
Dobivam staalno parfeme za poklon... Tiffany Novi,Gabriel Chanel, Hugo Boss The Scent, Libre YSL, Dior Joy intense.... Libre I Gabriel su mi dobri, ostatak poklanjam.....
Guest- Guest
Krasan mi je muski Zarin White Soho.
Za mene mislim. Drveni svjezi orjetalni. Za 150 kn mislim da cu ga uzet.
Za mene mislim. Drveni svjezi orjetalni. Za 150 kn mislim da cu ga uzet.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
frendica s posla prodaje Farmasi pa sam na blef uzela body mist blood orange. jaaaako mi paše . šteta da nema parfem.
Egy-
2015-12-21
Jep, uzela Zara White soho. Izvrsta je. Tko ne volio onaj zuti Mexx, voljet ce i ovaj. Pl meni unisex.
2014-04-14
Apsolutno nigdje ne mogu vise pronaci chloe love eau florale
Zasto se vise ne prozivodi?
Zasto se vise ne prozivodi?
Guest- Guest
Nice, vidjela sam ti Elizabeth Arden Mediteranean u Bipe, al ima samo 100 ml...
2014-04-14
Daj šta daš!medication wrote:Nice, vidjela sam ti Elizabeth Arden Mediteranean u Bipe, al ima samo 100 ml...
:^O
Super, fala ti Med!
<3
Guest- Guest
modra wrote:ja sam u zadnje vrijeme luda za la vie est belle parfemima, što ne mogu vjerovat da se događa
znači ne znam šta mi je, do nedavno su me totalno odbijali... čak nisam kako treba ni probala onaj prvi LVEB parfem do danas - znala sam otprilike miris
sad sam na slijepo uzela intense verziju.. krasan, nisam fulala.. lješnjaci, šlag..
l'eclat je isto predivan, podsjeća na alien, slatki alien.. očekujem dekant njega, i EDT originalni LVEB
florale verziju želim možda najjače od svih! al je skupa
aguilera definition je simpatičan, slatkasti ušuškani miris
A da pomirišeš tek najnoviji Intensement...meni je taj uz Eclat favorit u cijeloj LVEB liniji..
Guest- Guest
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Page 16 of 16