Lijepa nogometna priča- NK Rijeka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lijepa nogometna priča- NK Rijeka
kuracodigraca wrote:amper1950 wrote:operw wrote:prodali se za šaku dolara
izbacili ih s vlastitog stadiona
postali mamićeva marioneta preko koje se riješava viška balasta
riznica trofeja i dalje stoji prazna
smiješan klub
Guest- Guest
End1899 wrote:jasambrend wrote:kic wrote:kuracodigraca wrote:operw wrote:BRIŠI ovu temu
Guest- Guest
Misliš da su oni čisti i da Mamić nema niš protiv njih, za svaki slučaj?Tommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:vjerovao ili ne situacija se već dosta promjenila, savjetnik trenutačno samo smeta dinamu. svetina i ekipa neće tek tako još otići. predviđam 2-3 godine a onda ne znam u kojem smjeru će to otići. ovisi i o bandiću a ak će ovisiti o njemu taj će sjebati dinamo ko i cibonu kak je htioamper1950 wrote:Pa kad tad će se prominiti situacija u Dinamu, neće biti Mamića, ni njegovi poltrona tipa Svetina ni djece njihove djece...kuracodigraca wrote:onog trenutka kad se naš savjetnik definitivno izvuće ili ne.amper1950 wrote:
I to šta govoriš... Samo i ta špina će se zatvoriti kad-tad...
Naravno da se promijenila, a pitanje je vremena kad će Svetina i njegova ekipa preuzeti potpuno uzde i zaključiti da su dovoljno jaki da Mamića potpuno izguraju i prije nego on završi u ćorki.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
fridrih_niche wrote:End1899 wrote:jasambrend wrote:kic wrote:kuracodigraca wrote:
Mislim da sam bija jasan po pitanju Hajduka. Jeli grad ispunjava svoje obaveze vezane za stadion? Ne,nego to mora Hajdukkuracodigraca wrote:
znači, vi možete biti gradu dužni, al je problem ak naš grad nama pak daje lovu, premda je i ta lova za održavanje gradskog, a ne dinamovog stadiona
A ja nigdje nisam pisao daje problem što vama grad daje lovu i to sam miljun puta reka, pa ne znam što opet spominješ. Problem je što daje lovu udruzi građana, a građani nemaju pravo glasa pa danas imaš optužnicu da je netko nezakonito i toj udruzi stekao bogastvo. To je problem, a ne sama lova koju grad daje. A i sam znaš da Dinamo nije dobivao samo za održavanje, dobivao je puno više vjerovatno još i uvik.
Guest- Guest
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/14947716_758590440959307_2823632665777815247_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=98d80ff89625c972310dbd2a85570033&oe=5891F713
Lijepa prica
Lijepa prica
nowitzki-
2014-04-27
2. najbolja obrana europe, da nije bilo opustanja protiv dinama bila bi najbolja
nowitzki-
2014-04-27
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=910789
A.V na aparatima, rijeka se rasprodala
A.V na aparatima, rijeka se rasprodala
nowitzki-
2014-04-27
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Lijepa prica iz Smolcica
» LIJEPA PRIČA IZ UHLJEBISTANA