Najnovije Putinovo oruzje
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Najnovije Putinovo oruzje
ne mos niti pokazati pristojno zensku straznjicu,kad vise ne noce gaćove od svojih baka..sve neki konćići,ovo i ono..dakle,ovo je za Kol-a,posto je tema vrlo motivirajuca i mirotvorna..
Guest- Guest
kic wrote:reklamiraš eskort, sram te bijo..
Ne, nego zagovaram import slavenskih sorti, a radi autenticne demografske obnove i oplemenjivanja genetskog materijala. :)
Guest- Guest
kolerik wrote:kic wrote:reklamiraš eskort, sram te bijo..
Ne, nego zagovaram import slavenskih sorti, a radi autenticne demografske obnove i oplemenjivanja genetskog materijala. :)
ja sam otpočetka krize bio za uvoz Ukrajinki..
kic wrote:kolerik wrote:kic wrote:reklamiraš eskort, sram te bijo..
ja sam otpočetka krize bio za uvoz Ukrajinki..
Rusija, Ukrajina i balticke zemlje da posalju cca 100.000 ovakvih, po jedan kontigent svake godine, kakav NATO, Hillary i SAD...
Guest- Guest
Imenujem se predsjednikom Komisije za prihvat i ocjenjivanje, premijer nam je ipak zauzet, ovo su prizemne stvari i neeuropski poslovi. :)
Svetac, ti si tajnik, ima da vodis preciznu evidenciju o aplikanticama. Dzango ce da predstavlja Srbiju, kao promatrac.
Svetac, ti si tajnik, ima da vodis preciznu evidenciju o aplikanticama. Dzango ce da predstavlja Srbiju, kao promatrac.
Guest- Guest
hahahahaha...Kol svaka cast,ali razvoj trzista i prihvatanje novih "proizvoda" je upravo moj fah... ,no dobro,pokazao si da imas dobar ukus,ipak bih prtedlozio da uzmes za savjetnika Melkiora,a dečec ima brutalno dobar ukus...ja cu u sjeni onako sve to testirati,prekontrolirati,i eventualno nes ..a budemo vidjeli..
Guest- Guest
Kic ce sa onim instrumentom traziti najbolji omjer zenske guzice...
Guest- Guest
kic wrote:ne trebaju nam promatrači, kad krećemo?
Vec smo krenuli, kuvaj kavu i printaj slike, to se sve mora pregledati. :)
Dzango, jebga, kic nije za medjunarodnu suradnju sa regionom, pravi Europljanin.
Guest- Guest
hahahaha,moras ga izmisliti..zviznuo sam onako,posto si vrlo probirljiv po pitanju curinih guzica..kic wrote:kakav instrument majketimile
bas nas interesira koji je tvoj odabir..
Guest- Guest
bogomdani wrote:hahahahaha...Kol svaka cast,ali razvoj trzista i prihvatanje novih "proizvoda" je upravo moj fah... ,no dobro,pokazao si da imas dobar ukus,ipak bih prtedlozio da uzmes za savjetnika Melkiora,a dečec ima brutalno dobar ukus...ja cu u sjeni onako sve to testirati,prekontrolirati,i eventualno nes ..a budemo vidjeli..
Prihvaceno.
@melkior, dobro dosao!
svetac, trziste po defaultu postoji, na tebi je onda logistika, prihvat i distribucija aplikantica krajnjim, ovaj, korisnicima.
Guest- Guest
..i postah ja PIMP...kolerik wrote:bogomdani wrote:hahahahaha...Kol svaka cast,ali razvoj trzista i prihvatanje novih "proizvoda" je upravo moj fah... ,no dobro,pokazao si da imas dobar ukus,ipak bih prtedlozio da uzmes za savjetnika Melkiora,a dečec ima brutalno dobar ukus...ja cu u sjeni onako sve to testirati,prekontrolirati,i eventualno nes ..a budemo vidjeli..
Prihvaceno.
@melkior, dobro dosao!
svetac, trziste po defaultu postoji, na tebi je onda logistika, prihvat i distribucija aplikantica krajnjim, ovaj, korisnicima.
Guest- Guest
bogomdani wrote:hahahaha,moras ga izmisliti..zviznuo sam onako,posto si vrlo probirljiv po pitanju curinih guzica..kic wrote:kakav instrument majketimile
ima, ruka :^^
kolerik wrote:kic wrote:ne trebaju nam promatrači, kad krećemo?
Vec smo krenuli, kuvaj kavu i printaj slike, to se sve mora pregledati. :)
Dzango, jebga, kic nije za medjunarodnu suradnju sa regionom, pravi Europljanin.
dzango mora malo više pomoći, a ne samo da osmatra-
naraffski..kic wrote:bogomdani wrote:hahahaha,moras ga izmisliti..zviznuo sam onako,posto si vrlo probirljiv po pitanju curinih guzica..kic wrote:kakav instrument majketimile
ima, ruka :^^
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Da li je ovo zaista najjače Putinovo oružje?
» HAARP- NAJNOVIJE RAZORNO ORUŽJE???
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE
» u palmiri koncert ruske filharmonije i putinovo obraćanje uživo...
» HAARP- NAJNOVIJE RAZORNO ORUŽJE???
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE
» u palmiri koncert ruske filharmonije i putinovo obraćanje uživo...
Page 4 of 8