Najnovije Putinovo oruzje
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Najnovije Putinovo oruzje
Kao da su je pustili iz kaveza najdivljijeg talibanskog plemena da pleše pred Alexandrommelkior wrote:Divlje srce Azijekic wrote:
polu-Poljakinja !
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
nebih bas rekao da je tocna, al da bih je kresnuo, lagao bih da nebih, kako sebe ne volim lagati, skoro je dobra kao satan al sarmatu nije do koljenakolerik wrote:http://providr.com/russian-model-claims-to-have-worlds-most-beautiful-bottom?utm_source=CharlieSheen&utm_medium=facebook&utm_campaign=providr
Molim strucne forumase da se ocituju da li je tvrdnja gospodicne Kvitko tocna.
bogomdani wrote:hahahahaha...Kol svaka cast,ali razvoj trzista i prihvatanje novih "proizvoda" je upravo moj fah... ,no dobro,pokazao si da imas dobar ukus,ipak bih prtedlozio da uzmes za savjetnika Melkiora,a dečec ima brutalno dobar ukus...ja cu u sjeni onako sve to testirati,prekontrolirati,i eventualno nes ..a budemo vidjeli..
A hvala, hvala
2015-08-09
ju velkom,jel moze sad ta lijepojka u punoj velicini za moju sirotu dušu??
Guest- Guest
bogomdani wrote:ju velkom,jel moze sad ta lijepojka u punoj velicini za moju sirotu dušu??
Isprobavao sam na sve moguće načine, ali blokira mi slanje jer piše da je poruka prevelika. Istina jest da slika u punoj veličini zauzima prilično dosta mjesta, jedini način da ju pokažem jest da ju stavim na svoj avatar.
2015-08-09
Mhhh.Mhhh..da vidimo...melkior wrote:bogomdani wrote:ju velkom,jel moze sad ta lijepojka u punoj velicini za moju sirotu dušu??
Isprobavao sam na sve moguće načine, ali blokira mi slanje jer piše da je poruka prevelika. Istina jest da slika u punoj veličini zauzima prilično dosta mjesta, jedini način da ju pokažem jest da ju stavim na svoj avatar.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Mhhh.Mhhh..da vidimo...melkior wrote:bogomdani wrote:ju velkom,jel moze sad ta lijepojka u punoj velicini za moju sirotu dušu??
Ajde
2015-08-09
inace,kad sam Rujki kupio cat-suite,i kad je odjenula,narajcao sam se kao pašče da nisam sa nje silazio..poduze...
Guest- Guest
bogomdani wrote:inace,kad sam Rujki kupio cat-suite,i kad je odjenula,narajcao sam se kao pašče da nisam sa nje silazio..poduze...
Imam odličnu sliku za tebe. Stavit ću je na svoj avatar, a ti ju prebaci kao i ovu prethodnu.
2015-08-09
ajd oke...melkior wrote:bogomdani wrote:inace,kad sam Rujki kupio cat-suite,i kad je odjenula,narajcao sam se kao pašče da nisam sa nje silazio..poduze...
Imam odličnu sliku za tebe. Stavit ću je na svoj avatar, a ti ju prebaci kao i ovu prethodnu.
Guest- Guest
bogomdani wrote:ajd oke...melkior wrote:bogomdani wrote:inace,kad sam Rujki kupio cat-suite,i kad je odjenula,narajcao sam se kao pašče da nisam sa nje silazio..poduze...
Uživaj
2015-08-09
bogomdani wrote:etoc..!!!
Sve se da riješiti
2015-08-09
nego,.. te slike su ti na kompu jel?melkior wrote:bogomdani wrote:etoc..!!!
Sve se da riješiti
Guest- Guest
bogomdani wrote:nego,.. te slike su ti na kompu jel?melkior wrote:bogomdani wrote:etoc..!!!
Sve se da riješiti
A čuj, potječu iz vremena dok se nije baš sve pružalo na "gotovs"
2015-08-09
Pitam zato,jer je ne mogu aplodati slike direktno na forum,nes je u onom prozorcicu promjenjeno,bezveze,pa linkam direktno sa neta...te tvoje slike sam potrazio posebnim programom koji na netu trazi istovjetne slike,svih dimenzija..melkior wrote:bogomdani wrote:nego,.. te slike su ti na kompu jel?melkior wrote:bogomdani wrote:etoc..!!!
Sve se da riješiti
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pitam zato,jer je ne mogu aplodati slike direktno na forum,nes je u onom prozorcicu promjenjeno,bezveze,pa linkam direktno sa neta...te tvoje slike sam potrazio posebnim programom koji na netu trazi istovjetne slike,svih dimenzija..melkior wrote:bogomdani wrote:nego,.. te slike su ti na kompu jel?melkior wrote:bogomdani wrote:etoc..!!!
Sve se da riješiti
Jebiga, ništa bez posebnog programa...Ali da, slike su s mog kompa.
2015-08-09
bogomdani wrote:a vid ovu piciju Melk..
Ej čovječe...doživjet ću srčani udar, a tek sam u nježnim 30-ima
2015-08-09
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Da li je ovo zaista najjače Putinovo oružje?
» HAARP- NAJNOVIJE RAZORNO ORUŽJE???
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE
» u palmiri koncert ruske filharmonije i putinovo obraćanje uživo...
» HAARP- NAJNOVIJE RAZORNO ORUŽJE???
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE
» u palmiri koncert ruske filharmonije i putinovo obraćanje uživo...
Page 6 of 8