Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
Nisam siguran da je on danas dovoljno dobar za takvu razinu nogometa, pa čak i kao prijelazno rješenje.Prije par godina da.fridrih_niche wrote:Moga bi u Barcu...
Triba im desni bek za prijelaznu fazu, dok ne riješe nekog mladog...
Srna bi im bija dobar...
;)
Guest- Guest
Istina, ni ja ne znam kakva mu je forma i jel može igrat La Ligu...
;)
;)
Guest- Guest
Btw. mnogi ne znaju da brigu o Dariju Srni vodi menađerska agencija ASA. Tu agenciju agencija je osnovana nakon gašenja Mamić sport agency, a vodili su je Mario Mamić i onaj Vuksan (na papiru, a Mamić je vjerovatno bio samo savjetnik ) da bi kasnije poslove u njihovo ime obavlja samo Vuksan zbog toga jer su optuživali za sukob interesa zbog Marija Mamića. Ta menađerska agencija je obavila dosta transfera iz Dinama od kojih su neki predmet optužnice zbog gospodarskog kriminala.
Ako uzmemo u obzir Srninog prvog menađera (Štimac) pa zatim njegovu izjavu"vrati ću se u Kerumov Hajduk" pa sad i gore spomenutu činjenicu, jasno je da se takav profil osobe nikad ne misli vratiti u ovakav Hajduk. Tu njemu nije dobro, on je cijeli život naučio raditi s kriminalcima i mutnim tipovima tipa Štimac, Kerum ili pak "gospoda" iz ASA International...
Ako uzmemo u obzir Srninog prvog menađera (Štimac) pa zatim njegovu izjavu"vrati ću se u Kerumov Hajduk" pa sad i gore spomenutu činjenicu, jasno je da se takav profil osobe nikad ne misli vratiti u ovakav Hajduk. Tu njemu nije dobro, on je cijeli život naučio raditi s kriminalcima i mutnim tipovima tipa Štimac, Kerum ili pak "gospoda" iz ASA International...
Guest- Guest
A veteran will sign in January and Cancelo will join in summer. Srna seems to be the preferred choice.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Doc ce gratis...End1899 wrote:A veteran will sign in January and Cancelo will join in summer. Srna seems to be the preferred choice.
Dobro i Barci i Srni...
;)
Guest- Guest
SUBOTNJI derbi od 20.45 sati kod najvećeg rivala na Calderonu, ozljedama bitno oslabljeni Real morat će igrati i bez još jednog važno igrača.
Poduljem popisu ozljeđenih i oporavljenika među ključnim ljudima, na kojem su Sergio Ramos, Pepe, Casemiro, Kroos, Benzema i Modrić, pridružio se i Alvaro Morata.
Real je objavio da je napadač na prijateljskoj utakmici Engleske i Španjolske na Wembleyu istegnuo tetive mišića na desnoj nozi i tako zaradio težu ozljedu ("drugog stupnja") iako je igrao tek 26 minuta, točnije ušao kao rezerva u drugom poluvremenu.
Poduljem popisu ozljeđenih i oporavljenika među ključnim ljudima, na kojem su Sergio Ramos, Pepe, Casemiro, Kroos, Benzema i Modrić, pridružio se i Alvaro Morata.
Real je objavio da je napadač na prijateljskoj utakmici Engleske i Španjolske na Wembleyu istegnuo tetive mišića na desnoj nozi i tako zaradio težu ozljedu ("drugog stupnja") iako je igrao tek 26 minuta, točnije ušao kao rezerva u drugom poluvremenu.
http://www.fourfourtwo.com/news/ronaldo-a-bad-influence-james-asprilla
"You can quarrel, but doing it because one of your team-mates did not pass the ball is the ugliest thing you can do as a footballer.
"He has picked up that habit from Ronaldo, who does it all the time."
:D
"You can quarrel, but doing it because one of your team-mates did not pass the ball is the ugliest thing you can do as a footballer.
"He has picked up that habit from Ronaldo, who does it all the time."
Guest- Guest
A kriste isuse pa real ce pet komada primit u subotumuckodjubre wrote:[size=32]SUBOTNJI derbi od 20.45 sati kod najvećeg rivala na Calderonu, ozljedama bitno oslabljeni Real morat će igrati i bez još jednog važno igrača.[/size]
[size=32]Poduljem popisu ozljeđenih i oporavljenika među ključnim ljudima, na kojem su Sergio Ramos, Pepe, Casemiro, Kroos, Benzema i Modrić, pridružio se i Alvaro Morata. [/size]
nowitzki-
2014-04-27
Daj Boze...nowitzki wrote:A kriste isuse pa real ce pet komada primit u subotumuckodjubre wrote:[size=32]SUBOTNJI derbi od 20.45 sati kod najvećeg rivala na Calderonu, ozljedama bitno oslabljeni Real morat će igrati i bez još jednog važno igrača.[/size]
[size=32]Poduljem popisu ozljeđenih i oporavljenika među ključnim ljudima, na kojem su Sergio Ramos, Pepe, Casemiro, Kroos, Benzema i Modrić, pridružio se i Alvaro Morata. [/size]
Guest- Guest
Mada ovo i simeoneu daje problem, jer nezna se dal napast, branit se i cekat kontru (ko inace)....ali ovo ne izgleda dobro za real
nowitzki-
2014-04-27
Sve je na castilli ostalo
nowitzki-
2014-04-27
1x ko kuća...steta sto me nema za vikend pa nista od gledanja...kad jrece LP?
Brat brato za srnu se cec 10g svaki prijelazni rok pise da prelazi u barcu ili chelseu!fridrih_niche wrote:Doc ce gratis...End1899 wrote:[size=37]A veteran will sign in January and Cancelo will join in summer. Srna seems to be the preferred choice. [/size]
Dobro i Barci i Srni...
;)
http://net.hr/sport/nogomet/ovo-se-modricu-nece-svidjeti-legenda-barce-uvjerena-za-mene-je-on-najbolji-veznjak-europe/
zar ne može nijedan članak proći kod nas da se ne spominje ova prevara modrićevska, kakva sramota novinarstva, još će xaviju podmetnuti laži i neistine kao šta su iniesti.
zar ne može nijedan članak proći kod nas da se ne spominje ova prevara modrićevska, kakva sramota novinarstva, još će xaviju podmetnuti laži i neistine kao šta su iniesti.
2015-08-25
coutinho skorz ofenzivni igra poziciju perišića,a modrić centrali vezni, ni slična pozicija...coutinho igra poziciju perišića ili ronalda
bože dragi kako sam moćan,kako sam našamarao novinare ...toliko sam moćan da se ponekad sam sebe bojim
coutinho igra sve šta treba kao primjerice rakitić. modrić ima radijus kretanja 5 m odnosno poziciju "budi tu i da se nisi mrdnuo treba nam jedna takva kukavica i igrač bez muda dok mi ostali egotriperi radimo što nas volja".
2015-08-25
Kakav 1, šta vam je? Morata vani što je po meni samo dobro za njih.
------------------------Keylor-----------------------
-----Carvajal-----Varane-----Ramos-----Marcelo-----
------------Modrara-------------Kova----------------
-----James-----------Isco-----------------Bale-------
---------------------Kristina--------------------------
Dobija Real hladno, Kristina igrač utakmice, niche i end na aparatima
------------------------Keylor-----------------------
-----Carvajal-----Varane-----Ramos-----Marcelo-----
------------Modrara-------------Kova----------------
-----James-----------Isco-----------------Bale-------
---------------------Kristina--------------------------
Dobija Real hladno, Kristina igrač utakmice, niche i end na aparatima
kme,kme,kme i još malo kme
Počinje cviljenje...
Real Madrid već vrši pritisak, tvrde da El Clasico sudi mrzitelj Reala i Barcin 12 igrač
On je Carlos Clos Gomez
cvi, cvi mali cigani
Real Madrid već vrši pritisak, tvrde da El Clasico sudi mrzitelj Reala i Barcin 12 igrač
On je Carlos Clos Gomez
cvi, cvi mali cigani
2015-08-25
kmeče skoro ko i ti kad vidš ovo:
za koga su luka,slavonija i lika?
za koga su luka,slavonija i lika?
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50