Lijepa prica sa Kosova
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Lijepa prica sa Kosova
Prijateljskom narodu sa Kosova nezavisne i medjunarodno priznate drzave najiskrenije cestitke povodon primanja u FIFU. jos jedna pobjeda nad zlom iz beograda ima pravde ima Boga. Posveceno heroju Nuhriju Legendarnom borcu 4. Gbr PAUCI... BRATE POCIVAJ U MIRU BOZIJEM ZDS
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Re: Lijepa prica sa Kosova
Da si samo ih vidio na spanjolskom i oko neretve 1993 .... jedan iz rijeke sipac je po balijama sam iz browniga zaustavio jednu satniju a bogami ih je nekoliko desetaka poslao na ahiret i djevicama. A upravo se se u tim ulicama oko one kuce robne slobode bitka odigravala sakama posebno kad je Sunaj jednom baliji zivot oduzeo stukavsi mu lice ciglom jedno 10 ak puta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pojedincima svaka čast. Naravno da i među njima ima dobrih i časnih ljudi. U globalu gledano, ne volim ihpablo_escobar wrote:Da si samo ih vidio na spanjolskom i oko neretve 1993 .... jedan iz rijeke sipac je po balijama sam iz browniga zaustavio jednu satniju a bogami ih je nekoliko desetaka poslao na ahiret i djevicama. A upravo se se u tim ulicama oko one kuce robne slobode bitka odigravala sakama posebno kad je Sunaj jednom baliji zivot oduzeo stukavsi mu lice ciglom jedno 10 ak puta
Ja ću ti isto tako naći primjere balija koji su se srcem borili s nama protiv Srba, zato boli me u globalu kurac za šiptare i za Kosovo. Rat u Bosni je posebna priča, ko Libanon. Malo mi i balije protiv srba, pa mi i srbi protiv balija, pa svatko za sebe. Kaos.pablo_escobar wrote:Da si samo ih vidio na spanjolskom i oko neretve 1993 .... jedan iz rijeke sipac je po balijama sam iz browniga zaustavio jednu satniju a bogami ih je nekoliko desetaka poslao na ahiret i djevicama. A upravo se se u tim ulicama oko one kuce robne slobode bitka odigravala sakama posebno kad je Sunaj jednom baliji zivot oduzeo stukavsi mu lice ciglom jedno 10 ak puta
Guest- Guest
psihopata i mali covek iz costa rice. po potrebi je malo ustasa, malo nacista, malo komunjara, malo srbin, malo rom, malo hrvat, malo balija i sada je malo siptar.
boze dragi, kakva beskarakterna lignja od coveka.
boze dragi, kakva beskarakterna lignja od coveka.
Guest- Guest
Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj jebem ti mater srpsku
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ti si kara na biciklu, klosaru ciganski. jebem ti prvi red na sarani...
Guest- Guest
Ajde rjesavaj neki imaginarni slucaj odvjetnice
2015-09-13
Similar topics
» Lijepa prica iz Smolcica
» LIJEPA PRIČA IZ UHLJEBISTANA
» lijepa prica nedjeljom
» lijepa prica nedjeljom
» Lijepa nogometna priča- NK Rijeka
» LIJEPA PRIČA IZ UHLJEBISTANA
» lijepa prica nedjeljom
» lijepa prica nedjeljom
» Lijepa nogometna priča- NK Rijeka