Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
fridrih_niche wrote:Pa sta sam ja drugačije napisa, nesrico?Ziil Los Dii ! wrote:
Ay ne seri ...malom stakoru se na penis nabila neka zenska i iskoristila ga,ostala trudna i voila zbrinula se
Koja nesponzorusa bi ga htjela .... umro bi ka i crouch
;)
Sponzoruse hoce pederka
Messija su redovito odbijale..zato sam se i sprdao za casanovu..jer su procurile poruke koje je slao i odjebe koje je primao
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Pa lipsi je od Messija, naravno da ga sponzoruse žele vise od njega...Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Pa sta sam ja drugačije napisa, nesrico?Ziil Los Dii ! wrote:
Ay ne seri ...malom stakoru se na penis nabila neka zenska i iskoristila ga,ostala trudna i voila zbrinula se
;)
Sponzoruse hoce pederka
Messija su redovito odbijale..zato sam se i sprdao za casanovu..jer su procurile poruke koje je slao i odjebe koje je primao
Al sta ce kad je pederko...
:D
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Pa sta sam ja drugačije napisa, nesrico?Ziil Los Dii ! wrote:
;)
Sponzoruse hoce pederka
neka kurvetina argentinska, devojka nekog fudbalera, ga je javno ismejala da joj se skidao na skajpu i da je molio za ses...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sjećat ce ga se vise od Sukera, to je sigurno...Tommy Ramone wrote:End1899 wrote:čudno da demo nije ništa napisao kako su rakitića ispratili navijači ovacijama na sanchez pizjuanu kako to i legendi priliči, ali je na sva zona razglasio da je modrić pozdravljen od lorealovih najglupljih navijača na svijetu.
Više ovacija je doživio Brend prije tjedan dana koji je igrao za Sevillu prije 20 godina. Tko će se sjećat Rakete za 20 godina?
Kapetan, osvajač euro naslova, oženija curu iz Seville...
;)
Btw. jel Suki pederiko ala CR? Ili je bi?
Brend je možda peder, a pošto je toliko škrt moguće je i da se odrekao žena da mu kakva ne otme koju kunu.
Guest- Guest
Za Brenda nisam čuo takve glasine, dok što se tiče Bobana to je javna tajna da je gay.
Guest- Guest
Zato nije tajna da je tebi mozak spržen...Tommy Ramone wrote:dok što se tiče Bobana to je javna tajna da je gay.
Bio bi dobar Boban da je mamićeva kujica, no ovako je gay i tko zna što već...
Guest- Guest
Škrt je koliko je težak...Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Sjećat ce ga se vise od Sukera, to je sigurno...Tommy Ramone wrote:End1899 wrote:čudno da demo nije ništa napisao kako su rakitića ispratili navijači ovacijama na sanchez pizjuanu kako to i legendi priliči, ali je na sva zona razglasio da je modrić pozdravljen od lorealovih najglupljih navijača na svijetu.
Više ovacija je doživio Brend prije tjedan dana koji je igrao za Sevillu prije 20 godina. Tko će se sjećat Rakete za 20 godina?
Kapetan, osvajač euro naslova, oženija curu iz Seville...
;)
Btw. jel Suki pederiko ala CR? Ili je bi?
Brend je možda peder, a pošto je toliko škrt moguće je i da se odrekao žena da mu kakva ne otme koju kunu.
Cua san da je bi, al možda je samo obična pedercina...
;)
Guest- Guest
Nek i je, legenda je!Tommy Ramone wrote:Za Brenda nisam čuo takve glasine, dok što se tiče Bobana to je javna tajna da je gay.
;)
Guest- Guest
draži mi je boban kao gay nego ova prevara od luke modrića, a oni koji to ne vide su pravi gejevi bolesni u mozak
End- Posts : 21177
2015-08-25
[size=31]Iniesta poručio da se divi Luki Modriću[/size]End1899 wrote:draži mi je boban kao gay nego ova prevara od luke modrića, a oni koji to ne vide su pravi gejevi bolesni u mozak
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
End1899 wrote:kad ti najbolji veznjak svih vremena da takav kompliment onda to mora imati težinu, o čemu mi pričamo
2014-04-15
fridrih_niche wrote:Nek i je, legenda je!Tommy Ramone wrote:Za Brenda nisam čuo takve glasine, dok što se tiče Bobana to je javna tajna da je gay.
;)
bitno je da se ronaldu podsmevas.
licemerje tvoje isplivava svake sekunde...
Guest- Guest
barcelona i igrači više ne daju izjave za medije koji nisu vezani uz klub, baš zbog takvih laži u koje si u stanju jedino ti povjerovatimuckodjubre wrote:End1899 wrote:kad ti najbolji veznjak svih vremena da takav kompliment onda to mora imati težinu, o čemu mi pričamo
2015-08-25
spermenko, da li je ijedna izjava i informacija kojima ovde zagadjujes prostor sa cergabalkana istina. barem jedna?
Guest- Guest
uostalom, da se vratim malo, da si ti ikada gledao galaktikose, ne bi ti bilo na kraj pameti pričati takve nebuloze o modriću od sramote i shvati već jednom da je za njega gravesen doktor nogometa jer od svega barem je imao muda i osobnost, a to nema modrić, a očito niti ti sam.
2015-08-25
"Veznjaci kojima se divim su Luka Modrić, David Silva i Koke," istaknuo je Španjolac u razgovoru za Cadenu Cope , a onda je rekao kako u Barceloni želi završiti karijeru:End1899 wrote:draži mi je boban kao gay nego ova prevara od luke modrića, a oni koji to ne vide su pravi gejevi bolesni u mozak
gej bolesnog mozga
2014-04-15
to od mene forum nije doživio, baratama samo činjenicama i provjerenim informacijama, a to sigurno nije marca i jutarnji list, tj. SN koji su za demonskija svetinja, a ne kuži da ispada samo glupRad'iša Trajković wrote:spermenko, da li je ijedna izjava i informacija kojima ovde zagadjujes prostor sa cergabalkana istina. barem jedna?
2015-08-25
Luki Modriću stiglo je novo veliko priznanje, ovoga puta od strane Španjolske profesionalne nogometne lige.
Modrić je izabran za najboljeg veznog igrača španjolskog nogometnog prvenstva
gejevi bolesnog mozga
Modrić je izabran za najboljeg veznog igrača španjolskog nogometnog prvenstva
gejevi bolesnog mozga
UEFA tradicionalno na kraju sezone bira najbolju momčad sastavljenu od 18 nogometaša.
Među njima je i Realov veznjak Luka Modrić
Sir Alex Ferguson, David Moyes, Mircea Lucescu i ostali članovi UEFA-ine komisije
gejevi bolesnog mozga,nogometne neznalice
Među njima je i Realov veznjak Luka Modrić
Sir Alex Ferguson, David Moyes, Mircea Lucescu i ostali članovi UEFA-ine komisije
gejevi bolesnog mozga,nogometne neznalice
kakvo šamaranje maloga enda,može samo kmečati i kmečati
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50