Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
Messi ce ostat cili život u Barci samo da pederku zagorčava život...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Messi ce ostat cili život u Barci samo da pederku zagorčava život...
pre bih rekao da bez iz cerge jer ne moze da trpi boljeg od sebe u klubu, a kamo li u ligi...
Guest- Guest
CR je i osta u Realu samo zbog pompe koju taj klub donosi...
PR mu znaci sve, jer samo to mu je ostalo...
Ovo kako Messi sad rastura, a njega nema nigdi ga ubija totalno...
Gustat cu to gledat u narednim godinama...
Guest- Guest
čmarnaldo produži ugovor do 2021. i najavljuje da će igrati do 40-e, to mi samo govori koliko je iskompleksiran jer on itekako zna da je messi od njega mlađi 2.5 godine i da mu ovaj jedini segment u LP gdje je najbolji strijelac opasno visi, ali još ne shvaća da je lorealu nebitan i da će ga prvom prilikom napucati i dovest neku novu buduću najbolju zvijezdu svijeta na njegovu poziciju, a takvih će uvijek biti na bacanje, ako su to od higuaina napravili onda mogu od svakoga.
sad je odjednom i nestala sva ona silna ljubav prema čmarnajtedu i sportingu.
sad je odjednom i nestala sva ona silna ljubav prema čmarnajtedu i sportingu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
cijela barcelona je bila više oduševljena i ushićena kad je stavio potpis na novi ugovor nego loreal, to sve govori.
2015-08-25
fridrih_niche wrote:CR je i osta u Realu samo zbog pompe koju taj klub donosi...
pr mu je sve sto mu je ostalo?
boze dragi koliko si ti ljubomoran i pakostan. njemu su golovi i trofeji najbolji PR, a ne klub za koji igra.
Guest- Guest
za tebe znam da se zajebavaš, ali misli na demota malo vidiš da su već dovoljno isprali mozak.Rad'iša Trajković wrote:Prva zvezda Barselone i jedan od najboljih igrača sveta, Lionel Mesi odlučio je da ne produži ugovor sa klubom, objavio je španski dnevnik Marka.
2015-08-25
tamo ima onakvih kao rakitić na bacanje,biti će boljeamper1950 wrote:Ajde da vas malo odmaknem od ustaša i partizana, pardon Modrića i Rakitića , što kažete na ovaj članak i ovaj komentar?
http://telesport.telegram.hr/price/kako-je-propala-la-masia/
Kad i Dinamo uzima igrača iz La masia zna sam da nešto ne štima...
muckodjubre wrote:tamo ima onakvih kao rakitić na bacanje,biti će boljeamper1950 wrote:Ajde da vas malo odmaknem od ustaša i partizana, pardon Modrića i Rakitića , što kažete na ovaj članak i ovaj komentar?
http://telesport.telegram.hr/price/kako-je-propala-la-masia/
Kad i Dinamo uzima igrača iz La masia zna sam da nešto ne štima...
Guest- Guest
Dobro, ostali su mu jos i penali da ga vrate u formu...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:CR je i osta u Realu samo zbog pompe koju taj klub donosi...
pr mu je sve sto mu je ostalo?
boze dragi koliko si ti ljubomoran i pakostan. njemu su golovi i trofeji najbolji PR, a ne klub za koji igra.
Koje promašuje, lol...
Guest- Guest
Iako mu ističe ugovor s Barcelonom na kraju ovog ljeta, Luis Enrique je potvrdio da o ugovoru neće razmišljati prije proljeća. Podsjetimo, asturijanski stručnjak ne želi donositi nikakve odluke unaprijed, već vidjeti kako će ova sezona završiti te po njoj ravnati naredne odluke. Iz kluba su optimistični te vjeruju da će obnova ugovora proći bez većih problema.
nova senzacija, nakon messija ugovor odbio potpisati i iglesias..
2015-08-25
najbolji trener svih vremena
spremljenomuckodjubre wrote:najbolji trener svih vremena
2015-08-25
koji trener može ovo:
End1899 wrote:[size=40]Iako mu ističe ugovor s Barcelonom na kraju ovog ljeta, Luis Enrique je potvrdio da o ugovoru neće razmišljati prije proljeća. Podsjetimo, asturijanski stručnjak ne želi donositi nikakve odluke unaprijed, već vidjeti kako će ova sezona završiti te po njoj ravnati naredne odluke. Iz kluba su optimistični te vjeruju da će obnova ugovora proći bez većih problema.[/size]
Koji si ti moron ^^
Pa njemu to odgovara ,jer je u win/win situaciji
"I" Ako osvoji pokoju kantu moze traziti vise
"II" ako nist ne osvoji nije smak svijeta, produziti ce mu ugovor na godinu dana dok ne nadju dugorocnije rjesenje , jer "III" ni konji iz farse nisu blesavi da uzmu nekog na prepad pred sezonu i koji treba pohvatati konce od stila igre do toga da ga ROUS prvo mora penetrirati i dresirati
jel sad službena priznanja kolega nogometaša i uefinoga stručnoga žirija nisu relevantna?amper1950 wrote:Ima li statistika pred asistencija?fridrih_niche wrote:Modrić nije najbolji veznjak Reala, a ne lige...
;)
barem ti voliš linkove i dokaze
End1899 wrote:Iako mu ističe ugovor s Barcelonom na kraju ovog ljeta, Luis Enrique je potvrdio da o ugovoru neće razmišljati prije proljeća. Podsjetimo, asturijanski stručnjak ne želi donositi nikakve odluke unaprijed, već vidjeti kako će ova sezona završiti te po njoj ravnati naredne odluke. Iz kluba su optimistični te vjeruju da će obnova ugovora proći bez većih problema.
raspada se cerga...
Guest- Guest
Na humanitarnom događaju organizacije Kolo sreće, čiji je ambasador, kapetan Atletica Gabiprokomentirao je situaciju oko ozljede Antoinea Griezmanna: "Pričao sam s njim, dobio je gadan udarac, pred njim je puno posla ukoliko želi biti spreman na vrijeme. Nadamo se da može izdržati bol i pomoći nam u subotu."
"Ovo je vrlo važna utakmica za nas, ako pobijedimo Real u subotu bit ćemo u utrci za naslov. Utakmice nakon reprezentativne pauze često su čudne, neki igrači vraćaju se s ozljedama, mislim da će to biti ključno ovog puta. Nadam se da će svi ući u susret u najboljem mogućem izdanju. Teško je parirati momčadi kao što je Real Madrid, prije nekoliko godina to je bilo nezamislivo. Nema favorita, nadajmo se da ćemo razveseliti naše navijače", prenosi AS riječi Atleticova kapetana.
Dotakao se Gabi i ozljeda u redovima rivala: "Činjenica da u Realu daju sve od sebe kako bi im se igrači oporavili na vrijeme puno govori o tome kako radimo i kako oni gledaju na nas. Oporavkom Modrića oporavio im se najbolji igrač - on je igrač koji ih razigrava i daje momčadi ravnotežu. Trudit ćemo se kontrirati njegovim kreativnim sposobnostima."
realovci namjestili intervju
"Ovo je vrlo važna utakmica za nas, ako pobijedimo Real u subotu bit ćemo u utrci za naslov. Utakmice nakon reprezentativne pauze često su čudne, neki igrači vraćaju se s ozljedama, mislim da će to biti ključno ovog puta. Nadam se da će svi ući u susret u najboljem mogućem izdanju. Teško je parirati momčadi kao što je Real Madrid, prije nekoliko godina to je bilo nezamislivo. Nema favorita, nadajmo se da ćemo razveseliti naše navijače", prenosi AS riječi Atleticova kapetana.
Dotakao se Gabi i ozljeda u redovima rivala: "Činjenica da u Realu daju sve od sebe kako bi im se igrači oporavili na vrijeme puno govori o tome kako radimo i kako oni gledaju na nas. Oporavkom Modrića oporavio im se najbolji igrač - on je igrač koji ih razigrava i daje momčadi ravnotežu. Trudit ćemo se kontrirati njegovim kreativnim sposobnostima."
realovci namjestili intervju
muckodjubre wrote:realovci namjestili intervju
muckodjubre wrote:Oporavkom Modrića oporavio im se najbolji igrač - on je igrač koji ih razigrava i daje momčadi ravnotežu. Trudit ćemo se kontrirati njegovim kreativnim sposobnostima."
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50