...parfemi...
Page 9 of 16
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: ...parfemi...
u potrazi sam za proljetno-ljetnim svježim iskričavim veselim parfemom, ali jakim, s aurom...
slušam prijedloge!?
njuškam paraibu ovih dana, ali... nju ću eventualno ostavit tamo za one prave vruće ljetne dane
čini mi se slabašnom
slušam prijedloge!?
njuškam paraibu ovih dana, ali... nju ću eventualno ostavit tamo za one prave vruće ljetne dane
čini mi se slabašnom
mislim da će mi proljetno-ljetni bit...... pazi sad.... lajt blu
kako sam samo maštovita!
neću nikad zaboravit prije par godina u mileru, ljeto bilo
naprskala ja jednom na sebe lajt blu.. i prolazim kraj nekih ženski, razgledam, ono divan miris odjednom... divim se ja tako, skoro ih pitala koji je
kasnije, po izlasku iz milera, skužim to moj lajt blu
ne znam jesam li ikad tako osjetila vlastiti parfem, sva sam ponosna bila
kako sam samo maštovita!
neću nikad zaboravit prije par godina u mileru, ljeto bilo
naprskala ja jednom na sebe lajt blu.. i prolazim kraj nekih ženski, razgledam, ono divan miris odjednom... divim se ja tako, skoro ih pitala koji je
kasnije, po izlasku iz milera, skužim to moj lajt blu
ne znam jesam li ikad tako osjetila vlastiti parfem, sva sam ponosna bila
Meni je Paraiba super, jabučica od Nine Ricci, Sport od Jil Sander...
Zapravo ih nema puno, ja sam u potrazi iste vrste...
Zapravo ih nema puno, ja sam u potrazi iste vrste...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
tražim frendici parfem za naš ročkas :D i tražim sebi za naš ročkas xD
i ne znam.........
kenzo jeu d'amour ili kenzo jeu d'amour elixir su mi zasad favoriti s tim da je elixir malo skuplji..
al je super! sebi bi ga
još ću probat kenzo flower elixir, komentari za njega su odlični
eee, i konačno sam probala stellu i stellu edt od stelle mccartney... divne su, nisam neki ljubitelj ruže u parfemima, al ovo si žeeeeeelim.. ljepši mi je miris stelle, al kao da duže traje edt :D inače su jako slični..stella mi je pročišćenija i ljepša... ali super su obje
aaaaaaa
želim i hermes ovaj iznad
razmišljam čak i o chloe l'eau chloe (onaj zeleni), davno sam ga probala, kad je tek izašao, i bio mi je poseban, ne znam zapravo jel mi se sviđa ili.. :D
i ne znam.........
kenzo jeu d'amour ili kenzo jeu d'amour elixir su mi zasad favoriti s tim da je elixir malo skuplji..
al je super! sebi bi ga
još ću probat kenzo flower elixir, komentari za njega su odlični
eee, i konačno sam probala stellu i stellu edt od stelle mccartney... divne su, nisam neki ljubitelj ruže u parfemima, al ovo si žeeeeeelim.. ljepši mi je miris stelle, al kao da duže traje edt :D inače su jako slični..stella mi je pročišćenija i ljepša... ali super su obje
aaaaaaa
želim i hermes ovaj iznad
razmišljam čak i o chloe l'eau chloe (onaj zeleni), davno sam ga probala, kad je tek izašao, i bio mi je poseban, ne znam zapravo jel mi se sviđa ili.. :D
modra-
2014-04-17
Preporuke za neki proljetno-ljetni muški miris?
Dakle nešto vodenasto-drvenasto?
Dakle nešto vodenasto-drvenasto?
2014-04-14
uzela ga na slijepo.. predugo me mami
gadno sam se dvoumila između prvog jour i ovog (jour absolu)... ne znam jesam donijela ispravnu odluku
presudila je boja tekućine - ova mi je ljepša
ma možda ja uzmem još i jour.. xD
modra-
2014-04-17
ja i dalje pičim na slijepo B-) :D
e, kad sam pročitala da sliči omniji amethyste... to je bilo to :D
i dvije minijature
e, kad sam pročitala da sliči omniji amethyste... to je bilo to :D
i dvije minijature
modra-
2014-04-17
to su želje, jel :D
a naručit ću si sad elie saab l'eau couture i guerlain
radije bi ovaj crveni jer mi miriše na profinjeni sokić svježi, na neke borovnice.. predivno! samo ga ne mogu nać online nikako jbg
a naručit ću si sad elie saab l'eau couture i guerlain
radije bi ovaj crveni jer mi miriše na profinjeni sokić svježi, na neke borovnice.. predivno! samo ga ne mogu nać online nikako jbg
jao, a tek ovo čudo, jedan od najposebnijih parfema meni... ne bi ga mogla svaki dan nosit, iako zapravo miriše čisto... ali slano, na more! još nisam takvo što doživjela
Gdje ti nalaziš te Hermesove parfeme?
Probala bi taj zadnji...
Probala bi taj zadnji...
2014-04-14
ovo ti je jedini hermes koji sam baš probala u parfumeriji.. u ljubljani u mileru :D
ako imate veći miler tamo, možda...? dalje stvarno ne bi znala pouzdano reći gdje
meni je božanstven parfem.. ali je jači i zapravo teži zbog te neke note (i zato ga ne bi mogla svaki dan), ali nekako opet jednostavan.. baš slan, morski, i još na čistoću
ah
i naručila sam ovo na kraju
ovo je la petite robe noir edt.. inače se lako izgubit u njihovim silnim nastavcima
išla sam po običaju nekom svojom ludom logikom - neću zelenog jer znam kako miriše, nego ću baš rozog jer ne znam kako miriše.. pa ako mi se ne svidi, što je vrlo lako moguće, kupit ću si još i zeleni..
čista znatiželja! :D
ako imate veći miler tamo, možda...? dalje stvarno ne bi znala pouzdano reći gdje
meni je božanstven parfem.. ali je jači i zapravo teži zbog te neke note (i zato ga ne bi mogla svaki dan), ali nekako opet jednostavan.. baš slan, morski, i još na čistoću
ah
i naručila sam ovo na kraju
ovo je la petite robe noir edt.. inače se lako izgubit u njihovim silnim nastavcima
išla sam po običaju nekom svojom ludom logikom - neću zelenog jer znam kako miriše, nego ću baš rozog jer ne znam kako miriše.. pa ako mi se ne svidi, što je vrlo lako moguće, kupit ću si još i zeleni..
čista znatiželja! :D
Dosadno mi je, idem probat onaj Epicare koji smo jednom ovdje komentirale...
Našla sam i video tutorial koji mi je Modra ostavila...
Našla sam i video tutorial koji mi je Modra ostavila...
2014-04-14
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Page 9 of 16