Banac se uznojio: Pernar nas želi razoružati pred Rusima!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Banac se uznojio: Pernar nas želi razoružati pred Rusima!
zapravo, na neki način, s obzirom na vojnu silu koju ameri posjeduju (znam da će se nastavak rečenice shvatiti krivo sad) potrebna je ogromna snaga volje, gotova ravna svecu da se i ne primijenjuje..
Istina...NJe treba niti amere niti ruse potcijenjivati,jer jedni druge niti ne potcijenjuju,a brutalno su jaki,obi..E sad,ne daj Boze da netko bude sretan,pa da se na njegovom teritoriju ukrste njihovi,dakle,americki i ruski interesi...ta zona moze,biti,u najboljem slucaju,izvor dugogodisnje nestabilnosti,u gorem slucaju,vidimo na primjeru Sirije..
I onda kad cujem da netko pise da bi se filali do besvijesti oruzjem,jer nisu sposobni pojmiti daljne implikacije,jednostavno mi se smuci..
I onda kad cujem da netko pise da bi se filali do besvijesti oruzjem,jer nisu sposobni pojmiti daljne implikacije,jednostavno mi se smuci..
Guest- Guest
kic samo ovo necu vise oca mi ocinskog...zaboravih epikura i jastreba oni ce ovako bit kaznjeni...jastreb posto je baustelac zidat ce mi 24 sata hareme do vladivostoka a epikur kao islamolog sluzit ce mi tako da ce mi biti posrednik ruskom ulemi hajdemidodjimi kanu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nadmaših sve,Gnječ wrote:Regoč wrote:Pa plati budalo.Gnječ wrote:Regoč wrote:Zato ni ne čekamo na Balkanu, nego koračamo prema Litvi.bogomdani wrote:Inace,kolikogod da se na balkan istovari oruzja,Rusi bi to pomeli u roku Jebem ga..
Budala diplomirana. Porez 1000%
Sad si ispao još veća budala nadmašio si budalu u sebi.
samo tebe ne.
Bolje nego čekati na Balkanu.bogomdani wrote:ufff..MNOGI su koracali u tom smijeru pocev od Napoleona,ovijah i onijah,i na kraju bili natisnuti u zemljicu crnu... ne tamo koracati Reg,ne koracati tamo..Regoč wrote:Zato ni ne čekamo na Balkanu, nego koračamo prema Litvi.bogomdani wrote:Inace,kolikogod da se na balkan istovari oruzja,Rusi bi to pomeli u roku Jebem ga..
Svetac da ne primjenjuje silu? Nema toga.
Vuče, aj pusti Rujku na miru, nije dio forumskoga jata pa nećemo o njoj.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/preokret-trump-pretekao-hillary/929322.aspx
Kolinda na aparatima.
Kolinda na aparatima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bude Fuk dobio preko labrnje koju trisku,pa se bude upristojio...Regoč wrote:Svetac da ne primjenjuje silu? Nema toga.
Guest- Guest
Krug se polako zatvara.RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/preokret-trump-pretekao-hillary/929322.aspx
Kolinda na aparatima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne radujmo se prerano, vidjet ćemo kako će se glasovi prebrojiti.RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/preokret-trump-pretekao-hillary/929322.aspx
Kolinda na aparatima.
Banac na aparatima. I ne samo on. Tko bi ikada pomislio da jedan Pernar može uzjebati toliko zlih duhova.
Uzjebani Zli duhovi..dawson wrote:Banac na aparatima. I ne samo on. Tko bi ikada pomislio da jedan Pernar može uzjebati toliko zlih duhova.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pernar Rusima: Ne dajte Plenkoviću novac, nek Vlada propadne zajedno s Agrokorom
» Trump pokleknuo pred Rusima
» Pernar uživo, iz šetnje pred spavanje obraća se naciji!
» Assad otkrio Rusima: Spreman sam na izbore, ako to želi sirijski narod
» EURO 2016.: rat u Marseju Englezi bježali pred Rusima, kaos na ulicama i pištolj na utakmici
» Trump pokleknuo pred Rusima
» Pernar uživo, iz šetnje pred spavanje obraća se naciji!
» Assad otkrio Rusima: Spreman sam na izbore, ako to želi sirijski narod
» EURO 2016.: rat u Marseju Englezi bježali pred Rusima, kaos na ulicama i pištolj na utakmici
Page 3 of 3